• 25 feb 2016

  All-inclusive i påsken: 4* hotel på den Tyrkiske Riviera, til kun 3.264 kr. inkl. fly, hotel, transport og all-inclusive

  rsz_tyrkiet

  Trænger du til at komme lidt væk i påskeferien, så kunne dette tilbud til Tyrkiet måske være noget for dig. Den tyrkiske riviera og Alanya som ligger ud til Middelhavet er blandt de populæreste rejsemål for danskere. Området er en herlig kombination af dejlige strande, meget historie og kultur og ikke mindst fremragende mad. Hertil kan du så tilføje et rigtig dejligt klima, stor gæstfrihed og en smuk natur.

   

  Hotellet

  Sunweb.dk har jeg fundet et rigtig godt tilbud på en tur i påskeferien, som både gælder fra København og Billund. Rejseperioden er fra d. 20 – 27 marts, men der findes også rejser senere, og til endnu bedre priser.

  Du kommer til at bo på det 4* Hotel Club Titan (4 ud af 5 på TripAdvisor), som er et lækkert All-inclusive hotel beliggende i udkanten af Mahmutlar, 14 km øst for Alanya. Her er både pool og direkte adgang ned til stranden som ligger nedenfor. Hotellet er meget familievenligt med miniklub til børnene og et helsecenter til de voksne, hvor man kan hygge sig med et tyrkisk bad, sauna eller massage.

  Se tilbuddet og mere om hotellet her

  rsz_clubhoteltitan

  SE REJSETILBUD HER

  I tilbuddet er der inkluderet både fly, hotel med all-inclusive og transport til og fra lufthavnen.

   

  Hvis du ønsker mere bagage (udover håndbagage), koster det 80 kr. for 15 kg og 120 kr. for 20 kg. indchecket bagage (i alt begge veje pr. styk bagage).

   

  Fra: København eller Billund

  Rejsedatoer: 20 – 27 marts

  Rejselængde: 8 dage (1 uge)

  Flyselskab: Onur Air (inkl. 8 kg håndbagage)

  Til: Alanya, Tyrkiet

  Hotel: 4* Hotel Club Titan

  Måltider: All-inclusive

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *