• 20 mar 2018

  Sol og varme på Mallorca: 5 nætter på et anmelderrost 3* hotel til kun 1.040 kr. inkl. fly

  Skulle man give det danske vejr en foreløbig karakter for foråret, ligger vi altså ikke ret højt på 7-trinsskalaen. Vi skal nok nærmere ned og have fat i én af dumpekaraktererne – måske et 00 “for den utilstrækkelige præstation”. Et sted hvor vejret bestemt ikke dumper – men til gengæld altid scorer gode karakterer – er på den evigt attraktive middelhavs-ø Mallorca! Er sol og varme det eneste, du går og drømmer om midt i al forårskulden, så har jeg her fundet en lille lækkerbisken af en solrejse til dig!

  Soltur til Mallorca
  april - juni
  1.040 kr.
  Billund, Aalborg og København
  Mallorca
  Billige fly til Mallorca
  inkl. 10 kg håndbagage
  411 kr.
  Fra Billund
  Fra København
  Fra Aalborg
  Hotel på Mallorca
  629 kr.
  Hotel
  629 kr.
  Fly
  411 kr.
  Total (pr.person)
  1.040 kr.

   

  Fly

  skyscanner.dk har jeg i dag fundet superbillige flybilletter fra Billund, Aalborg og København til Mallorca. Du kan finde de billige billetter fra april til juni. I dette eksempel har jeg f.eks. fundet billige Ryanair-fly fra Billund søndag den 08.04. til fredag den 13.04. til kun 411 kr. inkl. 10 kg håndbagage.

  Dette rejseeksempel er på 5 overnatninger, men du kan selv justere rejselængden, som du vil – 5,7,9, 11 eller 14 nætter er alle muligheder.

  Det er generelt lidt billigere at flyve fra Billund (hvor priserne ligger mellem 400 og 750 kr.) end Aalborg og København (hvor priserne starter ved ca. 700 kr. med Norwegian og SAS).

  Hvis du gerne vil rejse fra Aalborg eller København, vil jeg anbefale, at du først kigger på Norwegians lavpriskalender for at finde de billigste datoer og efterfølgende søger på de datoer inde på skyscanner for at se, om du kan finde dem billigere andre steder (OBS! Hvis du vil tilkøbe bagage, så er det næsten altid billigere at gøre det direkte gennem Norwegian).

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra Billund d. 08.04. – 13.04.  – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan variere afhængig af datoerne – og priserne vil generelt stige, jo tættere på sommerferien du kommer).

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 04.04. – 11.04.
  • 08.04. – 13.04.
  • 09.04. – 18.04.
  • 11.04. – 18.04.
  • 22.04. – 27.04.
  • 06.05. – 11.05.
  • 30.04. – 09.05.
  • 28.05. – 08.06.
  • 03.06. – 08.06.
  • 06.06. – 13.06.
  • 18.06. – 27.06.
  • Og mange flere

   

  Hotel

  På trivago.dk har jeg fundet et godt tilbud på det dejlige 3* hotel Gavimar Ariel Chico (4 ud af 5 på tripadvisor). Dette skønne resort har en masse dejlige faciliteter, f.eks. udendørspool, tennisbane, spa og så ligger det tæt på stranden. Hvis du rejser et smut med børnene til Mallorca, så er Gavimar Ariel Chico helt sikkert det rigtige hotel til dig. Hotellet tilbyder nemlig børnepool, børneklub, legeplads og børnepasning- og aktiviteter.

  Prisen for en studiolejlighed i 5 nætter er 1.258 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 629 kr. pr. person. I øvrigt er det også muligt at vælge halvpension og all inclusive. Prisen for all inclusive er i dette eksempel kun 1.651 kr. pr. person.

  Vil du hellere selv finde et hotel på Mallorca, skal du være velkommen til det. Du kan finde en hoteloversigt her. Og leder du efter et enkeltværelse eller et større værelse, kan du ændre antallet af personer i søgefeltet.

   

  Transport til/fra lufthavnen

  I ankommer ret sent til Mallorca (med mindre I rejse fra København), så måske er I nødt til at splejse om en taxi, hvilket burde koste ca. 250 kr. pr. person. Alternativt kan I også leje en bil, hvilket nok ville være min anbefaling, fordi det er så billigt. Hvis I rejser fra København, kan I sagtens tage bus A51, som kører direkte til lufthavnen, eller bus 501, som kører til busstationen i Palma by. Sådan en tur tager ca. 1,5 time og koster omkring 60 kr. Du kan læse mere om bustransporten her.

   

  Lejebil

  Hvis du gerne vil udforske lidt af Mallorca, bør du helt sikkert overveje en lejebil. Hos skyscanner.dk kan du se deres store udvalg af lejebiler. Du kan f.eks. leje biler helt ned til 175 kr. pr. person i det ovenstående rejseeksempel!

  Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i Spanien (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  4 kommentarer til Sol og varme på Mallorca: 5 nætter på et anmelderrost 3* hotel til kun 1.040 kr. inkl. fly

  1. brian c says:

   Hej. jeg sidder og ser på dit tilbud her. men når jeg er inde på trivago og skal hotellet fra den 23/5-28/5 så skriver den prisen er 382 for et dobbelt værelse, men når jeg så trykker “se tilbuddet” så er prisen 768 pr.person. har ud nogen forklaring på hvad jeg evt. gør galt?

   og super fed siden – bruger den meget!

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Brian 🙂

    Tak for din kommentar 😉

    Du gør ikke noget forkert. Prisen Trivago oplyser er prisen pr. nat. Når du klikker dig videre ind på bookingsiden, oplyser de så den samlede pris for alle nætterne. 🙂

  2. Freya says:

   Hejsa
   Jeg skal til mallorca d 7 -12 maj og det eneste jeg mangler at bestille er en leje bil.
   Men hvad skal jeg være opmærksom på?
   Har aldrig prøvet at have en leje bil på ferien.
   Synes godt nok nogle af priserne virker næsten for gode til at være sande.
   Hvordan med forsikring, benzin osv.

   Tak for en fed side

   • Rejsespejder says:

    Hej Freya,
    lejebil-priserne plejer at være ret lave udenfor højsæsonen, så det er helt normalt. Alligvel er der nok et par ting du skal være opmærksom på.
    Jeg anbefaler at du bruger Skyscanner, hvis du søger efter en lejebil. De sammenligner alle store udlejningsfirmaer. Men det som jeg synes de gøre bedst at vise, de forskellige “regler” (se screenshot her: https://ibb.co/c7KcNH). Det du skal gå efter er: “fair brandstofpolitk” – det plejer at betyde at du får bilen med fuld tank og skal aflevere den med fuld tank. Og det er ret vigtigt! Fordi der findes en del useriøse firmaer, som opkræver rigtig høje for benzin når man så aflevere bilen. Det næste ting du skal overveje er om du skal have fuld forsikring. Mange rejseforsikringer dækker selvrisikoen (min dækker f.eks. 5.000 kr. selvrisiko) så jeg vælger aldrig fuld forsikring fordi jeg allerede er dækket af min egen forsikring. Men hvis det ikke er tilfælde ville jeg vælge et tilbud med fuld forsikring. Så skal du også være obs på at vælge et tilbud med ubegrænset kilometer. Medmindre du ved at du ikke kommer til at køre meget. Og til sidst anbefaler jeg altid at man bruger et kreditkort når man bestiller lejebil i udlandet. De fleste firmaer kan nemlig ikke så godt lide når man bruger Dankort (det er fordi det mener det er et debit kort).
    Håber det kan bruges :).