Rejseapps-2

De bedste rejseapps: Must-have apps til ferien

Som du nok ved, så bruger jeg en del tid på at kigge på lækre rejsetilbud. Men i dag vil jeg derimod komme med en lille anbefaling til fedeste og bedste rejseapps, som kan gøre dine rejser lidt nemmere (og måske billigere).

Rejseapps med rejsetilbud

Rejsespejder

Okay, okay, måske er dette en smule ananas i egen juice. Men jeg bliver selvfølgelig nødt til at starte listen med min egen app – Rejsespejder. Det er da helt klart en af de bedste rejseapps, du kan downloade! Helt gratis endda 😉 

 Rejseapps

Jeg behøver nok ikke komme med en længere beskrivelse af, hvad appen kan. Kort sagt så kan du på appen få en oversigt over gode rejsetilbud. Derudover har appen også en “Søg og book”-funktion, hvor du kan finde diverse pakkerejser, charterrejser og skirejser. Sidst, men ikke mindst, har appen også et rejsemagasin, hvor jeg skriver artikler om destinationer, oplevelser og rejsetips.

Rejseapps med oplevelser

Get your guide

Rejseapps

GetYourGuide er en kæmpe database med en masse fantastiske oplevelser rundt omkring i verden. Du kan give appen adgang til din lokation, og så viser den hvilke oplevelser og ture, der er i nærheden af dig. Hvis du er typen, der planlægger lidt i forvejen, kan du også søge efter destinationer inden afrejse. Gennem appen kan du booke et hav af ture og oplevelser, som alle sammen er gemt under ”Bookinger”. Hvis du bare er på udkig efter inspiration, kan du også gemme diverse ture og oplevelser på din ”Ønskeliste”.

 

Personlig holdning: Jeg synes, appen er meget ligetil og nem at forstå. Det er nemt at skabe sig et overblik over, hvad der tilbydes og til hvilke priser. Alt i alt en af de gode rejseapps, du kan have på din telefon.

Rejseapps med underholdning

 

Kindle (eller andre online bøger)

Rejseapps

Med denne app får du et bibliotek lige ned på din mobil. Måske du allerede har en lignende app såsom Audible på din telefon. Med Kindle eller andre bogapps har du rig mulighed for at slå de kedelige ventetimer ihjel i lufthavnen eller på flyet.

Personlig holdning: Appen har et stort udvalg af engelske bøger. Jeg har ikke haft held med at finde danske bøger, så du skal være klar på at støve dine engelskkundskaber af. Og det siger næsten sig selv, at hvis du er glad for at læse, vil det her helt klart blive en af dine bedste rejseapps 😉 

Rejseapps til sprog

Google Translate

Rejseapps

Gode, gamle Google Translate. Uanset om du skal til et land, der har stort kendskab til engelsk eller ej, så kan Google Translate altid være behjælpelig. Du kan både bruge appen til at kommunikere med lokale eller til at læse menukort. Du kan selv skrive, hvad du gerne vil have oversat eller bruge kamerafunktionen, som scanner ordene og derefter oversætter til dit valgte sprog.

Personlig holdning: Google Translate er et must. En af de bedste rejseapps, du kan forestille dig. Appen var uundværlig for mig, da jeg boede i Japan. Jeg har brugt kamerafunktionen utallige gange til at læse diverse menukort, kvitteringer og gadenavne.

Duolingo

Rejseapps

Duolingo er vel “the next step” efter Google Translate. Med appen kan du lære forskellige sprog fra bunden. Appen gør læringsprocessen sjov, og du kan undervejs vinde trofæer, jo mere du lærer.

Personlig holdning: Jeg brugte Duolingo en del, inden jeg flyttede til Japan. Jeg var på ingen måde flydende i sproget, men jeg havde en forforståelse for sproget, og jeg kunne stille nogle basic spørgsmål såsom: “hvor er toilettet?”

Praktiske rejseapps

App til fly

De fleste flyselskaber har deres egne apps, hvor du kan få opdateringer omkring netop din flyafgang. Ligeledes kan du også have dine billetter på appen.

XE – Currency Converter & Global Money Tranfers

Rejseapps

Denne app giver et overblik over valutakurser – online og offline. Du kan også lave en liste over alle de valutaer, som er relevante for dig. Derefter skriver du bare prisen ind, og så ved du, hvad prisen svarer til i danske kroner. Du kan også overføre penge globalt via appen – det er dog aldrig noget, jeg selv har prøvet.

Personlig holdning: Appen er rigtig god til at få et hurtigt overblik over, hvad ting koster. I det lys er det jo nemt at se, hvorfor det er en god rejseapp. Hvis du rejser sammen med andre internationale, så kan I nemt og hurtigt se, hvad en pris svarer til i Mexico, England, Australien osv. Denne app var også uundværlig under mit ophold i Japan.

Førstehjælp (First Aid)

Rejseapps

Appen giver dig en oversigt over, hvad du skal gøre i tilfælde af en ulykke. Appen har gode beskrivelser, videoer og billeder, som du kan bruge, hvis uheldet er ude. Derudover har appen også en funktion, der kan hjælpe dig, hvis du har brug for hjælp i udlandet. Under “Nødsituationer i udlandet” kan du finde en lang liste over lande. Hvis du vælger et land, vil der komme to numre frem: et til akut ulykker og et til ikke-akut. Derudover viser appen dig også nogle sætninger på det pågældende nationalsprog, som kan være vigtige i tilfælde af en ulykke.

Personlig holdning: Forhåbentlig er det en app, du aldrig får brug for. Men jeg synes, appen har et godt design og er nem at bruge. Jeg er særlig vild med funktionen, hvor man kan få relevante telefonnumrene rundt omkring i verden i tilfælde af en ulykke på ens rejse. Hvis du vil være forberedt på hvad som helst på din rejse, er dette en rigtig smart rejseapp. 

TripIt 

Rejseapps

Kort og godt samler TripIt alle dine rejsedokumenter i en app, så du nemt kan holde styr på din rejse. Du kan enten skrive alle dine aftaler ind manuelt, eller du kan give TripIt adgang til din mail og kalender. På den måde kommer alle dine aftaler automatiske ind i appen.

Personlig holdning: Jeg havde lidt problemer med at lave en bruger (men tror, det skyldtes dårlig forbindelse). Ellers er appen ganske overskuelig og brugbar.

PackPoint

Rejseapps

Der er næsten ikke noget værre end at skulle pakke sin kuffert. Hvordan bliver vejret? Hvor meget skal jeg have med? Med Packpoint skal du bare taste ind, hvor du skal hen, hvor længe du skal være der, og hvilke aktiviteter du forventer at lave. Og bum – så laver Packpoint en pakkeliste til dig. Du kan selv tilføje og ændre i listen, efter den er lavet.

Personlig holdning: Superfedt at man ikke behøver undersøge vind og vejr, inden man pakker sin kuffert. Dog skal du lige tjekke listen, før du begynder at pakke, hvis du har noget helt specifikt, du skal have med på din rejse. Men alt i alt en god rejseapp. 

Rejseapps til navigation

Google Maps

Rejseapps

Google Maps behøver ikke den store introduktion. Appen er nem og overskuelig. Du kan nemt se, hvordan du skal komme fra A til B – uanset om det så er på gåben, cykel, i bil eller med offentlig transport. Appen har desuden en megasmart funktion, hvor du kan gemme dele af et kort til din telefon, som du så kan bruge uden at være på nettet. En rigtig vigtig funktion, når du rejser til lande, hvor man ikke har internet på sin mobil overalt.

Personlig holdning: Supernem og brugbar app. Genial app til rejser, hvor du har meget brug for at finde vej (eller bare til folk uden den helt store stedsans). 

All Trails 

Rejseapps

Efter du er logget ind, får du et overblik over ruter i dit område. Alle ruterne er kategoriseret efter sværhedsgrad og rutetype. Du kan desuden se, hvor lang ruten er, og hvor lang tid ruten cirka tager.

Personlig holdning: Fin og overskuelig app. Hvis du er vild med at hike, er jeg sikker på, at du kan hente stor inspiration.

Rejseapps til restauranter

Yelp

De bedste rejseapps: Must-have apps til ferien

Med appen kan du nemt få et overblik over de restauranter, cafeer, butikker og serviceydelser der er i nærheden af dig. Her kan du se andres vurderinger af stedet samt give din egen mening til kende.

Personlig holdning: Fin og overskuelig app, når der skal vælges spisested eller hentes inspiration. Anmeldelserne er efter mine oplevelser ganske præcise. 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

De bedste rejseapps: Must-have apps til ferienDe bedste rejseapps: Must-have apps til ferien

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud