• 15 maj 2016

  4 dage kite- eller windsurfing i Østersøen til kun 1.339 kr. inkl. kursus, overnatning, udstyr og mere

  rsz_people-927216_1280

  Skal 2016 være året hvor du får sat din karriere på bølgerne blå igang? Så synes jeg du skal tage at kigge med på det jeg har fundet idag.

  Windsurfing og kitesurfing bliver mere og mere populære sportsgrene i Danmark, for hvert år der går. Mange tænker nok ikke over det, men vi bor i et land med mere end 7.300 km kystlinje, gode vindforhold og et voksende netværk indenfor surf-kulturen. Vil du lære at sejle en katamaran, giver nedenstående tilbud også mulighed for det. Sportsgrene som er rigtig fede at lære, da du vil få stor glæde af det på dine rejser fremover!

   

  Tilbuddet

  Jeg har på Travelbird.dk fundet et rigtig godt tilbud, hvor du faktisk kan få skudt surf-karrieren igang for meget få penge, samtidig med, at du kan få en rigtig hyggelig weekendtur til Tyskland.

  Du kommer til at bo på det hyggelige 3* Gästehaus Luv und Lee (4,5 ud af 5 på TripAdvisor), hvor der er flere overnatningsmuligheder, som du kan læse om i tilbuddet. Hotellet ligger kun 50 m. fra stranden i den lille by Surendorf og der er restaurant, sauna og en dejlig have på stedet. Tidligere gæster roser især stedet for den dejlige atmosfære på stedet.

  Foruden overnatning indeholder tilbuddet også et internationalt anerkendt certificeret kursus (VDWS-certifikat) i enten windsurfing, kitesurfing eller katamaran-sejlads (inkl. udstyr) og 2x to-timers Paddleboard udlejning så du efter endt kursus er klar til nye eventyr på egen hånd. Tilbuddet er rigtig godt, da et tilsvarende og fyldestgørende kursus i Danmark let kan løbe op i mere, så hvorfor ikke lave en lille tur ud af det.

  Læs mere om tilbuddet her

  rsz_travelbirdsurf

  SE REJSETILBUD HER

  Som altid, har Travelbird et ekspeditionsgebyr på 150 kr. som man lige skal have med i budgettet.

  Bemærk i øvrigt at prisen gælder for kurset på windsurfing. Der kommer et lille tillæg hvis du vælger de to andre kurser, læs mere om det ved bestilling.

   

  Datoer

  Der er flere datoer på mandag, torsdage og fredage hele året hvor man kan bestille tilbuddet. Tag et kig på deres kalender og se hvornår det kan passe dig.

  Turen tager cirka en times kørsel fra den danske grænse eller 4 timer fra København.

  Rejsedatoer: maj – oktober

  Rejselængde: 4 dage

  Til: Schwartbuck, Tyskland

  Hotel: 3* Gästehaus Luv und Lee

  Vurdering: 4,5 ud af 5 på TripAdvisor

  Måltider: Selvforplejning

  Pris: 1.339 kr. pr. person (ved 4 personer)

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *