Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

fra 4.832 kr.
Luksusrejse til Kos med all inclusive
All-inclusive

Luksusrejse til Kos med all inclusive

1 uge på 5* hotel inkl. fly og ultra all inclusive

All-inclusive |

Luksusrejse til Kos med all inclusive

Er du på udkig efter en solrejse? Og må det gerne være lidt luksuriøst? Og måske endda med all inclusive? Så prøv lige at se, hvad jeg har fundet her 🤩 En hel uges ferie på græske Kos på et lækkert femstjernet hotel med ultra all inclusive! Den slags koster normalt mellem en halv og en hel bondegård, men jeg har faktisk fundet et pakketilbud til en knivskarp pris. Så hvis du gerne vil afsted på en ægte luksusrejse til Kos med ultra all inclusive, siger jeg bare værsgo’! 🏝️🍹

Luksus på Kos

maj – oktober

fra

4.832 kr.

✈️ Fra Billund, København og Hamborg

Femstjernet hotel med infinity-pool

🍹 Ultra all inclusive

Luksusrejse til Kos med all inclusive

Er du klar på en ordentlig omgang selvforkælelse i det græske med femstjernet hotel og ultra all inclusive? Så se lige her!

Jeg har i dag fundet en komplet pakkerejse til Kos, hvor du kommer til at bo på det anmelderroste Hotel Mitsis Summer Palace Beach (4 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2023).

Hotellet ligger smukt placeret ved havet i Kardamaina-området på Kos og har privat strand, hvor du kan slappe af med fødderne begravet i sandet og en kold drink i hånden.

Og er der dage, hvor du trænger til en forfriskende dukkert, men ikke lige orker saltvand i håret og sand mellem tæerne, så bare rolig – hotellet har både indendørs pool og to infinity-pools! 🌊

Har du børn, der er ægte vandhunde, så er der også et vandland på hotellet Mitsis Norida, som ligger kun ca. 5 minutters gang fra Hotel Mitsis Summer Palace Beach.

Hører du til det aktive folk, så bliver du nok glad for at høre, at der er godt med fede sportsfaciliteter på hotellet – herunder fitnesscenter, to oplyste tennisbaner, beachvolley og strandfodboldbaner.

Det er næppe gået din næste forbi, at denne luksuriøse rejse er med ultra all inclusive. Og det er der altså rig mulighed for at benytte sig af, da Hotel Mitsis Summer Palace Beach har et hav af restauranter og barer.

Der er bl.a. en buffetrestaurant, to à la carte-restauranter, et creperie og en snackrestaurant. Og så er der godt med barer, så du nemt kan få fingre i en dugfrisk cocktail eller en let anretning 🍸

Hotellets værelser er utroligt nydelige og har lækre faciliteter som balkon, aircondition, fladskærms-tv, minibar og lydisolering, så du ikke skal bekymre dig om at blive forstyrret af udefrakommende støj.

Luksusrejse til Kos – priser og bestilling

Jeg har fundet tilbuddet hos Sunweb.

Det er både muligt at flyve fra Billund, København og Hamborg.

P.t. finder du den billigste afgang fra Billund den 12. maj – her kan du finde rejsen helt ned fra 4.832 kr. pr. person ved en rejse for to.

Og denne pris inkluderer vel at mærke både fly tur/retur, ophold på det femstjernede hotel og ultra all inclusive.

Frapriser (pr. person)

OBS: Få værelser tilbage på mange af de billigste datoer

  • Maj: 4.832 kr.
  • Juni: 5.036 kr.
  • Juli: 8.672 kr.
  • August: 8.074 kr.
  • September: 7.554 kr.
  • Oktober: 7.750 kr.

Leder du efter en rejse her og nu? Så smut forbi min side om afbudsrejser.

Luksusrejse til Kos - infinity-pool

Luksusrejse til Kos - infinity-pool

Luksusrejse til Kos - poolområde

Luksusrejse til Kos - facade

Luksusrejse til Kos - middag

Luksusrejse til Kos - værelse

Luksusrejse til Kos - indendørs poolområde

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Luksusrejse til Kos med all inclusiveLuksusrejse til Kos med all inclusive

Denne artikel er ikke længere ny. Priser og tilgængelighed kan have ændret sig, siden artiklen blev offentliggjort.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar