• 15 aug 2018

  Smukke Kos: 1 uge på et anmelderrost 3* hotel til kun 939 kr. inkl. fly og transport

  Det kan måske lyde som en joke, når jeg siger, at du kan komme en uge syd på med hotel, fly og transport til under 1.000 kr., men det er det ikke! I dag har jeg fundet et super billigt og godt tilbud til smukke Kos. Denne dejlige græske ø har smukke strande med krystalklart vand, hyggelige landsbyer, venlig lokalbefolkning, lækker mad og vin, smuk natur og ikke mindst 30 grader og fuld solskin. Så hvad venter du egentlig på?

  Sommer på Kos
  30.08. - 06.09.
  939 kr.
  København
  Kos
  1 uge på dejlige Kos
  inkl. hotel, fly og transport
  939 kr.

  sunweb.dk har jeg lige fundet et knald godt tilbud på en uge til skønne Kos. Du skal bo det skønne 3* Santa Marina Hotel (4 ud af 5 på TripAdvisor og ”Certificate of Excellence”). Hotellet har en perfekt placering mellem Kos by og stranden, hvorfra du kun har 5-10 minutters gang til begge. Du kan også vælge at slappe af ved hotellets hyggelige poolområde med både parasoller og liggestole.

  Med i tilbuddet er der inkluderet fly, hotelopholdet, transport til/fra lufthavnen og 3 dages gratis cykelleje – perfekt, hvis du .

   

  Den billigste afgang finder du d. 30.08. – 06.09. med afrejse fra København til kun 939 kr. pr. person ved en rejse for 4 personer. Rejser du med en gruppe på 3, kan I komme afsted for 969 kr. pr. person og hvis I er 2 personer der tager afsted koster det 1.289 kr. pr. person. OBS! Hvis du gerne vil ændre antallet af rejsende, kan du gøre det oppe til venstre lige under “Beskrivelse”.

   

  Det er også muligt at rejse på andre datoer – dette er dog lidt dyrere med priser fra 2.000 kr. Mit tip er, at du skal holde øje med priserne på siden løbende, da de andre priser også sagtens kan nå at falde.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *