Banner-vildeste-pools

Verdens vildeste pools

Findes der noget mere indbydende end en stor, flot swimmingpool? Næppe! Og i dag skal vi to på en tur til vandhundenes drømmeland. Jeg har nemlig lavet lidt research. Gravet lidt. Scrollet mig igennem alverdens hjemmesider. Og nu er jeg endelig klar til at give dig mit bud på verdens vildeste pools! Så kan vi sammen tage et par fiktive badebukser på og drømme os væk til nogle af de absolut lækreste swimmingpools i verden! Vi skal bl.a. forbi verdens største swimmingpool og verdens højeste infinity-pool.

Here we go! 

Verdens vildeste pools – Marina Bay Sands

Vi starter i Sydsøstasien. Nærmere bestemt Singapore.

Her har du måske hørt om det vilde hotel Marina Bay Sands (4,5 ud af 5 på Tripadvisor). Og netop Marina Bay Sands er indehaver af en perle af en infinity-pool!

Infinity-poolen er en arkitektonisk bedrift og uden tvivl en af verdens mest ikoniske swimmingpools.

Oppe på 57. etage tilbyder denne forbløffende sky-pool en uforlignelig udsigt over Singapores skyline og får badende gæster til at føle, at de flyder mellem skyerne.

Swimmingpoolens luksuriøse design og den betagende udsigt over Marina Bay gør det til et absolut must-visit for rejsende, der søger en pool-oplevelse udover det sædvanlige.

Verdens vildeste pools

Verdens vildeste pools

Verdens vildeste pools

Verdens største pool – San Alfonso del Mar

Fra Singapore går turen nu til Sydamerika og Chile.

Her finder du resortet San Alfonso del Mar (4 ud af 5 på Tripadvisor). Og dette resort har en ganske speciel – og fuldstændig vanvittig – swimmingpool!

San Alfonso del Mars swimmingpool er nemlig ikke bare en pool. Det er en

G I G A N T I S K

swimmingpool. Faktisk strøg swimmingpoolen omgående ind i Guinness’ rekordbog som verdens største swimmingpool, da den stod færdig i 2006.

Den rekordbrydende pool-oase strækker sig over imponerende 1.013 meter langs kysten og rummer i alt 250 millioner liter filtreret havvand.

På grund af sin enorme størrelse kan man ikke bare svømme i poolen, men også sejle i den!

Verdens vildeste pools

Verdens vildeste pools

Verdens vildeste pools – Grace Hotel

Swimmingpools behøver ikke nødvendigvis at være verdens største for at sætte gang i rejsedrømmene. Det er Grace Hotel (5 ud af 5 på Tripadvisor) på Santorini et bevis på.

Grace Hotel tager pusten fra enhver gæst med sin udsøgte infinity-pool, der smelter sammen med det azurblå Ægæiske Hav i horisonten.

Den billedskønne infinity-pool, der er placeret på øens maleriske klippekanter, tilbyder en uforstyrret panoramaudsigt over det berømte kalderakrater og de omkringliggende kykladiske øer.

Poolens minimalistiske og elegante design harmonerer perfekt med Santorinis klassiske arkitektur og skaber en oase af ro, der ligner noget fra en drøm!

Verdens vildeste pools

Verdens vildeste pools

Verdens højeste infinity-pool – Address Beach Resort

Ingen liste over swimmingpools uden et bidrag fra rekordernes by – Dubai!

Address Beach Resort (5 ud af 5 på Tripadvisor) i Dubai er hjemsted for en infinity-pool, der sætter nye standarder for luksus og uovertruffen æstetik.

Beliggende på resortets tagterrasse – 77 etager over jorden – er dette verdens højeste infinity-pool. Og den rekordhøje pool giver sine gæster en svimlende udsigt over den pulserende bys skyline og det endeløse Arabiske Hav.

Denne spektakulære swimmingpool fremstår som en dristig hyldest til menneskelig innovation og er det ultimative sted for dem, der søger en badetur på toppen af verden.

Verdens vildeste pools

Verdens vildeste pools

Verdens vildeste pools

Verdens vildeste pools – Four Seasons Safari Lodge

Som afslutning på denne liste over verdens vildeste pools tænkte jeg, at vi skulle have en virkelig vild pool. Bogstavelig talt!

Og dét får du på Four Seasons Safari Lodge (5 ud af 5 på Tripadvisor) i Serengeti, Tanzania.

Dette hotel tilbyder en uforglemmelig pool-oplevelse, der bringer dig tættere på Afrikas vilde natur.

Forestil dig at svømme i en luksuriøs infinity-pool, mens du har udsigt til et vandhul, hvor Serengetis majestætiske vilde dyr – fra elefanter til zebraer – samles for at drikke.

Denne enestående lodge kombinerer ubesværet luksus med en ubeskrivelig følelse af at være i ét med naturen.

Og dét må da siges at være en vild pool-oplevelse, der er lige så spændende, som den er afslappende!

Verdens vildeste pools

Verdens vildeste pools

Verdens vildeste pools

Er du mere til strande end swimmingpools, så har jeg også lavet en liste over Europas bedste strande. De kan altså også et eller andet 😉

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud