Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

4.620 kr.
Roadtrip i Florida: 11 dage med Ford Mustang og fly tur/retur til Miami fra kun 4.620 kr. p.p.
Andet

Roadtrip i Florida: 11 dage med Ford Mustang og fly tur/retur til Miami fra kun 4.620 kr. p.p.

Andet |

Roadtrip i Florida: 11 dage med Ford Mustang og fly tur/retur til Miami fra kun 4.620 kr. p.p.

Jeg har i dag fundet det ultimative vinter-roadtrip i Florida! Du flyver nemlig til solbeskinnede Miami i Florida, hvor du lejer den perfekte bil til et roadtrip i USA – en Ford Mustang Convertible. Florida er den perfekte destination til en tur i vinterhalvåret, fordi vejret i den sydøstlige stat er superlækkert i de kolde vintermåneder – dvs. sol og 27 grader. Det er jo ikke for sjov, at Florida kaldes The Sunshine State. Så det er bare ned med kalechen og derudaf! ☀

Roadtrip i Florida

november – marts

fra

4.620 kr.

København og Billund ✈ Miami

Billige fly til Orlando

inkl. håndbagage

fra

2.569 kr.

Billund

Ford Mustang i 12 dage

2.051 kr.

Fly

2.569 kr.

Andet

2.051 kr.

Total (pr. person):

4.620 kr.

Roadtrip i Florida – fly til Orlando

Hvis du gerne vil en tur til Florida, så har jeg i dag fundet billige flybilletter.

For at være helt præcis har jeg fundet fly til Miami i højsæsonen (vinteren) til priser mellem ca. 2.500 og 2.700 kr. Og det er endda både fra København og Billund.

Fra København er det ofte TAP – Portugals pendant til SAS – der tilbyder de billige billetter.

Hver vej vil du have en enkelt mellemlanding i Lissabon. Ofte varer mellemlandingen på hjemrejsen seks timer, men til prisen kan man ikke rigtigt tillade sig at klage. Hvis du alligevel ønsker flybilletter med korte mellemlandinger begge veje, kan du tit finde flybilletter hos SAS, Lufthansa og SWISS til priser fra omkring 3.000 kr. tur/retur.

Fra Billund kan du finde flybilletter hos Air France, KLM og Lufthansa. Især Lufthansa tilbyder mange billige returbilletter til ca. 3.000 – 3.400 kr.

I flyboksen ovenfor har jeg – blot som et eksempel – taget udgangspunkt i en rejse fra søndag den 28. januar til onsdag den 7. februar. På disse datoer koster billetter kun 2.569 kr. fra København.

Som det efterhånden har været tilfældet længe, indeholder stort set alle fly til USA som udgangspunkt kun håndbagage. Hvis du gerne vil have indtjekket bagage med, vil jeg anbefale dig at tilkøbe det på flyselskabets egen hjemmeside, efter du har købt billetterne. Det plejer at være billigst og mest overskueligt.

Eksempler på billige rejsedatoer

København

 • 12.01. – 24.01.
 • 14.01. – 24.01.
 • 19.01. – 31.01.
 • 21.01. – 31.01.
 • 21.01. – 02.02.
 • 26.01. – 07.02.
 • 28.01. – 07.02.
 • 28.01. – 09.02.
 • 02.02. – 09.02.
 • 11.02. – 21.02.
 • 16.02. – 28.02.
 • Og flere

Billund

 • 23.11. – 07.12.
 • 24.11. – 08.12.
 • 03.12. – 17.12.
 • 21.01. – 04.02.
 • 23.01. – 06.02.
 • 30.01. – 13.02.
 • 06.02. – 20.02.
 • 12.02. – 26.02.
 • 05.03. – 19.03.
 • Og flere

Roadtrip i Florida – lejebil

Intet roadtrip uden en bil! Og som jeg løftede sløret for tidligere, har jeg fundet det ultimative køretøj i form af en larmende og ærkeamerikansk Ford Mustang Convertible!

Sådan én kan du leje på de samme datoer som flybilletterne fra i alt 4.102 kr. Det svarer altså til en pris på kun 2.051 kr. pr. person ved en rejse for to – og endnu billigere, hvis I er flere om at dele bilen. Bilen kommer desuden med inkl. fri kilometer, fair brændstofregler og gratis afbestilling.

