Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

BREAKING NEWS: Ryanair indfører ståpladser om bord - siddepladser koster ekstra!

BREAKING NEWS: Ryanair indfører ståpladser om bord – siddepladser koster ekstra!

BREAKING NEWS: Ryanair indfører ståpladser om bord – siddepladser koster ekstra!

I et dristigt træk for at optimere pladsudnyttelsen og for at indføre endnu en indtjeningskilde, har Ryanair annonceret lanceringen af ståpladser på deres fly.

Fra og med i dag d. 1. april vil Ryanair-passagerer have mulighed for at vælge en ståpladsbillet på deres rejser, hvor de ifølge Ryanair vil kunne “nyde en mere afslappet og rummelig flyoplevelse”.

Ryanairs direktør Michael O’Leary udtaler: “Vi er altid på udkig efter måder at forbedre vores service på og samtidig holde omkostningerne nede for vores kunder. Indførelsen af ståpladser på vores fly er et resultat af vores vedvarende engagement i innovation og kundefokus. I mange år har kunderne klaget over, at de ikke kunne strække benene på vores fly, da der simpelthen var alt for lidt plads mellem sæderne. Med det nye tiltag har kunderne nu mulighed for at strække deres ben under hele flyveturen – nærmest som i Business Class. Vi er sikre på, at vores passagerer vil elske denne nye mulighed.”

Ligesom med bagage, hvor Ryanair var det første selskab i Europa til at introducere ekstrabetaling, skal du i fremtiden også have pungen op af lommen, hvis du vil nyde den velkendte Ryanair-komfort med en siddeplads, som i de gode gamle dage.

Ifølge pressemeddelelsen kommer det til at koste mellem 250 og 500 kr. hver vej.

Spørgsmålet er så, hvor langt tid der går, inden andre selskaber kommer til at efterligne Ryanairs nye tiltag.