Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

Oplagt som julegave 🎁 fra 998 kr.
Hotel-Bretagne-1
Andet

Badehotel i Nordsjælland: Ophold på Hotel Bretagne fra kun 998 kr. p.p. inkl. overnatning, 3-retters middag og morgenmad m.m.

Andet |

Badehotel i Nordsjælland: Ophold på Hotel Bretagne fra kun 998 kr. p.p. inkl. overnatning, 3-retters middag og morgenmad m.m.

Afslapning, velvære og selvforkælelse er tre ting, man simpelthen ikke kan få nok af. Hvis du deler denne holdning, vil du sikkert blive glad for at høre, at du lige nu kan få et afslappende og luksuriøst hotelophold på et af Danmarks bedste badehoteller. Det drejer sig om det skønne Hotel Bretagne, der er et gammelt (men flot renoveret) og charmerende badehotel midt i byen Hornbæk – tæt på de smukke nordsjællandske strande! Og for at det ikke skal være løgn, så er opholdet inklusive en lækker treretters middag og morgenmad – så bliver det altså ikke meget bedre! ✨

OBS: Dette tilbud er velegnet som julegave, da det kan refunderes helt frem til den 7. januar 2024 

Hotelophold i Nordsjælland

7. januar 2024 – 1. maj 2024

998 kr.

Ophold på badehotel i Nordsjælland

Hotelophold på Hotel Bretagne

Trænger du til en afslappende getaway inden for de danske grænser med masser af selvforkælelse? Så har jeg fundet til perfekte tilbud til dig!

Tilbuddet inkluderer nemlig et lækkert ophold på et nordsjællandsk badehotel – det charmerende Hotel Bretagne i Hornbæk (4,5 ud af 5 på Tripadvisor).

Hotel Bretagne ligger centralt i Hornbæk – tæt på stranden og skønne Kattegat. Lokalt går området også under navnet ‘den nordsjællandske riviera’ 😉

Foruden gratis wi-fi og parkering på hotellet byder Hotel Bretagne på flotte og komfortable værelser indrettet i klassisk dansk badehotelsstil.

Hotellets Tripadvisor-side er fyldt til randen med flotte anmeldelser og tilfredse gæster. Særligt serviceniveauet og restauranten får mange roser med på vejen.

Opholdet er desuden inklusive en treretters middag i hotellets restaurant (hvor du oven i hatten kan nyde en smuk panoramaudsigt over Hornbæk Sø) og en skøn morgenmad. What’s not to like?

Hotelophold på Hotel Bretagne – priser og bestilling

Jeg har fundet tilbuddet på Take Offer.

Der er tale om et topersoners ophold med overnatning og morgenmad plus en treretters middag.

Prisen lyder på kun 998 kr. pr. person, og ankomst er mulig mellem 7. januar og  1. maj 2024.

Tilbuddet inkluderer (pr. person)

 • Ophold på Hotel Bretagne i Hornbæk
 • 1 overnatning i et smukt dobbeltværelse
 • Ankomstkaffe og kage fra kl. 14.00 – 16.00
 • 3-retters middag i hotellets restaurant, som tilbyder den smukkeste panoramaudsigt over Hornbæk Sø
 • Skøn morgenmad
 • Gratis wi-fi
 • Fri parkering
 • Ankomst er muligt søndag – fredag (afrejse lørdag) fra d. 7. januar – 1. maj 2024

Tillæg og tilkøb

 • Tillæg ved ankomst fredag: 300 kr. pr. værelse.
 • Tillæg ved ankomst på helligdage: 500 kr. pr. værelse.
 • Opgradering af værelse: 200 kr. pr. kategori pr. værelse.
 • Enkeltværelsestillæg: 500 kr.
 • Tillæg og tilkøb aftales og afregnes direkte med Hotel Bretagne.

Billeder fra Hotel Bretagne

Hotel Bretagne

Hotel Bretagne

Hotel Bretagne

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Badehotel i Nordsjælland: Ophold på Hotel Bretagne fra kun 998 kr. p.p. inkl. overnatning, 3-retters middag og morgenmad m.m.Badehotel i Nordsjælland: Ophold på Hotel Bretagne fra kun 998 kr. p.p. inkl. overnatning, 3-retters middag og morgenmad m.m.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud