• 19 aug 2019

  Charterferie til Mallorca: 1 uge på et 4* hotel i Alcudia til kun 2.624 kr. inkl. fly

  Er du ved at være godt og grundig træt af det danske vejr, hvor det oftest står ned i stænger? Så har jeg fundet en sand rejseklassiker i sol og strand-kategorien! Det er selvfølgelig vores allesammens yndlings-ø Mallorca, der lokker med sit varme, spanske klima og sine solbeskinnede palmestrande! Her har jeg fundet en pakkerejse med både 4* hotel i Alcudia og fly til kun 2.624 kr.! Alt er således klappet og klart. Det eneste spørgsmål tilbage er kun, om du skal booke rejsen med all inclusive eller ej.

  Sol og strand på Mallorca
  august - oktober
  2.624 kr.
  København, Billund og Aalborg
  Mallorca
  Solferie til Mallorca
  inkl. 4* hotel og fly

  Jeg har netop fundet et herligt pakketilbud på det 4* Viva Sunrise på Mallorca. Hotellet ligger i den skønne by Alcudia – 500 meter fra stranden! Lejlighederne på hotellet blev senest renoveret i 2015. Du kan derfor se frem til lejligheder, der er pæne, rene og flot møbleret. Selvom stranden ligger tæt på, byder Viva Sunrise også på et utrolig lækkert poolområde med 2 pools, 2 børnepools, solsenge og parasoller.

   

  Du kan booke rejsen fra august til oktober. De billigste priser finder du i skrivende stund i august, hvor priserne starter fra 2.624 kr. pr. person. Jeg har f.eks. fundet en afgang fra København fra tirsdag d. 27. august til tirsdag d. 3. september til kun 5.248 kr. Det vil sige en pris på 2.624 kr. pr. person. Derudover kan du også finde afgange fra Aalborg og Billund. Fra Aalborg kan du finde priser til 3.599 kr. pr. person (3. september til 10. september). Og fra Billund kan du finde afgange til 3.799 kr. pr. person (3. september til 10. september).

  Der findes billige afgange til omkring 3.000 kr. på mange andre datoer i september – i oktober stiger priserne lidt til omkring 3.700 kr.

   

  Vil du gerne opgradere rejsen til også at indeholde f.eks. halvpension (+1.660 kr.) eller all inclusive (+2.840 kr.), har du også mulighed for det.

   

   

  Prisniveau

  • August: fra 2.624 kr.
  • September: fra 3.024 kr.
  • Oktober: fra 3.749 kr.

   

   

  Transport til/fra hotellet

  Når du ankommer til Palma, kan du tage bus A32 til “Belneari 1”. Derfra skal du gå 7 minutter for at komme hen til hotellet. Prisen for en billet ligger mellem 55 – 85 kr.  Alternativt tilbyder Spies at stå for transferen, men det koster 420 kr. Du kan også booke en delt shuttlebus for ca. 14 pund (ca. 114 kr.).

   

  Du kan selvfølgelig også leje en bil. Og på Mallorca kan du gøre det ufattelig billigt. Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i Spanien (og mange andre lande) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Lejebil i 1 uge
  inkl. fri kilometer, fair brændstofpolitik og afhentning i lufthavnen
  36 kr.

   

  Oplevelser på Mallorca

  Uanset om du er til action på en quad bike eller fordybning på et museum (eller noget helt tredje), så kan du finde en masse spændende ting at se og opleve på Mallorca!

  Ture og aktiviteter

   

  Viva Sunrise og Alcudia

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Charterferie til Mallorca: 1 uge på et 4* hotel i Alcudia til kun 2.624 kr. inkl. fly

  1. Jeanette says:

   Er det ikke muligt at man kun rejser 1 person
   VH Jeanette jensen

  Se tilbud her