• 09 mar 2018

  Budgetvenlig solferie i Middelhavet: 1 uge på et 3* hotel på Mallorca fra kun 1.723 kr. inkl. fly og lufthavnstransport

  Så er der tilbud på en sand rejseklassiker i sol og strand-kategorien! Det er selvfølgelig vores allesammens yndlings-ø Mallorca, der lokker med sit varme, spanske klima og sine solbeskinnede palmestrande! Sunweb lokker nemlig med særdeles budgetvenlige priser på en herlig pakkerejse med 3* hotel, flybilletter og transport fra ca. 1.700 kr.! Alt er således klappet og klart. Det eneste spørgsmål tilbage er kun, hvor dybt i klædeskabet du skal grave for at finde badeshortsene!

  Sol og strand på Mallorca
  maj - oktober
  fra1.723 kr.
  Aalborg, København og Billund
  Mallorca
  Solferie til Mallorca
  inkl. 3* hotel, fly og lufthavnstransport

  På sunweb.dk har jeg netop fundet et herligt pakketilbud på det 3* Serena Sol (4 ud af 5 på TripAdvisor) på Mallorca. Hotellet ligger i byen Cala d’Or – kun 4 minutters gang fra stranden! Hotellet byder på rene og pæne lejligheder, der er simpelt men pænt møbleret. Lejlighederne har et tekøkken, hvor du selv kan kokkerere lette måltider. Herudover får du også balkon med udsigt til haven og det hyggelige poolområde. På Serena Sol kan du fuldt ud nyde en afslappet atmosfære i rolige omgivelser.

  Du kan booke rejsen fra maj til oktober. De billigste priser finder du fra maj til juni, hvor du kan få hele pakken til under 2.000 kr. I juli starter priserne for 2 personer fra ca. 4.400 kr. pr. person, hvilket er et ganske almindeligt prisniveau for Mallorca-rejser i juli, men du kan også finde opholdet til under 4.000 kr. pr. person, hvis I f.eks. rejser 4 personer. Det er muligt at flyve fra både Aalborg, Billund og København.

  I eksemplet her har jeg fundet rejsen fra Aalborg den 05.05. – 14.05. fra kun 1.723 kr. pr. person. Det er billigst, hvis man rejser 4 personer. Her kan man få en 4-personerslejlighed til kun 1.723 kr. pr. person. Hvis man rejser 3 eller 2 personer er prisen kun lidt dyrere – hhv. 1.794 kr. og 1.944 kr. pr. person. Udover selve hotelopholdet inkluderer denne pris også flybilletter og transport til og fra lufthavnen!

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Budgetvenlig solferie i Middelhavet: 1 uge på et 3* hotel på Mallorca fra kun 1.723 kr. inkl. fly og lufthavnstransport

  1. Jeanette says:

   Er det ikke muligt at man kun rejser 1 person
   VH Jeanette jensen

  Se tilbud her