• 20 Nov 2023

  Luksusferie på Kos: 1 uge på 5* hotel fra kun 5.570 kr. p.p. inkl. fly og ultra all inclusive

  Er du så småt begyndt at kigge efter solrejser til foråret? Og må det gerne være lidt luksuriøst – måske endda med all inclusive? Så prøv lige at se, hvad jeg har fundet her 😉 En hel uges ferie på græske Kos på et lækkert femstjernet hotel med ultra all inclusive! Den slags koster normalt mellem en halv og en hel bondegård, men jeg har faktisk fundet et pakketilbud til en knivskarp pris. Så hvis du gerne vil kunne se frem til en ægte luksusferie på Kos med ultra all inclusive, siger jeg bare værsgo’! 🏝🍹

  Luksus på Kos
  april - oktober
  fra5.570 kr.
  Billund, København og Hamborg
  Kos
  Pakkerejse til Kos
  inkl. fly, 5* hotel og ultra all inclusive

  Luksusferie på Kos med all inclusive

  Er du klar på en ordentlig omgang selvforkælelse i det græske med femstjernet hotel og ultra all inclusive? Så se lige her!

   

  Jeg har i dag fundet en komplet pakkerejse til Kos, hvor du kommer til at bo på det anmelderroste Hotel Mitsis Summer Palace Beach (4 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2023).

   

  Hotellet ligger smukt placeret ved havet i Kardamaina-området på Kos og har privat strand, hvor du kan slappe af med fødderne begravet i sandet og en kold drink i hånden. Og er der dage, hvor du trænger til en forfriskende dukkert men ikke lige orker saltvand i håret og sand mellem tæerne, så bare rolig – hotellet har både indendørs pool og hele to infinity-pools! 💦

   

  Har du børn, der er nogle ægte vandhunde, så er der også et vandland på hotellet Mitsis Norida, som ligger kun ca. 5 minutters gang fra Hotel Mitsis Summer Palace Beach.

   

  Hører du til det aktive folk, så bliver du nok glad for at høre, at der er godt med fede sportsfaciliteter på hotellet – herunder fitnesscenter, to oplyste tennisbaner, beachvolley og strandfodboldbaner 🎾🏐⚽

   

  Det er næppe gået din næste forbi, at denne luksuriøse rejse er inklusive ultra all inclusive. Og det er der altså rig mulighed for at benytte sig af, da Hotel Mitsis Summer Palace Beach har et hav af restauranter og barer. Der er bl.a. en buffetrestaurant, to à la carte-restauranter, et creperie og en snackrestaurant. Og så er der godt med barer, så du nemt kan få fingre i en dugfrisk cocktail eller en let anretning 🍹

   

  Hotellets værelser er utroligt nydelige og har lækre faciliteter som balkon, aircondition, fladskærms-tv, minibar og lydisolering, så du ikke skal bekymre dig om at blive forstyrret af udefrakommende støj.

   

   

  Luksusferie på Kos – priser og bestilling

  Jeg har fundet dette Black Friday-tilbud hos Sunweb.

   

  Det er både muligt at flyve fra Billund, København og Hamborg.

   

  Du finder den billigste afgang fra Billund den 26. maj – her kan du finde rejsen helt ned fra 5.570 kr. pr. person ved en rejse for to. Og denne pris inkluderer vel at mærke både fly tur/retur, ophold på det femstjernede hotel og ultra all inclusive.

   

   

  Frapriser (pr. person)

  • April: 8.014 kr.
  • Maj: 5.570 kr.
  • Juni: 6.159 kr.
  • Juli: 9.295 kr.
  • August: 8.809 kr.
  • September: 7.448 kr.
  • Oktober: 8.014 kr.

   

   

  Luksusferie på Kos

  Luksusferie på Kos

  Luksusferie på Kos

  Luksusferie på Kos

  Luksusferie på Kos

  Luksusferie på Kos

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  4 kommentarer til Luksusferie på Kos: 1 uge på 5* hotel fra kun 5.570 kr. p.p. inkl. fly og ultra all inclusive

  Se tilbud her
  Webview: false