Heide_park_slider-1

Den ultimative guide til Heide Park

Heide Park er Nordtysklands største forlystelsespark. Parken ligger i Soltau, ca. 70 km syd for Hamborg. I og med den ligger så tæt på Danmark, er det en fantastisk destination til alle dem som er på udkig efter en lille tur væk fra hverdagen. Heide Park har noget for alle aldersgrupper, så uanset om du rejser med børn eller du vil have det ultimative adrenalin-kick i en af de mange vilde rutsjebaner, så kommer du helt klart til at finde det her! Og så er Heide Park enormt billigt – især hvis man sammenligner med danske priser. Nedenunder kommer jeg med en guide til, hvad du kan opleve i Heide Park, hvordan du kommer dertil, overnatningsmuligheder og et par rejsetips.

Hvordan kommer man til Heide Park?

Heide Park ligger i Soltau, ca. 70 km syd for Hamborg i et område der hedder Lüneburger Heide – et virkelig smukt naturområde. Den nemmeste måde at komme til Heide Park er i bil. Fra grænsen er der ca. 2,5 times kørsel. Hvis du kommer fra Sjælland/København, er det hurtigste at tage færgen mellem Rødby og Puttgarden, hvor turen inkl. sejlturen, tager lidt over 4 timer.

Det er også muligt at tage offentlig transport til Heide Park. Her vil jeg anbefale, at du først tager til Hamborg og derfra videre til Heide Park. Heide Park har sin egen bus-service, der kører mellem Hamborg hovedbanegårde og forlystelsesparken flere gange om dagen.

Flixbus kører til Hamborg fra de fleste danske storbyer til billige penge. Ellers kan du også se om f.eks. DSB har et udsalg på ture til Hamborg.

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud