25 feb 2016

All-inclusive i påsken: 4* hotel på den Tyrkiske Riviera, til kun 3.264 kr. inkl. fly, hotel, transport og all-inclusive

rsz_tyrkiet

Trænger du til at komme lidt væk i påskeferien, så kunne dette tilbud til Tyrkiet måske være noget for dig. Den tyrkiske riviera og Alanya som ligger ud til Middelhavet er blandt de populæreste rejsemål for danskere. Området er en herlig kombination af dejlige strande, meget historie og kultur og ikke mindst fremragende mad. Hertil kan du så tilføje et rigtig dejligt klima, stor gæstfrihed og en smuk natur.

 

Hotellet

Sunweb.dk har jeg fundet et rigtig godt tilbud på en tur i påskeferien, som både gælder fra København og Billund. Rejseperioden er fra d. 20 – 27 marts, men der findes også rejser senere, og til endnu bedre priser.

Du kommer til at bo på det 4* Hotel Club Titan (4 ud af 5 på TripAdvisor), som er et lækkert All-inclusive hotel beliggende i udkanten af Mahmutlar, 14 km øst for Alanya. Her er både pool og direkte adgang ned til stranden som ligger nedenfor. Hotellet er meget familievenligt med miniklub til børnene og et helsecenter til de voksne, hvor man kan hygge sig med et tyrkisk bad, sauna eller massage.

Se tilbuddet og mere om hotellet her

rsz_clubhoteltitan

SE REJSETILBUD HER

I tilbuddet er der inkluderet både fly, hotel med all-inclusive og transport til og fra lufthavnen.

 

Hvis du ønsker mere bagage (udover håndbagage), koster det 80 kr. for 15 kg og 120 kr. for 20 kg. indchecket bagage (i alt begge veje pr. styk bagage).

 

Fra: København eller Billund

Rejsedatoer: 20 – 27 marts

Rejselængde: 8 dage (1 uge)

Flyselskab: Onur Air (inkl. 8 kg håndbagage)

Til: Alanya, Tyrkiet

Hotel: 4* Hotel Club Titan

Måltider: All-inclusive

 

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *