• 20 Nov 2023

  Forlænget weekendtur til Gdansk: 4 dage på centralt 4* hotel fra kun 766 kr. p.p. inkl. fly

  Leder du efter en billig storbyferie i historiske omgivelser? Så bør du se nærmere på dette tilbud på en idyllisk getaway til den polske havneby Gdansk! Gdansk er Polens sjettestørste by og er samtidig en af landets mest populære destinationer. Det skyldes blandt andet byens historiske centrum, den gamle bydel og havnefronten, som byder på smukke byhuse med strålende facader, brostensbelagte gader og spændende caféer og restauranter. Gdansk har masser at byde på, så uanset om du er til (billig) shopping, museumsbesøg eller naturoplevelser, så finder du det i denne charmerende by! 🛍

  Forlænget weekend til Gdansk
  hele året
  Fra766 kr.
  København og Billund
  Gdansk
  Billige fly til Gdansk
  210 kr.
  Fra København
  Fra Billund
  Hotel
  556 kr.
  Fly
  210 kr.
  Total (pr.person)
  766 kr.

  Hotel i Gdansk

  Priserne på hoteller i Gdansk befinder sig næsten altid på et niveau, hvor alle kan være med. Her får du virkelig meget for pengene!

   

  I dag har jeg f.eks. fundet det firstjernede Hotel Admiral (4,5 ud af 5 på Tripadvisor).

   

  Hotel Admiral har en helt fantastisk beliggenhed i den centrale del af Gdansk, kun 400 meter fra centrum af den gamle bydel. Du får altså det perfekte udgangspunkt for at gå på opdagelse i byens mange seværdigheder og attraktioner.

   

  På Hotel Admiral kan du bl.a. slappe af i hotellets damp- og tørsauna og nyde et måltid i hotellets egen restaurant, hvor der er et lækkert udvalg af polske og europæiske retter. Det er også muligt at tilkøbe morgenmad.

   

  Værelserne på hotellet er meget klassisk indrettede og har fladskærms-tv, gratis wi-fi og minibar.

   

  Du har med andre ord alt, hvad du skal bruge af skønne faciliteter under dit weekendophold!

   

  Fra fredag den 5. januar til mandag den 8. januar koster et topersoners værelse i alt 1.111 kr. Ved en rejse for to personer bliver prisen således 556 kr. pr. person.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Gdansk, skal du naturligvis være velkommen til det.

   

  Gdansk

  Gdansk

  Gdansk

  Billige fly til Gdansk

  Fra København og Billund kan du flyve ganske billigt til Gdansk med Ryanair. Prislejet ligger typisk mellem 200-500 kr. udenfor højsæsonen fra begge lufthavne.

   

  Fra København kan du flyve direkte til Gdansk på alle ugens dage. De billigste flyselskaber er typisk Ryanair og Wizzair.

   

  Fra Billund kan du finde direkte afgange med Ryanair på mandage og lørdage.

   

  I dette eksempel har jeg fundet fly fra København fra fredag den 5. januar til mandag den 8. januar. På disse datoer koster flybilletter kun 210 kr. pr. person.

   

  Hos Ryanair og Wizzair må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

   

   

  Eksempler på billige rejsedatoer 

  København

  • Alle ugens dage

   

   

  Billund

  • Mandage og lørdage

   

   

  Transport fra/til lufthavnen

  Fra Gdansk Lufthavn har du ca. 10 km ind til centrum. Der findes forskellige buslinjer, der forbinder lufthavnen med centrum. F.eks. kan du hoppe på linje 110, 122 og 210, og turen tager mellem 35 og 50 minutter alt efter trafik.

   

   

  Rejseinspiration til Gdansk

  Der er så mange skønne ting at lave og opleve i Gdansk.

   

  Du har f.eks. gågaden Długi Targ (det lange marked), museer, det smukke Neptun-springvand og Mariakirken, der er Polens største kirke. På lystbådehavnen kan du nyde en billig øl eller skøn mad på en af havnefrontens hyggelige caféer.

   

  Der findes også en masse skønne restauranter i bymidten. En gåtur i den gamle bydel af Gdansk kan helt klart også anbefales. Her finder du de smukkeste gamle huse side om side.

   

  Gdansk ligger i forlængelse af de 2 byer Sopot og Gdynia, der også byder på masser af spændende oplevelser.

   

  Byerne bliver også kaldt TriCity og har fælles infrastruktur, hvilket gør det utrolig nemt at besøge dem. Sopot har lækre strande, en stor gågade (Monte Casino) og et vildt natteliv.

   

  Det er også i Sopot du finder Europas længste træmole på over 500 meter. Gdynia ligger også ved havet – det kan godt være, at byen ikke er indehaver af den længste træmole, men til gengæld er byen kendt som den mest solrige i Polen.

  Długi Targ

  Neptun-springvandet

  Mariakirken

  Den gamle bydel

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  4 kommentarer til Forlænget weekendtur til Gdansk: 4 dage på centralt 4* hotel fra kun 766 kr. p.p. inkl. fly

  1. Charlotte says:

   Skal man ind og booke hotel og fly hver for sig?
   Så er det jo fra prisen der hed 698kr og ja jeg har bemærket “fra 698)

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Charlotte 🙂

    Tak for din kommentar.

    Ja, i artiklen har jeg lavet et eksempel på en rejse, hvor man selv skal booke flybilletter og hotel hver for sig. Jeg tog udgangspunkt i datoerne 18. november til 20. november (fra CPH).

    På de datoer endte prisen på 698 kr. pr. person ved en topersoners rejse.

    Ændrer man datoerne, vil prisen med stor sandsynlighed også ændre sig – men det burde bestemt være muligt at lave lignende rejser på andre datoer til nogenlunde lignende priser 🙂

    Hvis du foretrækker en pakkerejse, kan du også sagtens bestille sådan en. Så kan du kigge her:

    https://book.rejsespejder.dk/sog?origins=CPH,AAR,BLL&destinations=GDN&flexibleDates=false&rooms=2

  2. Peter ibsen says:

   Syntes ikke man ændre til 1 person ??

  se fly se hotel
  Webview: false