• 12 okt 2017

  Fly & Drive i Florida: 8 dage med Ford Mustang cabriolet og fly til Miami til kun 3.506 kr. inkl. bagage

  Jeg har i dag fundet det ultimative vinter-roadtrip! Du flyver nemlig til solbeskinnede Miami, hvor du lejer den perfekte bil til et roadtrip i USA – en Ford Mustang Convertible! Florida og Miami er perfekte destinationer til en vintertur, fordi vejret i sydstaterne stadig er superlækkert henover vinteren. Og når vejret er så godt, som det er i ‘The Sunshine State’, så er det da bare med at hive kalechen af og drøne derudaf!

  Roadtrip i Florida
  november - marts
  3.506 kr.
  København og Billund
  Miami
  Billige fly til Miami
  inkl. 23 bagage
  2.564 kr.
  Lejebil
  f.eks. en lækker Ford Mustang Covertible
  942 kr. kr.
  OBS! Du skal scroll'e ret langt ned for at finde den!
  Fly
  2.564 kr.
  Billeje
  942 kr.
  Total (pr.person)
  3.506 kr.

  Fly

  skyscanner.dk har jeg fundet billige fly fra København og Billund til Miami stort set hele vinteren. Fra november til marts kan du finde fly til ca. 2.500 kr. inkl. bagage. F.eks. har jeg den. 10.01. – 17.01. fundet en afgang med British Airways til kun 2.564 kr. inkl. 23 kg bagage.

  Herunder kan du se nogle af de andre billige rejsedatoer, jeg har fundet.

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 07.11. – 14.11.
  • 13.11. – 20.11.
  • 04.12. – 11.12.
  • 05.12. – 12.12.
  • 15.01. – 22.01.
  • 23.01. – 30.01.
  • 06.02. – 13.02.
  • 14.02. – 21.02.
  • 06.03. – 13.03.
  • 07.03. – 14.03.
  • Og mange flere

   

  Lejebil

  Intet roadtrip uden en bil! Og som jeg løftede sløret for tidligere, har jeg på holidaycars.com fundet det ultimative køretøj i form af en larmende og ærke-amerikansk Ford Mustang Convertible! Du kan leje en Ford Mustang i en hel uge til kun 1.883 kr., dvs. 942 kr. pr. person ved en rejse for 2 – og endnu billigere, hvis I er flere om at dele bilen. Bilen kommer med ubegrænset kilometer og forsikring (med selvrisiko – tjek om din rejseforsikring dækker den – eller kan man tilkøbe forsikring uden selvrisiko til ca. 300 kr. oveni).

  Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i USA (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis. Bilen kommer med forsikring (med selvrisiko) og ubegrænset kilometer.

  Vær opmærksom på, at priserne for billeje godt kan variere, alt efter hvilken periode du gerne vil leje bil i – men på de fleste datoerne ligger prisen rimelig stabilt.

   

  Hoteller i Miami og Florida

  Det sidste der mangler er hoteller. Og valget af hotel afhænger fuldstændig af, hvor jeres tur går hen! Dog kunne det måske være rart med et hotel i Miami den første dag. I boksen ovenfor kan du få et godt overblik over hoteller i Miami. På den måde kan du finde et, der rammer dine behov bedst.

  Hoteller i Miami

   

  Roadtrip-inspiration

  Miami: Floridas største by byder på rigtig meget. Strand, kultur, madoplevelser, shopping og meget mere. Det kommer i hvert fald ikke til at kede dig her. Tag også forbi Little Havanna – bydelen, som er præget af de mange cubanske indvandere.

  Orlando: Byen ligger ca. 3 timers kørsel nord for Miami og er nok mest kendt for Universal Studios og Disneyworld. Så hvis du er (Disney)-filmelsker og til rutsjebaner er det “the place to be”

  Key West: Det er et must når man har sådan en bil i Floriday. Den 180 km lange køreture til USAs sydligste punkt på “Overseas-Highway”, som forbinder forskellige små øer hele vejen til Key West er en kæmpe oplevelse!

  Everglades: Lige udenfor Miami begynder denne kæmpe store nationalpark, hvor du kan hel tæt (og forhåbentlig ikke for tæt) på aligatorer og masser andre dyr. Det kan anbefales (selvom det er lidt turistede) at tage en tur på en hoverboat!

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Fly & Drive i Florida: 8 dage med Ford Mustang cabriolet og fly til Miami til kun 3.506 kr. inkl. bagage

  1. Nicholas Vabø says:

   Hey, det ser virkelig fedt ud.
   Et spørgsmål. Hvor meget vil det koste hvis med smed et hotel med i det. Det er for to personer.
   Og det skal være i uge syv.

   Vh Nicholas

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Nicholas 🙂

    Det kommer fuldstændig an på, hvilke(t) hotel/hoteller I vil bo på. Når det er et roadtrip, kan folk jo selv bestemme, hvad de vil se, og hvor de kører hen. Så hvilket hotel du vælger afhænger af hvor du gerne vil hen. Og så afhænger det selvfølgelig af dit budget 🙂

    Jeg vil anbefale dig at finde ud af, hvor I gerne vil køre hen i Florida, og så bruge linket i artiklens hotelboks til at finde et (eller flere) hotel(ler), der passer til jeres behov og budget 🙂

    Håber det giver mening 🙂