OBS: Vær opmærksom på, at lejebilstilbuddet indeholder teksten “eller lignende cabriolet“. Og det kan jo betyde mange ting. Hvis du vil være sikker på at få nøglerne til en bestemt bil, vil jeg derfor anbefale, at du skriver til udlejningsfirmaet for at tilkendegive dit ønske. Det vil være en god idé at skrive til dem lige efter bookingen og igen ca. en uge før afrejse. Det har indtil videre altid fungeret for mig. Det kan også være en god idé at tjekke, hvilke andre biler udlejningsfirmaet har.

Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i USA (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

Roadtrip i Florida – hoteller i Orlando og Florida

Det sidste, der mangler, er hoteller. Og valget af hotel(ler) afhænger fuldstændig af, hvor din tur går hen. Dog kunne det måske være rart med et hotel i (nærheden af) Orlando til den første nat.

I boksen nedenfor kan du få det fulde overblik over hoteller i Orlando. På den måde kan du finde et, der rammer dine behov bedst. Herefter tilpasser du blot søgningen til din rejse.

Hoteller i Orlando

Roadtrip i Florida – inspiration

Orlando: Byen er nok mest kendt for Universal Studios og Disney World. Så hvis du er (Disney)filmelsker, er Orlando the place to be. Herudover er byen også kendt for sine forlystelsesparker, så hvis du er til den slags, bør du helt sikkert slå et smut forbi Orlando.

Roadtrip i Florida

Miami: Floridas største by byder på rigtig, rigtig meget! Byen ligger ca. 3,5 times kørsel syd for Orlando. Strand, kultur, madoplevelser (f.eks. en cubano eller en iskold cubansk mojito), shopping og meget mere. Du kommer i hvert fald ikke til at kede dig her. På trods af en god mængde turister, bør du helt sikkert kigge forbi Ocean Drive ved South Beach. Den lange, store strand ved Miami Beach er selvfølgelig et must! Og er du til shopping, så kan jeg varmt anbefale Lincoln Road! Herudover kan du overveje steder som Wynwood Art District, Bayfront Park i downtown og Fairchild Tropical Garden.

Roadtrip i Florida

Key West: Er et must, hvis man har en lækker, amerikansk lejebil i Florida! Den 180 km lange køreture til USA’s sydligste landfaste punkt via Overseas Highway, som forbinder forskellige små øer hele vejen til Key West, er en kæmpe oplevelse. Og sørg for at time solnedgangen med et visit til Mallory Square – der kan du være heldig at opleve den mest fantastiske orangeglødende solnedgang!

Roadtrip i Florida

Everglades: Lige uden for Miami begynder denne kæmpestore nationalpark, hvor du kan komme helt tæt (men forhåbentlig ikke for tæt) på alligatorer og et fuldstændig unikt natur- og dyreliv. Det kan anbefales (selvom det er lidt turistet) at tage en tur på en hovercraft.

Roadtrip i Florida

Oplevelser i Florida

Som du nok allerede har fået en fornemmelse af, så bugner hele Florida med fantastiske oplevelser! Og hvis du gerne vil booke ture eller andet på forhånd, så smut endelig ind på getyourguide.dk. Her bliver du nemlig præsenteret for en oversigt over et imponerende udvalg af udflugter – lige fra entrebilletter til Orlandos forlystelsesparker og Kennedy Space Center til alligatorture i Everglades og dagsture til Key West.

Pas, visum og corona

USA er visumfrit i op til 90 dage. Du skal blot sørge for at have en gyldig ESTA.

Ift. corona er der ikke længere indrejserestriktioner – du behøver derfor hverken dokumentation for COVID-19-vaccination eller coronatest før indrejse.

OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om corona-situationen på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Roadtrip i Florida: 11 dage med Ford Mustang og fly tur/retur til Miami fra kun 4.620 kr. p.p.Roadtrip i Florida: 11 dage med Ford Mustang og fly tur/retur til Miami fra kun 4.620 kr. p.p.

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar