• 08 aug 2019

  All inclusive i Tunesien: 1 uge på et skønt 4* hotel fra kun 2.896 kr. inkl. fly og all inclusive

  Masser af sol, hvide sandstrande, en smuk natur og fantastiske madoplevelser – alt dette og mere til finder du i Tunesien. Efter mange års pause er Tunesien igen et up-and-coming rejsemål. Her får du en destination, der er perfekt til både ren badeferie med afslapning ved pool og strand, og har du lyst til at udforske lidt af området, så er mulighederne mange. Tag på ørkenvandring i Sahara, rid på kameler eller gå på opdagelse på et lokalt marked blandt duftende krydderier, hånddrejet keramik, spændende madvarer og smukke tæpper. Og med denne rejse er all inclusive inkluderet – så her er der dømt total afslapning!

  Solferie i Tunesien
  september - november
  fra2.896 kr.
  København og Billund
  Sousse
  All inclusive i Tunesien
  inkl. 4* hotel, fly og all inclusive
  fra2.896 kr.

  Pakkerejse til Tunesien

  Hvis du bare trænger til et break fra hverdagen og til at komme ned til sol, sommer og afslapning, så skal du helt sikkert kigge nærmere på denne rejse. Her kommer du til dejlige Tunesien, hvor 25-30 grader (i september og oktober) venter på dig. Du kommer til at bo på det anmelderroste 4* Le Soleil Abou Sofiane. Og så lige tilbage til det der afslapning – rejsen er med all inclusive, så du behøver overhovedet ikke at tænke på noget som helst – du skal bare nyde solens stråler og alle hotellets skønne faciliteter.

   

  Det 4* hotel ligger lige ud til en sandstrand. Her er der både liggestole og parasoller, og så er der et stort poolområde til både store og små. Hvis du ikke kan lide at få sand under tæerne, så har hotellet også et græsområde ved poolen, hvor du kan ligge og slappe helt af. På hotellet er der også rig mulighed for at få sig rørt. Der er nemlig et fitnesscenter og diverse aktiviteter som minigolf, tennisbane, multibane med volley- og basketball og underholdningsshows.

   

  Du kan rejse fra både København og Billund( København er generelt lidt billigere end Billund). Jeg har i dette eksempel fundet en rejse fra København fra d. 6. september til d. 13. september til kun 2.896 kr. pr. person inkl. 4* hotel, fly og all inclusive. Rejsen findes også til samme pris på andre datoer i september. Der er afrejse hver fredag.

   

   

  Prisniveau

  • September: fra 2.896 kr.
  • Oktober: fra 3.046 kr.
  • November: fra 3.296

   

   

  Transport til/fra hotellet

  Der er omkring 37 km mellem lufthavnen og hotellet. For at komme fra lufthavnen og ud til hotellet har du forskellige muligheder i forhold til transport. Herunder har du f.eks. muligheden for at booke en minibus (som du deler med andre), der kører dig direkte til døren for kun 39 kr. Du kan selvfølgelig også vælge at tage en taxa eller tilkøbe en transfer tur/retur hos Detur (som koster 300 kr.).

   

  Le Soleil Abou Sofiane

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  4 kommentarer til All inclusive i Tunesien: 1 uge på et skønt 4* hotel fra kun 2.896 kr. inkl. fly og all inclusive

  1. Frank says:

   Spørgsmål, Mener ikke at have set du tilbyder golf ophold, tror der er mange der kunne have interesse i dette, særligt i okt. til feb. mdr.

   Er der en grund til dette ?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Frank 🙂

    Jeg har faktisk skrevet om golfrejser før (selvom det er ret sjældent og efterhånden længe siden). Men de gange, jeg har skrevet om netop golfrejser, har det bare slet ikke været populært. Men hvis jeg finder et supergodt tilbud på en golfrejse, vil jeg da ikke afvise at skrive om tilbuddet 😉

  2. Emma says:

   We have been in this hotel several times a few years ago and it was very nice 🙂
   I dont know how it is now, but was great price for value back then.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hi Emma 🙂

    Thank you for your comment – and thank you for sharing your travel experience with the rest of us 😉 I’m glad to hear that you enjoyed your stays at the hotel.

  Se tilbud her