• 23 nov 2021

  Rejse til Lanzarote med all inclusive: 1 uge på 3,5* resort fra kun 2.820 kr. p.p. inkl. fly og all inclusive

  Kanarisk charme, subtropisk sol og lange, gyldne atlanterhavsstrande – hvad mere kan man ønske sig i dette vinterlige vejr? All inclusive, siger du? Jo, hvorfor ikke. Det lyder lækkert, og det lyder dyrt. Lækkert bliver det helt sikkert, men faktisk behøver det slet ikke at blive så dyrt. I dag har jeg nemlig fundet en billig rejse til Lanzarote med all inclusive! Hernede ved De Kanariske Øer kan du se frem til 20+ grader – selv om vinteren. At Lanzarote samtidig byder på autentisk arkitektur og eventyrlige naturudflugter til vulkanske månelandskaber, gør jo ikke rejsen mindre spændende! 🏝🍹

  All inclusive-rejse til Lanzarote
  december - april
  fra2.820 kr.
  København
  Lanzarote
  Pakkerejse til Lanzarote
  med fly, hotel og all inclusive
  OBS: Du finder den billigste pris i januar

  Rejse til Lanzarote med all inclusive

  Pakkerejsen ovenfor indeholder et herligt ophold på det hyggelige Hotel Relaxia Olivina (4 ud af 5 på Tripadvisor).

   

  Relaxia Olivina hører til i Sunwebs selections-kategori. Hotellet ligger på den sydøstvendte kyst ved Puerto del Carmen. Inden for gåafstand har du derfor byens livlige boulevard med butikker, restauranter og barer.

   

  Samtidig har du kun ca. 250 meter ned til den dejlige strand Playa Pocillos. Uanset om du er i humør til sol på stranden eller oplevelser i byen, har du derfor en glimrende beliggenhed.

   

  Du kan også vælge at blive på selve hotellet og nyde livet i hotellets poolområde. Tag en dukkert i den opvarmede voksenpool, slap af på en liggestol, eller nyd en drink i baren, mens børnene leger på legepladsen.

   

  I øvrigt bør du også vide, at der i Playa Blanca ligger et vandland ved navn Aqualava Water Park. På alle mandage, onsdage og fredage kører der gratis shuttlebus til vandlandet.

   

  Hotellet har som sagt en bar, hvor du frit kan forsyne dig, da opholdet er med all inclusive. Herudover er der også buffetrestaurant, hvor der serveres morgenmad, frokost og aftensmad.

   

   

  Rejse til Lanzarote med all inclusive – priser og bestilling

  Jeg har fundet tilbuddet hos Sunweb. Det er muligt at rejse fra december til april med afrejse fra København.

   

  Den billigste pris finder du i øjeblikket i januar (med afrejse 01.01.). Her kan du booke hele pakken for to personer fra i alt 5.640 kr. – dvs. kun 2.820 kr. pr. person. Og det er vel at mærke inklusive flybilletter tur/retur, 7 nætter på hotel og all inclusive.

   

   

  Frapriser

  • December: 3.078 kr.
  • Januar: 2.820 kr.
  • Februar: 3.760 kr.
  • Marts: 3.690 kr.
  • April: 3.906 kr.

   

  OBS: Priserne er pr. person ved en rejse for to og inkluderer fly, hotel og all inclusive.

   

  Rejse til Lanzarote med all inclusive

  Rejse til Lanzarote med all inclusive

  Rejse til Lanzarote med all inclusive

  Rejse til Lanzarote med all inclusive

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Under bookingen af dit ophold kan du booke transfer mellem lufthavn og hotellet. Du har også mulighed for at leje en bil, hvis du foretrækker det.

   

   

  Corona

  Når du rejser til De Kanariske Øer, skal du blot medbringe et gyldigt coronapas, hvor det fremgår, at du er testet negativ/tidligere smittet/færdigvaccineret. Herudover skal du også udfylde en indrejseformular med kontakt- og sundhedsoplysninger. Du kan udfylde formularen online 48 timer før indrejse.

   

  Jeg vil som altid anbefale, at du holder dig opdateret om corona-situationen i Spanien på Udenrigsministeriets hjemmeside. Og på coronasmitte.dk kan du se, hvordan du skal forholde dig ved hjemrejse.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se pakkerejse her