• 13 jan 2020

  Europas vildeste pool? 5 nætter på Mallorca på et lækkert 4* hotel fra kun 1.718 kr. inkl. fly

  Europas vildeste pool? Der er uden tvivl mange bejlere til denne titel. Et af mine bedste bud vil dog helt klart være poolen på det 4* Innside Calviá Beach. Hotellet er et af Mallorcas nyere luksushoteller, som åbnede sine døre for første gang i begyndelsen af 2018 og siden hen har fungeret som blikfang i utallige Instagram-posts. Og når man først har set billederne, er det ret åbenlyst hvorfor. Det er nemlig Europas største såkaldte “floating/hanging infinity pool”. Dvs. udover at være en infinity pool, så har den også en glasbund, som nærmest giver en følelse af, at man flyver gennem vandet!

   

  Det lyder godt nok dyrt! Men bare rolig – jeg har nemlig fundet en tur til omkring 1.700 kr. pr. person inkl. fly. Så pak din taske og ikke mindst et vandtæt cover til din iPhone og se så at komme afsted til selfie-paradiset!

  Soltur til Mallorca
  april - oktober
  fra1.718 kr.
  Billund, Hamborg, København og Aalborg
  Mallorca
  Hotel på Mallorca
  f.eks. 4* Innside Calviá Beach
  1.284 kr.
  Du kan opgradere til et værelse med havudsigt fra 1.430 kr. pr. person for 5 nætter
  Billige fly til Mallorca
  434 kr.
  Hotel
  1.284 kr.
  Fly
  434 kr.
  Total (pr.person)
  1.718 kr.

   

  Hotel på Mallorca

  Lad mig sige det med det samme: hotellet ligger i Magaluf. Hvis ikke du kender til byen, så kan den hurtigt beskrives med tre ord – pool, party, people. Så hvis du vil slappe af ved stranden og poolen og feste om aftenen på nogle af øens bedste barer og klubber, kan det varmt anbefales. Hvis du til gengæld er på udkig efter en rolig ferie ved en ensom strand, findes der bedre alternativer til dig.

   

  Når det er sagt, så skal det også nævnes, at det 4* Calvia Beach The Plaza helt klart er et af byens absolut lækreste og mest luksuriøse hoteller. Så det er bestemt ikke et “ung-party-hotel”. Her får du et superstilet, nyt hotel med en top beliggenhed. Du har nemlig kun 200 meter til stranden og lige så langt til byens bedste restauranter, barer og diskoteker! Udover den ovennævnte 46 meter lange hanging infinity pool (glæd dig til at se billeder!) findes der 3 andre meget lækre pools, en tagterrasse med den smukkeste udsigt over havet, lyse og moderne værelser og et fitnesscenter.

   

  Prisen for et dobbeltværelse fra søndag den 3. maj til fredag den 8 maj (5 nætter) koster 2.567 kr. Dvs. 1.284 kr. pr. person ved en rejse for 2. Vil du gerne opgradere dit ophold til endnu mere luksus, kan du på de samme datoer booke et værelse med havudsigt til kun 1.430 kr. pr. person. Det er helt klart billigst at rejse i marts, hvor du kan finde pr. nat-priser på omkring 450 kr. Dog har hotellets pools sæsonåben, og er derfor højst sandsynligt lukket indtil midt i april. Og siden de helt klart er et af hotellets highlights, vil jeg anbefale at planlægge sin rejse efter det. Fra april til juni koster et dobbeltværelse lige nu omkring 500 – 650 kr. – som er en supergod pris i forhold til det, man får. I juli og august skal du regne med at give omkring 1.000 kr. pr. nat (500 kr. pr. person).

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel på Mallorca, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

   

  Fly til Mallorca

  Så er der billige fly til dejlige Mallorca – og du kan rejse fra både Billund, København, Aalborg og Hamborg. Det er billigst at rejse fra Billund og Hamborg, hvor du finder billetter fra 260 – 500 kr., og hvis du vil afsted i sommerferien er der lige nu billetter fra 980 kr. Priserne fra København og Aalborg er en del højere i skrivende stund. Herfra ligger priserne fra 1.100 kr. tur/retur.

   

  Jeg har taget udgangspunkt i en billig afgang fra Billund søndag den 3. maj til fredag den 8. maj til kun 434 kr. Flyver du fra Billund eller Hamborg, er de billigste afgange med Ryanair. Her må du som udgangspunkt kun må medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide og Ryanairs bagageregler. Fra Aalborg og København flyver du med Norwegian, og her er håndbagage inkluderet.

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra Billund d. 03.05. – 08.05.  – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan variere afhængig af datoerne – og priserne vil generelt stige, jo tættere på sommerferien du kommer).

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Fra Billund og Hamborg

  • 29.03. – 03.04.
  • 12.04. – 17.04.
  • 19.04. – 24.04.
  • 26.04. – 01.05.
  • 10.05. – 15.05.
  • 07.06. – 12.06.
  • 14.06. – 19.06.
  • 21.06. – 26.06.
  • 02.08. – 07.08. – i sommerferien
  • 16.08. – 21.08.
  • 23.08. – 28.08.
  • 30.08. – 04.09.
  • 13.09. – 18.09.
  • 20.09. – 25.09.
  • 04.10. – 09.10.
  • Og flere

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Der er 27,5 km mellem lufthavnen og hotellet, så du kan sagtens være at tage en taxa lige til døren. Fra lufthavnen går det også en bus (A11). Den kan du tage til “H. Atlantic Park” og derfra har du ca. 500 meter til hotellet. Turen koster ca. 50 kr. Jeg er dog ikke helt sikker på, hvor ofte bussen kører. Ellers vil jeg anbefale, at du lejer en bil. Personligt er det ofte det, jeg selv vælger, så jeg ikke er afhængig af offentlig transport. Du kan læse mere om lejebil nedenfor.

   

   

  Lejebil på Mallorca

  Hvis du har planer om at se lidt mere af øen, så kan jeg anbefale dig at leje en bil. Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i Spanien (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Billeje på Mallorca

  Calvia Beach The Plaza

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  se fly se hotel