Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

Wanderlust-blog-slider
Andet

Bedste Wanderlust Blog Awards 2019

Andet |

Bedste Wanderlust Blog Awards 2019

Rejsespejder er blevet nomineret til Bedste Wanderlust Blog Awards 2019 og det er jeg bare stolt af. Jeg elsker mit arbejde – at finde de fedeste rejser til jer og skrive om spændende destinationer er noget af det bedste jeg ved. Jeg er så taknemmelig for I følger med og kommer med en masse positiv feedback. Og at blive nomineret til sådan en pris, det gør mig bare endnu gladere. Hvis I har lyst til at sende en stemme i min retning (det er ganske nemt), så kan du læse mere nedenfor.

Bedste Wanderlust Blog Awards 2019

Bedste Wanderlust Blog Awards 2019

Sparpedia.dk har samlet Danmarks bedste rejseblogs – heriblandt Rejsespejder og det er jeg bare glad for! Hvis du har lyst til at give mig din stemme, så kan du nemt og enkelt gøre det her. Du skal hverken oprette en profil eller tilmelde dig noget – du skal blot føre musen ned på Rejsespejders logo og klikke og vupti, så har du stemt på din yndlingsrejseblog 🙂 Afstemningen slutter om 2 dage og hver en stemme vil blive værdsat. Tusind tak fordi du følger med!

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Bedste Wanderlust Blog Awards 2019Bedste Wanderlust Blog Awards 2019

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud