• 26 feb 2020

  Roadtrip i Florida: 8 dage med Ford Mustang og fly tur/retur til Miami fra kun 3.345 kr.

  Jeg har i dag fundet det ultimative vinter-roadtrip! Du flyver nemlig til solbeskinnede Miami i Florida, hvor du lejer den perfekte bil til et roadtrip i USA – en Ford Mustang Convertible. Florida er den perfekte destination til en vintertur, fordi vejret i den sydøstlige stat er superlækkert i de kolde vintermåneder – dvs. sol og 27 grader. Det er jo ikke for sjov, at Florida kaldes ‘The Sunshine State’. Så det er bare ned med kalechen og derudaf!

  Roadtrip i Florida
  marts - april
  fra3.345 kr.
  København, Billund og Aalborg
  Miami
  Billige fly til Miami
  inkl. håndbagage
  fra2.340 kr.
  Fra København
  Fra Billund
  Fra Aalborg
  Ford Mustang i 1 uge
  inkl. fri kilometer, fair brændstofpolitik og lufthavnstransport
  1.005 kr.
  Fly
  2.340 kr.
  Ford Mustang
  1.005 kr.
  Total (pr.person)
  3.345 kr.

  Billige fly til Miami

  Hvis du gerne vil en tur til Florida, så har jeg i dag fundet billige flybilletter. For at være helt præcis har jeg fundet fly til Miami, hvor bl.a. KLM og Air France udbyder tur/retur-billetter til priser mellem ca. 2.000 og 3.000 kr. Og det er endda både fra København, Billund og Aalborg. København er typisk den billigste lufthavn, Billund er en anelse dyrere, og Aalborg igen en tand dyrere.

   

  Du kan selvfølgelig finde fly til Florida året rundt, men jeg har valgt at fokusere på marts og april, da det giver dig mulighed for at slippe for den tidlige forårskulde herhjemme. Ovenfor har jeg f.eks. taget udgangspunkt i en rejse fra onsdag den 11. marts til onsdag den 18. marts, hvor billetter kun koster 2.340 kr. hos KLM fra København. Hver vej har du to ret korte mellemlandinger – typisk en i Amsterdam og en i USA. OBS: hvis du synes, at en rejse på en uge er lige i underkanten, kan du selvfølgelig sagtens finde billetter til længere rejser.

   

  Billetterne er som udgangspunkt inklusive både håndbagage og forplejning. Som det er tilfældet med stort set alle andre fly til USA, er der ikke indtjekket bagage med i prisen. Hvis du gerne vil have indtjekket bagage med, vil jeg anbefale dig at tilkøbe det på flyselskabets egen hjemmeside, efter du har købt billetterne. Det plejer at være billigst.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Fra København

  • 04.03. – 18.03.
  • 10.03. – 18.03./24.03.
  • 11.03. – 18.03./25.03.
  • 17.03. – 25.03./26.03./31.03.
  • 18.03. – 25.03./01.04.
  • 24.03. – 07.04.
  • 12.04. – 21.04.
  • 13.04. – 22.04.
  • 20.04. – 28.04.
  • Og flere

   

  Fra Billund

  • 06.03. – 17.03.
  • 11.03. – 18.03./25.03.
  • 16.03. – 24.03./25.03./26.03.
  • 23.03. – 01.04.
  • 13.04. – 24.04.
  • 15.04. – 29.04.
  • 21.04. – 29.04.
  • Og flere

   

  Fra Aalborg

  • 07.03. – 17.03.
  • 11.03. – 18.03./24.03.
  • 17.03. – 01.04.
  • 23.03. – 06.04.
  • 13.04. – 22.04.
  • 15.04. – 29.04.
  • 17.04. – 28.04.
  • 20.04. – 29.04.
  • Og flere

   

  Tip: Hvis du ikke kan finde billige flybilletter til Miami i din ønskede rejseperiode, kan du også prøve at tjekke priser på fly til andre lufthavne i Florida – f.eks. Orlando (MCO) eller Tampa (TPA) 😉

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Lejebil

  Intet roadtrip uden en bil! Og som jeg løftede sløret for tidligere, har jeg fundet det ultimative køretøj i form af en larmende og ærkeamerikansk Ford Mustang Convertible! Sådan én kan du leje i en hel uge fra kun 2.010 kr. Det svarer altså til en pris på kun 1.005 kr. pr. person ved en rejse for to – og endnu billigere, hvis I er flere om at dele bilen. Bilen kommer desuden med fri kilometer, fair brændstofpolitik og gratis lufthavnstransport.

   

  OBS! Vær opmærksom på, at lejebilstilbuddet indeholder teksten “eller tilsvarende“. Og det kan jo betyde mange ting. Hvis du vil være sikker på at få nøglerne til en bestemt bil, vil jeg derfor anbefale, at du skriver til udlejningsfirmaet for at tilkendegive dit ønske. Det vil være en god idé at skrive til dem lige efter bookingen og igen ca. en uge før afrejse. Det har indtil videre altid fungeret for mig. Det kan også være en god idé at tjekke, hvilke andre biler udlejningsfirmaet har.

   

  Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i USA (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

   

  Hoteller i Orlando og Florida

  Det sidste der mangler er hoteller. Og valget af hotel(ler) afhænger fuldstændig af, hvor jeres tur går hen! Dog kunne det måske være rart med et hotel i Miami til den første nat. I boksen nedenfor kan du få det fulde overblik over hoteller i Miami. På den måde kan du finde et, der rammer dine behov bedst. Herefter tilpasser du blot søgningen til din rejse!

  Hoteller i Miami

   

  Roadtrip-inspiration

  Miami: Floridas største by byder på rigtig, rigtig meget! Strand, kultur, madoplevelser (f.eks. en cubano eller en iskold cubansk mojito), shopping og meget mere. Du kommer i hvert fald ikke til at kede dig her. På trods af en god mængde turister, bør du helt sikkert kigge forbi Ocean Drive ved South Beach. Den lange, store strand ved Miami Beach er selvfølgelig et must! Og er du til shopping, så kan jeg varmt anbefale Lincoln Road! Herudover kan du overveje steder som Wynwood Art District, Bayfront Park i downtown og Fairchild Tropical Garden.

   

   

   

  Orlando: Byen ligger ca. 3 timers kørsel nord for Miami og er nok mest kendt for Universal Studios og Disney World. Så hvis du er (Disney)filmelsker, er Orlando “the place to be”. Herudover er byen også kendt for sine forlystelsesparker, så hvis du er til den slags, bør du helt sikkert slå et smut forbi Orlando.

   

   

   

  Key West: Er et must, hvis man har en lækker, amerikansk lejebil i Florida! Den 180 km lange køreture til USA’s sydligste landfaste punkt via Overseas Highway, som forbinder forskellige små øer hele vejen til Key West, er en kæmpe oplevelse. Og sørg for at time solnedgangen med et visit til Mallory Square – der kan du være heldig at opleve den mest fantastiske orangeglødende solnedgang!

   

   

   

  Everglades: Lige uden for Miami begynder denne kæmpestore nationalpark, hvor du kan komme helt tæt (men forhåbentlig ikke for tæt) på alligatorer og et fuldstændig unikt natur- og dyreliv. Det kan anbefales (selvom det er lidt turistet) at tage en tur på en hovercraft.

   

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Oplevelser i Florida

  Som du nok allerede har fået en fornemmelse af, så bugner hele Florida med fantastiske oplevelser! Og hvis du gerne vil booke ture eller andet på forhånd, så smut endelig ind på getyourguide.dk. Her bliver du nemlig præsenteret for en oversigt over et imponerende udvalg af udflugter – lige fra entrebilletter til Orlandos forlystelsesparker og Kennedy Space Center til alligatorture i Everglades og dagsture til Key West.

  Oplevelser i Florida

   

  Pas og visum

  USA er visumfrit i op til 90 dage. Visumfriheden er dog betinget af, at du har en elektronisk registrering i ESTA. Du kan læse mere om ESTA og udfylde en ansøgning her. Hvis du mellemlander i Canada, skal du også udfylde en eTA, der er Canadas pendant til en ESTA. Du kan udfylde en eTA til kun 7 CAD (ca. 35 kr.) på canada.ca.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  4 kommentarer til Roadtrip i Florida: 8 dage med Ford Mustang og fly tur/retur til Miami fra kun 3.345 kr.

  1. Nina says:

   Kan i ikke prøve at finde billige flybilletter til LA? I slut juli?:)

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Nina,
    Det kan du tro, at jeg nok skal holde godt øje med og opdatere bloggen så snart jeg finder noget 🙂
    Du kan overveje at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm. På den måde får du automatisk besked, når/hvis der kommer en rejse, som matcher dine ønsker.
    Du kan downloade den her 🙂

  2. Nicholas Vabø says:

   Hey, det ser virkelig fedt ud.
   Et spørgsmål. Hvor meget vil det koste hvis med smed et hotel med i det. Det er for to personer.
   Og det skal være i uge syv.

   Vh Nicholas

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Nicholas 🙂

    Det kommer fuldstændig an på, hvilke(t) hotel/hoteller I vil bo på. Når det er et roadtrip, kan folk jo selv bestemme, hvad de vil se, og hvor de kører hen. Så hvilket hotel du vælger afhænger af hvor du gerne vil hen. Og så afhænger det selvfølgelig af dit budget 🙂

    Jeg vil anbefale dig at finde ud af, hvor I gerne vil køre hen i Florida, og så bruge linket i artiklens hotelboks til at finde et (eller flere) hotel(ler), der passer til jeres behov og budget 🙂

    Håber det giver mening 🙂

  se fly se hotel