• 03 apr 2019

  All inclusive i solrige Tunesien: 1 uge på et skønt 4* hotel til kun 2.796 kr. inkl. fly og all inclusive

  Masser af sol, hvide sandstrande, en smuk natur og fantastiske madoplevelser – alt dette og mere finder du i Tunesien. Efter mange års pause er Tunesien igen et up-and-comingrejsemål. Her får du en destination, der er perfekt til både ren badeferie med afslapning ved pool og strand og har du lyst til at udforske lidt af området, så er mulighederne mange. Tag på ørkenvandring i Sahara, rid på kameler eller gå på opdagelse på et lokalt marked blandt duftende krydderier, hånddrejet keramik, spændende madvarer og smukke tæpper. Og med denne rejse er der all inclusive inkluderet – så her er der dømt total afslapning!

  Solferie til Tunesien
  slut april - oktober
  fra2.796 kr.
  København og Billund
  Monastir
  All inclusive i Tunesien
  inkl. 4* hotel, fly og all inclusive
  fra2.796 kr.
  Du skal scrolle et stykke ned på bookingsiden for at finde denne rejse
  Totalprisen er 5.592 kr., dvs. 2.796 kr. pr. person ved en rejse for 2

  Pakkerejse til Tunesien

  Hvis du bare trænger til et break fra hverdagen og til at komme ned til sol, sommer og afslapning, så skal du helt sikkert kigge nærmere på denne rejse. Her kommer du til dejlige Tunesien, hvor 24-28 grader (i maj) venter på dig. Du kommer til at bo på det anmelderroste 4* Marhaba Palace. Og så lige tilbage til det der afslapning – rejsen er med all inclusive, så du behøver overhovedet ikke at tænke på noget som helst – du skal bare nyde solens stråler og alle hotellets skønne faciliteter.

   

  Det 4* hotel ligger lige ud til Middelhavet. Her er der både privat strand med gratis liggestole og parasoller og så er der et stort poolområde med hele 2 forskellige pools og børnebassin. På hotellet er der også en indendørspool, en spaafdeling med blandt andet sauna, tyrkisk bad og fitnesscenter (mod gebyr) og diverse aktiviteter som minigolf, tennis, bordtennis, billard og underholdningsshows.

   

  Du kan både rejse fra Billund og København, men de billigste rejser finder du fra København. Her har jeg f.eks. fundet en rejse d. 03.05. – 10.05. til kun 2.796 kr. inkl. 4* hotel, fly og all inclusive. Rejsen findes også til denne pris på andre datoer i maj. Der er afrejse hver fredag.

   

  Prisniveau

  • April: fra 2.946 kr.
  • Maj: fra 2.796 kr.
  • Juni: fra 3.346 kr.
  • Juli: fra 4.746 kr.
  • September: fra 3.596 kr.
  • Oktober: fra 4.046 kr.

   

  Transport til/fra hotellet

  Der er omkring 24 km mellem lufthavnen og hotellet. Du kan vælge at booke transfer i bookingprocessen af din rejse – det koster 300 kr. tur/retur for 2 personer. Du kan selvfølgelig også vælge at tage en taxa.

   

  Marhaba Palace

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  4 kommentarer til All inclusive i solrige Tunesien: 1 uge på et skønt 4* hotel til kun 2.796 kr. inkl. fly og all inclusive

  1. Frank says:

   Spørgsmål, Mener ikke at have set du tilbyder golf ophold, tror der er mange der kunne have interesse i dette, særligt i okt. til feb. mdr.

   Er der en grund til dette ?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Frank 🙂

    Jeg har faktisk skrevet om golfrejser før (selvom det er ret sjældent og efterhånden længe siden). Men de gange, jeg har skrevet om netop golfrejser, har det bare slet ikke været populært. Men hvis jeg finder et supergodt tilbud på en golfrejse, vil jeg da ikke afvise at skrive om tilbuddet 😉

  2. Emma says:

   We have been in this hotel several times a few years ago and it was very nice 🙂
   I dont know how it is now, but was great price for value back then.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hi Emma 🙂

    Thank you for your comment – and thank you for sharing your travel experience with the rest of us 😉 I’m glad to hear that you enjoyed your stays at the hotel.

  Se tilbud her