• 04 jun 2019

  Budgetvenlig charterferie til Mallorca: 1 uge på et 3* hotel i Alcudia fra kun 1.498 kr. inkl. fly

  Så er der dømt ferie til en sand rejseklassiker i sol og strand-kategorien! Det er selvfølgelig vores allesammens yndlings-ø Mallorca, der lokker med sit varme, spanske klima og sine solbeskinnede palmestrande! Suntours skilter nemlig med særdeles budgetvenlige priser på en herlig pakkerejse med både 3* hotel i Alcudia og fly fra kun 1.498 kr.! Alt er således klappet og klart. Det eneste spørgsmål tilbage er kun, om du skal booke rejsen med all inclusive eller ej.

  Sol og strand på Mallorca
  juni - oktober
  fra1.498 kr.
  København og Aalborg
  Mallorca
  Solferie til Mallorca
  inkl. 3* hotel og fly
  fra1.498 kr.

  På suntours.dk har jeg netop fundet et herligt pakketilbud på det 3* Palm Garden på Mallorca. Hotellet ligger i den skønne by Alcudia – kun 80 meter fra stranden! Hotellet byder på rene og pæne lejligheder, der er simpelt men pænt møbleret. Lejlighederne har et tekøkken, hvor du selv kan kokkerere lette måltider. Selvom stranden ligger så tæt på, byder Palm Garden stadig på et hyggeligt poolområde med solsenge, parasoller og børnepool.

   

  Du kan booke rejsen fra juni til oktober. De billigste priser finder du i juni, hvor priserne starter fra 1.498 kr. pr. person. Jeg har f.eks. fundet en afgang fra København fra lørdag den 8. juni til lørdag den 15. juni til kun 2.996 kr. – dvs. 1.498 kr. pr. person. Herudover kan du finde adskillige afgange til mellem 2.100 og 2.700 kr. i juni. Du kan også finde en del afgange fra Aalborg. Her kan du finde priser helt ned til 1.998 kr. pr. person (14. juni til 21. juni). Der er også enkelte afgange fra Billund og Aarhus, men disse ligger på et noget højere prisniveau (fra ca. 3.100 kr.).

   

  Vil du gerne opgradere rejsen til også at indeholde all inclusive, har du også mulighed for det.

   

   

  Prisniveau

  • Juni: fra 1.498 kr.
  • Juli: fra 5.998 kr.
  • August: fra 3.698 kr.
  • September: fra 4.445
  • Oktober: fra 4.678 kr.

   

   

  Transport til/fra hotellet

  Du ankommer ret sent til Palma i dette eksempel. Derfor bliver det nok svært med bus. Dog kan du billigt booke en shuttle tur/retur til kun 13,48 pund (ca. 113 kr.) på skyscanner. Alternativt tilbyder Suntours at stå for transferen, men det koster 400 kr.

   

  Du kan selvfølgelig også leje en bil. Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i Spanien (og mange andre lande) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Lejebil i 1 uge
  inkl. fri kilometer, fair brændstofpolitik og gratis forbindelsesbus
  123 kr.

   

  Oplevelser på Mallorca

  Uanset om du er til action på en quad bike eller fordybning på et museum (eller noget helt tredje), så kan du finde en masse spændende ting at se og opleve på Mallorca!

  Ture og aktiviteter

   

  Palm Garden og Alcudia

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Budgetvenlig charterferie til Mallorca: 1 uge på et 3* hotel i Alcudia fra kun 1.498 kr. inkl. fly

  1. Jeanette says:

   Er det ikke muligt at man kun rejser 1 person
   VH Jeanette jensen

  Se tilbud her