• 12 jun 2019

  Bedste Wanderlust Blog Awards 2019

  Rejsespejder er blevet nomineret til Bedste Wanderlust Blog Awards 2019 og det er jeg bare stolt af. Jeg elsker mit arbejde – at finde de fedeste rejser til jer og skrive om spændende destinationer er noget af det bedste jeg ved. Jeg er så taknemmelig for I følger med og kommer med en masse positiv feedback. Og at blive nomineret til sådan en pris, det gør mig bare endnu gladere. Hvis I har lyst til at sende en stemme i min retning (det er ganske nemt), så kan du læse mere nedenfor.

   

  Bedste Wanderlust Blog Awards 2019
  kr.

  Bedste Wanderlust Blog Awards 2019

  Sparpedia.dk har samlet Danmarks bedste rejseblogs – heriblandt Rejsespejder og det er jeg bare glad for! Hvis du har lyst til at give mig din stemme, så kan du nemt og enkelt gøre det her. Du skal hverken oprette en profil eller tilmelde dig noget – du skal blot føre musen ned på Rejsespejders logo og klikke og vupti, så har du stemt på din yndlingsrejseblog 🙂 Afstemningen slutter om 2 dage og hver en stemme vil blive værdsat. Tusind tak fordi du følger med!

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  11 kommentarer til Bedste Wanderlust Blog Awards 2019

  1. Heidi says:

   STEMT…… Men find så lige den cambodia rejse til November, jeg leder efter……

  2. Anders says:

   Også stemt herfra.

   Havde det ikke været for denne her side, havde min familie og jeg formentlig aldrig besøgt hverken Seychellerne eller Mauritius, men herinde blev de billige billetter og gode tips fundet.

   Rejsespejder er blevet siden/appen, som jeg bruger næsten dagligt til at koble af i 2 min., tjekke billige rejser eller drømme mig dejlige steder hen, så mange tak for det

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Anders,
    Tusind tak for stemmen og for dine flotte ord! Hvor er det fedt at høre, at I både har været afsted til Seychellerne og Mauritius 🙂
    Tak fordi du følger med!

  3. Helle says:

   Har selvfølgelig stemt – synes du/I gør et virkelig godt stykke arbejde! Held og lykke 🙂

  4. David Nielsen says:

   Min stemme er sat. Og ta så og find den rejse jeg skal tage på sammen med min kæreste på næste fredag eller lørdag 🙂
   Vi kan ikke bestemme os for hvad vi vil , så håber du finder mange forskellige den næste uges tid

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej David 🙂

    Tak for stemmen 😉

    Hvis I vil rejse med så kort varsel, vil I nok have de bedste chancer for at finde et godt tilbud ved at kigge på afbudsrejser. Så hold endelig øje med denne side:

    https://rejsespejder.dk/afbudsrejser/

    Den opdaterer jeg dagligt med de bedste afbudsrejser, jeg kan finde 😉

  5. Kaj Thomsen says:

   god

  6. Kim Slotsager says:

   Stemt!
   Ingen tvivl om at du vinder denne Award og det er bare fuldt fortjent!

   Keep up the good work….