• 01 nov 2018

  Strandferie i Marokko: 7 dage på et lækkert 4* LABRANDA-strandresort fra kun 2.810 kr. med fly og all inclusive

  I stedet for at fryse tæer og fingre i kolde Danmark kan du tage en tur til varme, solrige Marokko i det nordvestlige hjørne af Afrika. Et af Marokkos allerbedste steder til en vinter-/solrejse er kystbyen Agadir – en tæskelækker stranddestination ved det smukke Atlanterhav, hvor solen næsten altid skinner! Hvad mere kan man ønske sig? Jo, måske en omgang all inclusive og et lækkert beach resort? No problem, det er netop, hvad jeg har fundet i dag!

  Vintersol og all inclusive i Marokko
  november - februar
  fra2.810 kr.
  København
  Agadir
  7 dage på et 4* LABRANDA-resort i Agadir
  med fly og all inclusive
  fra2.810 kr.
  OBS! Du finder kun den rigtige pris fra en computer! Tilbuddet bliver ikke vist, hvis du ser det fra din mobil!

  Pakkerejse til Agadir med all inclusive

  Du kan godt glæde dig til hotellet – det er lidt af en lækkerbisken. Du skal nemlig bo på det 4* all inclusive-hotel LABRANDA Les Dunes D’Or (4 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet har en perfekt placering kun 2 minutters gang fra stranden og 500 meter til centrum af Agadir – så beliggenheden finder du ikke bedre. Hvis du ikke er til strand, så kan du roligt blive på hotellet – her er der nemlig et elegant poolområde, spa- og wellnesscenter og et fitnesscenter. Hotellets moderne værelser er alle udstyret med aircondition og har udsigt til enten havet, haven eller swimmingpoolen.

   

  Jeg har fundet rejsen fra søndag den 09.12. til lørdag den 05.12. til kun 2.810 kr. pr. person ved en rejse for 2 personer. Denne pris inkluderer som sagt både fly, hotel og all incluisve – og det hele indgår i én og samme booking. Rejsen findes på en lang række datoer fra november til februar til priser mellem 2.800 og 3.300 kr.

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Der er lidt over 22 km fra lufthavnen til hotellet, så det nemmeste vil være at tage en taxa. Sådan en tur tager ca. 20 minutter og burde koste omkring 160 – 180 kr.

   

   

  LABRANDA Les Dunes d’Or

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *