rsz_shutterstock_675378589

Er det her verdens vildeste pizzeria?

Er det her verdens vildeste pizzeria?

Er et helt almindeligt pizzeria alt for ordinært til dig? Så skal du en tur til Fiji, hvor der findes en restaurant med måske den smukkeste udsigt i verden!

Krystalklart vand, fintsandede hvide strande, kokospalmer og den flotteste natur – der findes rigtig mange grunde til at tage en tur til paradisøerne i Fiji. Men her er der endnu en, som måske sætter alle andre i skyggen: Cloud 9, et pizzeria midt i havet! Den er god nok: Pizza. På vandet. I solen. Midt i det sydlige Stillehav.

Cloud 9 er en 2-etagers flydende ”ø” midt i det sydlige Stillehav, hvor du både finder en bar og et pizzeria. Den flydende restaurant er et eksklusivt sted, der kan huse op til 100 gæster. Hvordan du kommer fra Fiji og ud til selve Cloud 9, tænker du nok? Fra Nadi på Fijis hovedø tager det ca. 40 minutter i speedbåd, men det er næsten for kedeligt – for at ankomme med stil kan du enten hoppe ombord på en vandflyver eller springe på jetskien.

På Cloud 9 kan du hænge ud i liggestole og loungeområder – og hvis du vil have lidt mere fart over feltet, så kan du bare hoppe i det krystalklare vand direkte fra stedet og tage en svømmetur, snorkle eller prøve diverse vandsportsaktiviteter. Der bliver selvfølgelig også afholdt forskellige events med kendte DJs osv., og har du lyst (og råd), så er det endda muligt selv at leje stedet.

Hele besøget på Cloud 9 forbliver nok en drøm for de fleste, men nu er tippet givet videre, hvis du sidder derude og har super meget lyst til et stykke pizza, mens du dypper fødderne i det klare vand og nyder de mest fantastiske og nærmest paradisiske omgivelser.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud