• 13 maj 2019

  Solferie i Montenegro: 1 uge på et lækkert 3* hotel til kun 1.119 kr. inkl. fly

  Ferie ved Adriaterhavet har hele pakken: et varmt, subtropisk klima, sol i lange baner, maleriske landskaber og fantastiske strande! Og Montenegro er et af de lande, du virkelig skal glæde dig til at stifte bekendstab med! Tit er det Italien og Kroatien, der trækker de største overskrifter i denne del af Europa, men Montenegro kan fuldt ud levere de samme himmelske rammer til strandferien. Og så kan du endda være heldig at finde kanongode tilbud som det herunder!

  Solferie i Montenegro
  maj, august og september
  1.119 kr.
  København
  Montenegro
  Billige fly til Montenegro
  inkl. 5 kg håndbagage
  Hotel i Montenegro
  f.eks. det billige 3* Djurasevic Apartments
  620 kr.
  Hotel
  620 kr.
  Fly
  499 kr.
  Total (pr.person)
  1.119 kr.

  Billige fly til Montenegro

  Lige nu kan du finde en række superbillige flybilletter fra København til Montenegro hos både TUI og Spies. Jeg har f.eks. fundet billetter fra søndag den 26. maj til søndag den 2. juni til kun 499 kr. pr. person hos Spies. Her får du som udgangspunkt 5 kg håndbagage med gratis. Hvis du gerne vil have 15 kg indchecket bagage med, koster det 250 kr. ekstra.

   

  Billetterne koster mellem 500 og 1.500 kr. Selvom dette kan lyde som en stor forskel, kan du stadig lave en billig rejse med billetter til 1.500 kr., fordi prisniveauet (også for hoteller) i Montenegro er så lavt.

   

  Det er desværre ikke muligt at finde tilsvarende billige fly fra Jylland.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 19.05. – 26.05.
  • 26.05. -02.06.
  • 02.06. – 09.06.
  • 09.06. – 16.06.
  • 16.06. – 23.06.
  • 25.08. – 01.09.
  • 01.09. – 08.09.

   

   

  Hotel i Montenegro

  En af Montenegros mest attraktive feriesteder er området omkring Budva. Her har jeg fundet det 3* Djurasevic Apartments, der ligger 1,5 km fra badebyen Sveti Stefan. Ejendommen har en skøn beliggenhed på en bakke med en storslået udsigt over Adriaterhavet. Og så er der swimmingpool, så du altid kan køle af med en dukkert, når det bliver lidt for varmt. Herudover er samtlige lejligheder udstyret med aircondition og gratis wifi.

   

  Jeg har i dette eksempel fundet et 7-nætters ophold fra søndag den 26. maj til søndag den 2. juni til 1.239 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 620 kr. pr. person. Prisniveauet for lignende ophold ligger i skrivende stund meget stabilt mellem 200 og 400 kr. pr. nat i både maj, juni og august.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Budva, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Der er ikke så gode muligheder hverken med offentlig transport eller shuttle til hotellet, så hvis ikke du vil leje en bil, skal du tage en taxi. Der er ca. 30 km mellem lufthavnen og Budva. Turen tager ca. 20 minutter, og priserne ligger omkring 150-200 kr.

   

   

  Lejebil

  Hvis du vil ud og udforske lidt af Montenegro på egen hånd, så vil en lejebil være en rigtig god idé. Og sådan en kan du leje meget billigt. Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Montenegro (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Lejebil i 1 uge
  inkl. fri kilometer, fair brændstofpolitik og afhentning i lufthavnsterminalen
  152 kr.

   

   

  Djurasevic Apartments

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  se fly se hotel