• 27 jan 2019

  Luksuriøs sommerferie i Grækenland: 1 uge på 5* luksusresort på Kos til kun 5.294 kr. inkl. halvpension og fly

  Er du på udkig efter lidt luksus til din sommerferie? Så vil jeg i dag præsentere dig for et mega lækkert luksus-resort i Grækenland. Det 5* Astir Odysseus Resort & Spa på Kos har alt, hvad man kunne ønske sig! Store lækre værelser, et kæmpe stort poolområde, fremragende mad og ikke mindst en fantastisk beliggenhed lige ved stranden. Med en uge i dette paradis er der garanti for at koble helt af og lade dine batterier op igen – og så til en hel freragende pris!

  Luksus på Kos
  juni - august
  5.294 kr.
  København
  Kos
  Billige fly til Kos
  1.354 kr.
  Fra København til Kos
  Hotel på Kos
  f.eks. det 5* Astir Odysseus Resort & Spa
  3.940 kr.
  Hotel
  3.940 kr.
  Fly
  1.354 kr.
  0 kr.
  Total (pr.person)
  5.294 kr.

  Hotel på Kos

  Som nævnt tidligere er dette hotel det rene paradis, og der er ingen tvivl om, at du vil leve i sus og dus på din ferie. Astir Odysseus Resort & Spa (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence) har alt, hvad du har brug for. 6 kæmpe store pools, tre restauranter (som indgår i prisen), børneklub, tennisbaner, et lækkert spa-område, fitnesscenter, børnepasning, cykeludlejning…. og jeg kunne blive ved. Servicen er tip top, også selvom du ankommer tidligt på morgenen.

   

  Luksusresortet ligger på den nordlige del af Kos. Lige udenfor døren har du adgang til en hammerlækker privat sandstrand med liggestole og parasoller, så du endelig har tid til at koble af med yndlingsbogen eller sudoku i skyggen. Der er naturligvis en stor, flot og udendørs pool. Ikke nok med det har du også adgang til en indendørs pool, spa, boblebad, og ikke at forglemme den fabelagtige restaurant og bar.

   

  Værelserne på hotellet er store og velindrettede i smarte designs, og efter en skøn og solrig dag ved stranden kan du smide dig i den store, komfortable seng. Du har selvfølgelig wi-fi, aircondition, køleskab og andre lækre faciliteter på værelset.

   

  Prisen for en uge på dette hotel er 7.880 kr. Dvs. 3.940 kr. pr. person ved en rejse for 2. Prisen holder storset på alle datoer i juni, juli og begyndelsen af august.

   

   

  Billige fly til Kos

  Norwegian har lige nu forholdsvis billige fly til Kos henover skolernes sommerferie, hvor du kan finde billetter til 1.100 – 1.500 kr. på en del datoer i juli og august. Jeg har f.eks. fundet en afgang fra København d. 03.07. – 11.07. til kun 1.354 kr.

   

  Det er muligt at flyve fra Jylland til Kos, men jeg har ikke haft held med at finde ligeså billige og gode billetter, som man kan finde fra København. Så umiddelbart vil turen til hovedstaden kunne betale sig under alle omstændigheder.

   

  Ovennævnte rejseeksempel er fra København d. 03.07. – 11.07. – her er nogle andre billige afgang (husk at hotelpriserne kan variere afhængig af datoerne).

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 19.06. – 27.06.
  • 26.06. – 04.07.
  • 10.07. – 18.07.
  • 24.07. – 01.08.
  • 31.07. – 08.08
  • og andre

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Afstanden fra lufthavnen til hotellet er 17 km, og du kan enten tage en bus eller taxi. Jeg vil anbefale at tage en taxi, da der ikke kører en shuttleservice fra lufthavnen, men kun bybusser.

   

   

  Astir Odysseus Resort & Spa

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  se fly se hotel