• 14 jan 2022

  Rejse til Lanzarote med all inclusive: 1 uge på 3,5* resort fra kun 1.995 kr. p.p. inkl. fly og all inclusive

  Kanarisk charme, subtropisk sol og lange, gyldne atlanterhavsstrande – hvad mere kan man ønske sig i dette vinterlige vejr? All inclusive, siger du? Jo, hvorfor ikke. Det lyder lækkert. Men det lyder også dyrt 🤔. Men faktisk behøver det slet ikke at blive så dyrt (lækkert bliver det dog helt sikkert). I dag har jeg nemlig fundet en billig rejse til Lanzarote med all inclusive! På De Kanariske Øer kan du se frem til 20+ grader – selv om vinteren. At Lanzarote samtidig byder på autentisk arkitektur og eventyrlige naturudflugter til vulkanske månelandskaber, gør jo ikke rejsen mindre spændende! 🏝🍹

  All inclusive-rejse til Lanzarote
  januar - april
  fra1.995 kr.
  København
  Lanzarote
  Pakkerejse til Lanzarote
  med fly, hotel og all inclusive

  Rejse til Lanzarote med all inclusive

  Pakkerejsen ovenfor indeholder et herligt ophold på det hyggelige Hotel Relaxia Olivina (4 ud af 5 på Tripadvisor).

   

  Relaxia Olivina ligger på den sydøstvendte kyst ved Puerto del Carmen. Du har således byens livlige boulevard med butikker, restauranter og barer inden for gåafstand.

   

  Samtidig har du kun ca. 250 meter ned til den dejlige strand Playa Pocillos. Så uanset om du er i humør til afslapning på stranden eller oplevelser i byen, har du en glimrende beliggenhed.

   

  Du kan også vælge at blive på selve hotellet og nyde livet ved hotellets poolområde – tag en dukkert i den opvarmede voksenpool, slap af i en liggestol, eller nyd en drink i baren, mens børnene leger på legepladsen.

   

  I øvrigt bør du også vide, at hotellet på alle mandage, onsdage og fredage arrangerer gratis shuttlebustransport til vandlandet Aqualava Water Park i Playa Blanca.

   

  Hotellet har som sagt en bar, hvor du frit kan forsyne dig, da opholdet er med all inclusive. Herudover er der også buffetrestaurant, hvor der serveres morgenmad, frokost og aftensmad.

   

   

  Rejse til Lanzarote med all inclusive – priser og bestilling

  Jeg har fundet tilbuddet hos Sunweb. Det er muligt at rejse fra januar til april med afrejse fra København.

   

  Den billigste pris finder du i øjeblikket i januar. Her kan du booke hele pakken for to personer fra i alt 3.989 kr. – dvs. kun 1.995 kr. pr. person. Og det er vel at mærke inklusive flybilletter tur/retur, 7 nætter på hotel og all inclusive.

   

   

  Frapriser

  • Januar: 1.995 kr.
  • Februar: 2.586 kr.
  • Marts: 3.178 kr.
  • April: 3.873 kr.

   

  OBS: Priserne er pr. person ved en rejse for to og inkluderer fly, hotel og all inclusive.

   

  Rejse til Lanzarote med all inclusive

  Rejse til Lanzarote med all inclusive

  Rejse til Lanzarote med all inclusive

  Rejse til Lanzarote med all inclusive

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Under bookingen af dit ophold kan du booke transfer mellem lufthavn og hotellet. Du har også mulighed for at leje en bil, hvis du foretrækker det.

   

   

  Corona

  Når du rejser til De Kanariske Øer, skal du blot medbringe et gyldigt coronapas, hvor det fremgår, at du er testet negativ/tidligere smittet/færdigvaccineret.

   

  Herudover skal du også udfylde en indrejseformular med kontakt- og sundhedsoplysninger. Du kan udfylde formularen online 48 timer før indrejse.

   

  Jeg vil som altid anbefale, at du holder dig opdateret om corona-situationen i Spanien på Udenrigsministeriets hjemmeside. Og på coronasmitte.dk kan du se, hvordan du skal forholde dig ved hjemrejse.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  5 kommentarer til Rejse til Lanzarote med all inclusive: 1 uge på 3,5* resort fra kun 1.995 kr. p.p. inkl. fly og all inclusive

  1. Anha says:

   Hej,
   Du skriver at voksenpool er opvarmet, men det kan jeg ikke se på Sunweb’s hjemmeside ??
   Mvh Anja

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Anja 🙂

    Tak for din kommentar.

    På hotellets egen hjemmeside gør de opmærksom på, at de har to pools for voksne, og at den ene er opvarmet 😉

  2. Kim Trustrup says:

   Så priserne holder ikke

  3. Kim Trustrup says:

   Når jeg trykker på ” se pakkerejse ” og trykker januar siger den 3091kr pr. Person.

   • Rejsespejder PK says:

    Hej Kim!

    Ja, det ser desværre ud til, at der ikke er flere afgange til samme pris, som dem jeg fandt fredag d. 3/12 :/

    Både hotel- og flypriser ændrer sig hele tiden alt efter udbud og efterspørgsel. Så det er muligt, at der har været stor interesse i pakkerejsen, og prisen derfor er steget. Det er bl.a. derfor, at jeg altid tager screenshots som dokumentation 🙂

    Den billigste pakkerejse, jeg kan se, er lige nu på 2.819 kr. p.p., som jeg også synes er en ganske god pris, når man får all inclusive med i prisen 😀

    Du kan også vælge at have is i maven og vente og se, om priserne igen skulle falde 😉

  Se pakkerejse her