• 03 jun 2017

  Badeferie på Rhodos: 1 uge på et dejligt 3* hotel for kun 1.432 kr. inkl. fly

  Skønne Rhodos har det hele: total afslapning ved stranden, fest og farver, vandreture i den fantastiske græske natur og lækker mad på de charmerende græske taverner. Med en gennemsnittemperatur på 28 grader er du garanteret en solferie og det smukke blå Ægæiske hav omkring øen er helt sikkert et dyk værd.

   

  Hotel

  trivago.dk har jeg fundet det skønne 3* Solemar Hotel (3,5 ud af 5 på TripAdvisor), her finder du alt du har brug for til en dejlig strandferie. Et dejligt pool-område, 10 minutters gang til stranden og med mange restauranter og shopping-muligheder i gåafstand fra hotllet. Lige nu kan du få en uge på dette hotel til kun 633 per person ved rejse for 2.

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  All-inclusive

  Hvis du er mere til luksussen ved all-inclusive så har jeg fundet dette lækre 3* Delfinia Resort, som ligger på Rhodos Østkyst. Hotellet ligger lige ned til stranden hvor man udover at nyde solen og afslapning, kan dyrke diverse vandsport-aktiviteter og kan tage en bådtur til andre landsbyer og strande. Hotellet har derudover et skønt pool område, restaurant, minimarked og legeplads. Delfinia Resort afholder ofte særarrangementer som f.eks. musik- og grillaftener. Du kan bo på dette skønne hotel for kun 2.688 kr. per person ved rejse for 2, inkl. all-inclusive.

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

   

  Fly

  spies.dk har jeg fundet nogle super billige afgange til Rhodos fra København. F.eks. kan du rejse til Rhodos for kun 799 kr. d. 14.06 – 21.06. inkl. håndbagage. Hvis du ønsker at tilkøbe bagage koster det 250 kr. tur/retur.

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra Billund eller København d. 14.06. – 21.06. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan stige eller falde en smule alt afhængig af datoerne).

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Med afgang fra København:

   

  Med afgang fra Billund:

   

  Hotel 3* 1.265 kr.
  Fly 799 kr.
  TOTAL (pr. person) 1.432 kr.

   

  Hotel 3* all-inclusive 2.688 kr.
  Fly 799 kr.
  TOTAL (pr. person) 3.487 kr.

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Solemar Hotel ligger kun 9 km fra lufthavnen, så jeg vil klart anbefale at tage en taxi herimellem, dette koster mellem 150 – 180 kr. for hele turen, hver vej.

  Delfinia resort ligger lidt længere væk fra lufthavnen, her ville jeg også anbefale at tage en taxi hele vejen, der er ca. 30 km og koster 260 – 320 kr. for turen.
  Som huskeregel så spørger jeg altid hvad turen cirka koster inden jeg sætter mig ind i taxaen, for at være sikker på at det ikke bliver meget dyrere end beregnet.

   

  Lejebil

  Har du brug for en lejebil, anbefaler jeg at kigge forbi rentalcars.dk – her kan du se et stort udvalg af lejebiler, f.eks. kan du leje en bil i hele perioden for kun 1.380 kr., dvs. 690 kr. per person ved rejse for 2.

  Husk at de fleste biludlejningsfirmaer generelt i udlandet kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  3 kommentarer til Badeferie på Rhodos: 1 uge på et dejligt 3* hotel for kun 1.432 kr. inkl. fly

  1. gert nielsen says:

   Hej. Vi har bestilt 3 værelser på rhodos fra 9.til 16 sep. Men vi kan ikke se hvor vi flyver fra. Skal man selv booke fly. Og ændrer det så prisen.

  2. Celine says:

   forstår ikke hvordan jeg booker min ferie sammensat til den overnævnte pris. kan du venligst forklare mig hvordan jeg gør? 🙂

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Celine,

    Du booker rejsen via de links, der er i artiklen (via tekstlinks, ved at klikke på billederne eller ved at klikke på de lilla knapper med teksten ”se fly/hotel-tilbud her”). Du booker hotel og fly hver for sig. Sig endelig til, hvis der opstår nogle spørgsmål 🙂