• 07 aug 2018

  Sommer på Kos: 1 uge på et anmelderrost 3* hotel til kun 1.812 kr. inkl. fly

  Selvom den danske sommer har vist sig fra sin bedste side i år, så kan det være du stadig trænger til at opleve lidt græsk feriestemning? I dag har jeg fundet en superbillig sommerrejse til skønne Kos. Her venter der fantastiske strande med krystalklart vand, lokale madoplevelser og en smuk natur på dig. Kos er en relativ lille ø – så lej en bil eller en cykel og tag på eventyr og oplev noget af øen på egen hånd – find en lidt øde strand eller gå på opdagelse i en af de mange små landsbyer og find en lokal taverna. Du kan i hvert fald næsten ikke undgå at blive forelsket i dejlige Kos lige meget, hvad du ser på øen.

  Solferie til dejlige Kos
  august
  1.812 kr.
  Billund og København
  Kos
  Hotel på Kos
  f.eks. Michalis Studios & Apartments
  1.413 kr.
  Billige fly til Kos
  inkl. håndbagage
  399 kr.
  Hotel
  1.413 kr.
  Fly
  399 kr.
  0 kr.
  Total (pr.person)
  1.812 kr.

  Hotel på Kos

  trivago.dk har jeg fundet det skønne 3* Michalis Studios & Apartments (5 ud af 5 på TripAdvisor). Her har du kun 300 meter til stranden og gåafstand til mange restauranter og indkøbsmuligheder. På hotellet er der et skønt poolområde med en stor pool, liggestole og børnebassin. Du finder også gratis WiFi, motionsrum og mulighed for at slå dig løs med bordtennis og billard. En studiolejlighed i 7 nætter koster 2.825 kr., dvs. 1.413 kr. pr. person ved en rejse for 2.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel på Kos, kan du finde et nyt hotel her. Og leder du efter et enkeltværelse eller et større værelse, kan du ændre antallet af personer i søgefeltet.

   

  Fly til Kos

  Jeg har fundet billige billetter til Kos, både fra Billund og København med priser mellem 299 – 689 kr. på prissamennligningssiden travelmarket.dk og et par enkelte afgange på sunweb.dk. Jeg har f.eks. fundet en afgang fra Billund d. 16.08. – 23.08. til kun 399 kr. inkl. håndbagage – det er også muligt at rejse fra København på samme dato til 649 kr.

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra Billund d. 16.08. – 23.08. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan stige eller falde en smule alt afhængig af datoerne).

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Fra lufthavnen til hotellet er der lige under 26 km, så hvis du vælger at leje en bil under dit ophold, så er det nemt at køre selv og du kan selvfølgelig også tage en taxa. Det burde tage omkring 30 minutter og koste ca. 300 kr. Det er også muligt at tage en bus fra lufthavnen til Kos by og derfra med taxa til hotellet (lige under 3 km). Det tager lidt over 1 time og koster omkring 70 kr.

   

  Lejebil på Kos

  Hvis du har tænkt dig at opleve noget af øen på egen hånd, ville det være oplagt at leje en bil – enten under hele din rejse eller måske bare i et par dage. Du kan se et stort udvalg af lejebiler på skyscanner.dk. Du skal være opmærksom på, at de fleste biludlejningsfirmaer i Grækenland (og mange andre lande) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  se fly se hotel