15 apr 2016

All-inclusive i Tyrkiet: 4* familievenligt hotel tæt på stranden til kun 1.854 kr. inkl. fly, transport og all-inclusive

rsz_1mountains-943780_1280

Alanya og den Tyrkiske Riviera er lig med pragtfulde strand, som strækker sig over hele den tyrkiske sydkyst. Området er beskyttet af de smukke Taurusbjerge, som giver nærmest garanti for et dejligt klima og masser af solskin. Der er noget for enhver i det dejlige ferieområde. F.eks. Sides gamle (og bilfri) bydel hvor du kan se det smukke Apollon-tempel. Eller måske var det noget med en safari op i de smukke bjergkæder i området. Du kan også tage på udflugt til Alanya hvor du kan besøge Tyrkiets andenstørste drypstenshule eller besøge den berømte piratborg. Eller måske bare lidt selvforkælelse med en tur i Hamam og et godt glas vin ved stranden. Hvad end du foretrækker, så er Tyrkiet et fedt rejsemål, om det så er ren badeferie eller et kulturelt eventyr man er på udkig efter. Husk ikke at snyde dig selv for at opleve det tyrkiske køkken, som er blandt mine absolutte favoritter!

 

Sunweb.dk har jeg idag fundet et fremragende tilbud på en all-inclusive ferie til en lille hyggelig by udenfor Alanya.

 

Tilbuddet

Du kan lige nu finde et rigtig godt tilbud på det dejlige 4* Hotel Titan Garden (3,5 ud af 5 på TripAdvisor), som er et lækkert All-inclusive hotel beliggende i den hyggelige by Konakli, 12 km fra Alanya. Du betaler kun 1.854 kr. pr. person, ved en rejse for 2, med afrejse d. 20 maj og en uge frem, både fra Billund og København. Her er både pool og vandrutsjebaner og en kort gåtur til stranden. Hotellet er godt til par men også meget familievenligt med miniklub til børnene og et helsecenter til de voksne, hvor man kan hygge sig med et tyrkisk bad (Hamam), sauna eller massage.

Du kan læse mere om tilbuddet her

rsz_sunwebalany

SE REJSETILBUD HER

I tilbuddet er der inkluderet både fly, hotel med all-inclusive og transport til og fra lufthavnen.

Hvis du ønsker mere bagage (udover håndbagage), koster det 80 kr. for 15 kg og 120 kr. for 20 kg. indchecket bagage (i alt begge veje pr. styk bagage).

Andre datoer

Vil du rejse senere, findes der rejser til kun lidt flere penge i resten af maj og starten af juni.

 

Fra: København eller Billund

Rejsedatoer: 20 – 27 maj

Rejselængde: 8 dage (1 uge)

Flyselskab: Onur Air (inkl. 8 kg håndbagage)

Til: Alanya, Tyrkiet

Hotel: 4* Hotel Titan Garden

Måltider: All-inclusive

 

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *