Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

25% rabat!
BeenPoster: Et must til enhver globetrotter
Andet

BeenPoster: Et must til enhver globetrotter

Andet |

BeenPoster: Et must til enhver globetrotter

Når man er en ægte globetrotter, kan det nogle gange være svært at huske alle de fantastisk steder, man har rejst, og alt det man har oplevet undervejs. Alle de smukke templer man har besøgt, alle de fantastiske naturoplevelser man har haft, og alle de strande hvor man har dyppet tæerne i det azurblå hav. Det er der heldigvis en løsning på!

The World-plakaten fra BeenPoster hjælper dig og dine nærmeste med at genopleve alle dine bedste rejseoplevelser med en tur ned ad ”memory lane”  – men kan også inspirere dig til at planlægge dine næste rejseeventyr. Og så endda på en måde, som ser vildt godt ud i dit hjem!

BeenPoster

BeenPoster er en dansk designvirksomhed, der producerer en verdensplakat med 96 attraktioner fra hele verden. Idéen er så, at du bruger plakaten til at markere alle de attraktioner, du har besøgt rundt omkring i verden.

Men tjek det endelig ud for dig selv – jeg synes i hvert fald, at det er en superfed idé, som vil passe perfekt ind i enhver globetrotters stue.

BeenPoster

Hvad er BeenPoster?

Plakaten kaldes ”The World” og består af 96 stregtegninger af destinationer fra hele verden – f.eks. Mount Fuji, Statue of Liberty og det skæve tårn i Pisa. Under nogle af tegningerne står der ”7W”, som betyder, at lige netop denne attraktion er et af de syv menneskeskabte vidundere. Plakaten kommer i to farver – støvet grøn og beige – og har en størrelse på 50 x 70 cm.

Plakaten koster normalt 399 kr. Med i prisen får du også et “Been there”-stempel, som du bruger til at markere, hvor du har været i verden samt en grøn stempelfarve. Men lige nu kan du spare 25 procent på din ordre med rabatkoden REJSESPEJDER25. Så “The World” kan blive din for kun 300 kr.!

Herudover kan du også tilkøbe andre stempler i forskellige farver. Hvis I f.eks. er flere, der deler plakaten, kan de forskellige farver bruges til at vise, hvem der har besøgt de forskellige attraktioner. Prisen for de ekstra farver er 39 kr. – så når de 25% er trukket fra, koster de lige omkring 30 kr.

Og så er der også gratis fragt på alle ordre!

Skal din nye plakat hænge i andet end bare knappenåle, kan du også tilkøbe rammelister, som nemt monteres i toppen og bunden af plakaten. På den måde kan du også altid nemt sætte nye stempler. Originalprisen for rammelister er 169 kr., men med de 25% får du dem til kun 127 kr. Rammen fås i sort, valnød og egetræ.

Plakat, ramme og ekstra stempel

fra

455 kr.

BeenPoster

BeenPoster: Et must til enhver globetrotter

BeenPoster: Et must til enhver globetrotter

BeenPoster: Et must til enhver globetrotter

Om BeenPoster

Mathilde, der er stifter af virksomheden, fik idéen til plakaten under en backpackrejse i Sydamerika. Her fandt Mathilde en pas-inspireret plakat, der havde til formål at vise, hvor man havde rejst. Med denne inspiration i baghovedet, og med ønsket om at forny konceptet om at sætte nåle i et verdenskort, fik hun idéen til BeenPoster. Med hjælp fra sin veninde og grafisk designer, Laura, fik de sammen tegnet de 96 attraktioner og sat gang i produktionen af The World-plakaterne.

BeenPoster: Et must til enhver globetrotter

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

BeenPoster: Et must til enhver globetrotterBeenPoster: Et must til enhver globetrotter

Denne artikel er ikke længere ny. Priser og tilgængelighed kan have ændret sig, siden artiklen blev offentliggjort.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar