• 14 mar 2020

  VILD luksus på Zakynthos: 1 uge på et fremragende 5* resort fra kun 6.609 kr. inkl. fly og morgenmad

  Jeg er i dag faldet over et tilbud, som næsten fik mig til at falde bagover på stolen – for hold da helt ferie for et hotel (voksenhotel)! Luksussuite med havudsigt, udendørspool, fitnesscenter og meget mere, er, hvad du kan se frem til med dette pakketilbud til fortryllende Zakynthos! At hotellet ovenikøbet er et nybygget hotel sætter da bare lige prikken over i’et, hvis du spørger mig. Du skal i den grad glæde dig til at se billeder! Zakynthos er i sig selv en destination, der næsten er umulig at sige nej til pga. de smukke sandstrande, det krystalklare vand, havskildpadderne og den flotte natur. Zakynthos er det perfekte rejsemål for dig, der gerne ville slappe totalt af – men også til dig, der søger lidt mere action med bl.a forskellige former for vandsport, dykning (måske er du så heldig at møde en havskildpadde på din vej) eller noget helt tredje. Mulighederne er mange!

  Sol og luksus på Zakynthos
  maj - september
  fra6.609 kr.
  Billund og København
  Zakynthos
  1 uge på Zakynthos
  inkl. 5* luksushotel, fly og morgenmad
  6.609 kr.

  Pakkerejse til Zakynthos

  Jeg er helt ‘blown away’ over dette hotel. Hotellet, jeg taler om, er det nye og eksklusive 5* voksenhotel Zante Maris Suites (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og “Certificate of Exellence”), som åbnede i 2016. Hotellet er supermoderne og stilrent, og her er fyldt med lækre faciliteter såsom det flotteste poolområde, fitnesscenter og spacenter. Zante Maris Suites er højtbeliggende, og du har derfor den smukkeste udsigt ud over Tsilivi-bugten. Med andre ord er du placeret i de mest idylliske omgivelser. Man kan ikke be’ om meget mere.

   

  I dette eksempel kommer du til at bo i en stor luksussuite med havudsigt – lækkert ikke? Her har du bl.a egen balkon med udendørs møbler, hvilket giver dig de bedste forudsætninger for at nyde tilværelsen med en god bog (evt. med en drink i den anden hånd 😉). Dit værelse har fladskærms-tv, aircondition, gratis wi-fi og kaffe- og tefaciliteter. Kunne du tænke dig at opgradere dit værelse og gå ‘all in’, kan du både booke en suite med fælles pool eller en suite med privat pool. Du kan bl.a. se billeder af disse nederst i artiklen. Derudover har du også muligheden for at tilkøbe halvpension.

   

  Du kan finde rejsen fra maj til september, hvor du kan finde afgange fra både Billund og København. Som jeg nævnte tidligere, er rejsen en pakkerejse, og derfor er prisen selvfølgelig inkl. både 5* hotel, fly og i dette tilfælde også morgenmad. Den billigste rejse finder du i skrivende stund i maj til kun 6.609 kr. pr. person fra Bilund. Du kan finde rejsen til denne pris fra den 4. maj til den 11. maj eller fra den 11. maj til den 18. maj.

   

  I juni kan du komme afsted fra ca. 8.300 kr. pr. person fra både Billund og København. I skolernes sommerferie i juli stiger prisniveauet, og her kan du finde priser fra ca. 9.400 kr. pr. person. Efter skolernes sommerferie falder priserne en smule igen.

   

  OBS! Hvis du gerne vil ændre antallet af rejsende, kan du gøre det under “Priser & bestilling”. Som udgangspunkt viser siden nok kun tilbud for 2 personer. Hvis du gerne vil bestille et større værelse, skal du først ændre antallet af rejsende. Derudover kan du også vælge, hvilken lufthavn du gerne vil se priser fra.

   

   

  Prisniveau (frapriser pr. person)

  (Afgange på mandage både fra Billund og København)

  Fra Billund

  • Maj: fra 6.609 kr.
  • Juni: fra 8.394 kr.
  • Juli: fra 10.807 kr.
  • August: fra 8.854 kr.
  • September: fra 8.183 kr.

   

  Fra København

  • Maj: fra 7.369 kr.
  • Juni: fra 8.543 kr.
  • Juli: fra 9.425 kr.
  • August: fra 9.064 kr.
  • September: fra 8.034 kr.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Zante Maris Suites

  Værelse med egen pool – WOW! siger jeg bare 😍

   

  Du kan også vælge et værelse med fælles pool – det ser nu heller ikke tosset ud!

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her