Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

Direkte fly ✈️ fra 4.496 kr.
Florida-Keys-Florida-USA-banner-1280-x-1280-1080x1080
Andet

Roadtrip i Florida med Ford Mustang

11 dage inkl. Ford Mustang og fly tur/retur til Miami

Andet |

Roadtrip i Florida med Ford Mustang

Jeg har i dag fundet det ultimative vinter-roadtrip i Florida! Du flyver nemlig til solbeskinnede Miami i Florida, hvor du lejer den perfekte bil til et roadtrip i USA – en Ford Mustang Convertible. Florida er den perfekte destination til en tur i vinterhalvåret, fordi vejret i den sydøstlige stat er superlækkert i de kolde vintermåneder – dvs. sol og 27 grader. Det er jo ikke for sjov, at Florida kaldes The Sunshine State. Så det er bare ned med kalechen og derudaf! ☀️🌴

Roadtrip i Florida

november – marts

fra

4.496 kr.

✈️ Fra København

🔥 Ford Mustang som lejebil

☀️ Perfekt vinter-roadtrip med sol og varme

Billige fly til Miami

inkl. håndbagage

2.691 kr.

Ford Mustang

OBS: Filtrér efter “cabriolet” og sortér efter “billigste”

1.805 kr.

Direkte fly

2.691 kr.

Ford Mustang

1.805 kr.

Total (pr. person):

4.496 kr.

Roadtrip i Florida – fly til Miami

Hvis du gerne på roadtrip i Florida, så har jeg i dag fundet billige flybilletter derover.

For at være helt præcis har jeg fundet direkte fly til Miami i højsæsonen (vinteren) til priser omkring 2.700 kr. fra København.

SAS kører nemlig en kampagne (book senest 27. maj). Og det betyder, at du kan finde direkte fly til Miami til de førnævnte 2.700 bobs. Og det er billigt 😉

Udover SAS kan du også flyve med en række andre flyselskaber (bl.a. British Airways, Finnair, KLM, Lufthansa og TAP), men disse vil ikke være direkte – og er tilmed dyrere.

Du kan sådan set også flyve fra Billund, men her ligger priserne fra ca. 3.500 kr. med mellemlanding.

Derfor har jeg denne gang tilladt mig at fokusere mest på de direkte fly fra hovedstaden.

I flyboksen ovenfor har jeg – blot som et eksempel – taget udgangspunkt i en rejse fra tirsdag den 5. november til fredag den 15. november. På disse datoer koster billetter kun 2.691 kr. inkl. lille håndbagage.

Roadtrip i Florida – billige flydatoer

København

 • 05.11. – 12.11./15.11./18.11.
 • 27.11. – 08.12.
 • 03.12. – 10.12./12.12./13.12.
 • 17.01. – 24.01./27.01./28.01.
 • 22.01. – 30.01./31.01./03.02.
 • 03.02. – 10.02./11.02.
 • 04.02. – 18.02.
 • 03.03. – 10.03./11.03./13.03.
 • 04.03. – 11.03./13.03./17.03.
 • 10.03. – 17.03./18.03./20.03.
 • 11.03. – 24.03./25.03./27.03.
 • Og flere

Roadtrip i Florida – lejebil

Intet roadtrip i Florida uden en bil! Og som jeg løftede sløret for tidligere, har jeg fundet det ultimative køretøj i form af en larmende og ærkeamerikansk Ford Mustang Convertible!

Sådan én kan du leje på de samme datoer som flybilletterne fra i alt 3.609 kr. Det svarer altså til en pris på kun 1.805 kr. pr. person ved en rejse for to – og endnu billigere, hvis I er flere om at dele bilen. 

Bilen kommer desuden inkl. fri kilometer, fair brændstofregler og gratis afbestilling.

OBS: Vær opmærksom på, at lejebilstilbuddet indeholder teksten “eller lignende cabriolet“. Og det kan jo betyde mange ting. Hvis du vil være sikker på at få nøglerne til en bestemt bil, vil jeg derfor anbefale, at du skriver til udlejningsfirmaet for at tilkendegive dit ønske. Det vil være en god idé at skrive til dem lige efter bookingen og igen ca. en uge før afrejse. Det har indtil videre altid fungeret for mig. Det kan også være en god idé at tjekke, hvilke andre biler udlejningsfirmaet har.

Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i USA (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

Roadtrip i Florida – hoteller i Miami og Florida

Det sidste, der mangler, er hoteller.

Og valget af hotel(ler) afhænger fuldstændig af, hvordan du planlægger dit roadtrip i Florida. Dog kunne det måske være rart med et hotel i (nærheden af) Miami til den første nat.

I boksen nedenfor kan du få det fulde overblik over hoteller i Miami, hvor du ankommer. På den måde kan du finde et, der rammer dine behov bedst. Herefter tilpasser du blot søgningen til din rejse.

Hoteller i Miami

Roadtrip i Florida – inspiration

Orlando: Byen er nok mest kendt for Universal Studios og Disney World. Så hvis du er (Disney)filmelsker, er Orlando the place to be. Herudover er byen også kendt for sine forlystelsesparker, så hvis du er til den slags, bør du helt sikkert slå et smut forbi Orlando.

Roadtrip i Florida

Miami: Floridas største by byder på rigtig, rigtig meget! Byen ligger ca. 3,5 times kørsel syd for Orlando. Strand, kultur, madoplevelser (f.eks. en cubano eller en iskold cubansk mojito), shopping og meget mere. Du kommer i hvert fald ikke til at kede dig her. På trods af en god mængde turister, bør du helt sikkert kigge forbi Ocean Drive ved South Beach. Den lange, store strand ved Miami Beach er selvfølgelig et must! Og er du til shopping, så kan jeg varmt anbefale Lincoln Road! Herudover kan du overveje steder som Wynwood Art District, Bayfront Park i downtown og Fairchild Tropical Garden.

Roadtrip i Florida

Key West: Er et must, hvis man har en lækker, amerikansk lejebil i Florida! Den 180 km lange køreture til USA’s sydligste landfaste punkt via Overseas Highway, som forbinder forskellige små øer hele vejen til Key West, er en kæmpe oplevelse. Og sørg for at time solnedgangen med et visit til Mallory Square – der kan du være heldig at opleve den mest fantastiske orangeglødende solnedgang!

Roadtrip i Florida

Everglades: Lige uden for Miami begynder denne kæmpestore nationalpark, hvor du kan komme helt tæt (men forhåbentlig ikke for tæt) på alligatorer og et fuldstændig unikt natur- og dyreliv. Det kan anbefales (selvom det er lidt turistet) at tage en tur på en hovercraft.

Roadtrip i Florida

Andre oplevelser i Florida

Som du nok allerede har fået en fornemmelse af, så bugner hele Florida med fantastiske oplevelser!

Og hvis du gerne vil supplere dit roadtrip i Florida med spændende ture og aktiviteter, så smut endelig ind på getyourguide.dk.

Her bliver du nemlig præsenteret for en oversigt over et imponerende udvalg af udflugter – lige fra entrebilletter til Orlandos forlystelsesparker og Kennedy Space Center til alligatorture i Everglades og dagsture til Key West.


Roadtrip i Florida – pas og visum

USA er visumfrit i op til 90 dage. Du skal blot sørge for at have en gyldig ESTA.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Roadtrip i Florida med Ford MustangRoadtrip i Florida med Ford Mustang

Kommentarer (3)

 1. J

  John Fisker

  hej,jeg kan ikke finde bilen til den pris. vh.John.

  23. maj 2024 kl. 19:35
 2. J

  John Fisker

  hej, jeg kan ikke finde bilen til den pris. vh.John

  25. maj 2024 kl. 7:43
  1. s

   soeren

   Hej John 🙂

   Tak for din kommentar.

   Når du klikker dig ind på lejebilstilbuddet, bliver du vist en oversigt. Og for at finde en Ford Mustang er du nødt til at filtrere søgningen først.

   Derfor skal du først klikke på “Biltype” og vælge “cabriolet”.

   Herefter skal du sortere søgningen efter “billigste”.

   Så bliver du nemlig vist bilen 😉

   Herudover skal du være opmærksom på, at jeg udregner prisen som en per-person-pris ved en rejse for to personer. Derfor har jeg divideret prisen for lejebilen med to, da man er to om at dele udgiften.

   Jeg håber, at det gav mening. Ellers må du endelig sige til 🙂

   27. maj 2024 kl. 8:21

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud