Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 634 kr.
Torekov-Hotell-banner
Weekendophold

Spaophold i Skåne: overnatning på et anmelderrost 4* wellnesshotel fra kun 634 kr. inkl. spa-adgang og morgenmad

Weekendophold |

Spaophold i Skåne: overnatning på et anmelderrost 4* wellnesshotel fra kun 634 kr. inkl. spa-adgang og morgenmad

Midt i en kold vinter findes der næppe noget bedre end at lade sig varme godt igennem i en varm spa! Hvis du nikker med hovedet i enighed, kan du glæde dig over, at jeg i dag er faldet over et særdeles helstøbt spatilbud til vores svenske naboregion Skåne. Her kan du se frem til en lille lækkerbisken af en spa-getaway på det anmelderroste Torekov Hotell – et sted hvor wellness, gastronomi og selvforkælelse går op i en højere enhed!

Anmelderrost spaophold i Skåne

Januar – marts

fra

634 kr.

Wellnessophold på det 4* Torekov Hotell

fra

634 kr.

Tilbud på Torekov Hotell

Først og fremmest skal du glæde dig til en overnatning på selve hotellet – det 4* Torekov Hotell (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og Travellers’ Choice). Nogle hoteller gør sig nemlig ekstra umage for at levere den bedst mulige hoteloplevelse. Og Torekov Hotell er ét af de hoteller. Det skinner tydeligt igennem, når man læser anmeldelser fra tidligere gæster. Servicen er upåklagelig, omgivelserne er skønne, og faciliteterne er helt i top. Og så sent som i 2019 blev mange af hotelfaciliteterne fornyet – spaområdet blev bl.a. udvidet med et nyt saunahus, og man anlagde en ny afslapningsterrasse, som åbner til januar.

Men nu til det rigtig gode! Tilbuddet giver dig nemlig fri adgang til wellness- og spafaciliteterne og du får en lækker morgenmadsbuffet.

I mit eksempel har jeg taget udgangspunkt i onsdag den 12. januar (2022) til torsdag den 13. januar. Her koster et ophold for to personer 1.269 kr. – dvs. 634 kr. per person.  Prisen på et ophold hos Toreskov Hotell ligger i januar til marts fra omkring 1.200 – 1.500 kr. for to personer.

Billeder fra Torekov Hotell

Torekov

Torekov

Torekov

Torekov

Torekov

Torekov

Transport til Skåne

Fra København har du under 2 timers kørsel til Torekov, så vi er bestemt i kør-selv-territorium (hvis du har bil). Hvis du gerne vil benytte dig af offentlig transport, kan du tage toget fra København til Båstad station. Herfra skal du videre med bus (501) til Båstad Torget og herfra videre mod Torekov Eneborgsvägen med bus 523).

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Spaophold i Skåne: overnatning på et anmelderrost 4* wellnesshotel fra kun 634 kr. inkl. spa-adgang og morgenmadSpaophold i Skåne: overnatning på et anmelderrost 4* wellnesshotel fra kun 634 kr. inkl. spa-adgang og morgenmad

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud