• 27 Mar 2023

  Luksusrejse til Zakynthos: 1 uge på 5* luksushotel fra kun 5.553 kr. p.p. inkl. fly og halvpension

  Jeg er i dag faldet over en ægte luksusrejse til Zakynthos, som næsten fik mig til at falde bagover på stolen – for hold da ferie for et hotel! Du kan se frem til femstjernet luksus fra ende til anden. Derfor skal du i den grad også glæde dig til at se billeder længere nede! Og at rejsen er inklusive halvpension, sætter bare prikken over i’et. Zakynthos er i øvrigt en forrygende destination, der næsten er umulig at sige nej til pga. de smukke sandstrande, det krystalklare vand, havskildpadderne og den idylliske natur. Zakynthos er derfor det perfekte rejsemål for dig, der gerne ville slappe totalt af – men også til dig, der søger lidt mere action med mulighed for forskellige former for vandsport, dykning eller noget helt tredje. Mulighederne er mange! ✨🏝

  Luksus på Zakynthos
  maj - september
  fra5.553 kr.
  København og Billund
  Zakynthos
  1 uge på Zakynthos
  inkl. 5* luksushotel, fly og halvpension

  Luksusrejse til Zaktynthos

  En gang imellem skal man unde sig selv at gå efter noget fra øverste hylde. Allerøverste hylde. Du ved, den dér man skal stå på tæer for at kunne nå med fingerspidsen. Helt oppe på denne hylde finder man de allerlækreste rejsetilbud – og sådan ét luksustilbud har jeg altså fundet i dag!

   

  Hotellet, jeg taler om, er det eksklusive Hotel The Bay (4,5 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2022).

   

  Hotellet ligger i rolige, naturskønne Vassilikos, og som navnet måske afslører, så ligger det altså lige ned til stranden. Og med under en kilometer ind til centrum og kun 10 kilometer til den populære turistby Argassi, er der tale om en noget nær perfekt beliggenhed, hvis du spørger mig.

   

  Tager man et kig på selve hotellet, er der ingen tvivl om, at Hotel The Bay hører til i luksuskategorien. Hotellet er moderne med stilfuld indretning og godt med lækre faciliteter.

   

  Værelserne er lyse og indrettet i afdæmpede jordfarver, der perfekt afspejler de smukke og rolige omgivelser i Vassilikos.

   

  På hotellets private strand kan du solbade på en af de komfortable solsenge og nyde en afkølende drink. Er du mere til pool, er der selvfølgelig også et eksklusivt poolområde med en stor pool, separat børnepool, behagelige og indbydende liggestole og store parasoller. Og som prikken over i’et har du den mest udsøgte udsigt over havet. Der skal simpelthen ikke mangle noget!

   

  Som gæst har du desuden fornøjelsen af to forskellige restauranter, og så er der både almindelig bar og poolbar –  så du skal nok få noget ud af din halvpension 😉

   

  Alt i alt kan du se frem til en all-around topluksuriøs ferie på smukke Hotel The Bay!

   

   

  Luksusrejse til Zakynthos – priser og bestilling

  Jeg har fundet tilbuddet hos Sunweb.

   

  Der er afgange fra maj til september, og det er muligt at flyve fra både København og Billund.

   

  Det er også muligt at blande lufthavnene. Og faktisk er det netop sådan, du får den allerbilligste rejse. F.eks. kan du finde rejsen med afrejse fra Billund den 4. maj og hjemrejse til København den 11. maj fra kun 5.553 kr. pr. person. Og denne pris er vel at mærke inklusive fly, femstjernet luksushotel og halvpension.

   

  Foretrækker du at flyve til/fra samme lufthavn er det skam også muligt for under 300 kr. ekstra.

   

   

  Prisniveau (frapriser pr. person)

  • Maj: 5.553 kr.
  • Juni: 7.992 kr.
  • Juli: 10.491 kr.
  • August: 8.505 kr.
  • September: 6.106 kr.

   

   

  Vil du gerne fristes af flere gode rejsetilbud, kan du smutte forbi min side om afbudsrejser.

   

   

  Luksusrejse til Zakynthos – billeder

   

  Luksusrejse til Zakynthos

  Luksusrejse til Zakynthos

  Luksusrejse til Zakynthos

  Luksusrejse til Zakynthos

  Luksusrejse til Zakynthos

  Luksusrejse til Zakynthos

   

  Vil du gerne læse mere om Zakynthos, kan du i øvrigt smutte forbi min guide om rejser til Zakynthos eller kigge forbi getyourguide.dk.

   

  Corona og Grækenland

  Der er p.t. ingen COVID-19-relaterede restriktioner for indrejse til Grækenland.

   

  OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om corona-situationen på Udenrigsministeriets hjemmeside og de græske myndigheders coronaside.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her
  Webview: false