womb-room-2-1

En anderledes hoteloplevelse: sov i en livmoder

En anderledes hoteloplevelse: sov i en livmoder

Du skal overnatte et nyt sted og vågner op dagen efter knap så udhvilet, kender du til dette scenarie? Det er der mange, der kan nikke genkendende til og det har et hotel i London forsøgt at forhindre. De har nemlig skabt ”livmoder værelser”. Okay, når man lige hører ordet, lyder det måske ikke så tiltalende, men læs lige videre.

En anderledes hoteloplevelse: sov i en livmoder SWNS / Billy Bolton[/caption]

Værelserne er nemlig skabt ud fra at yde den bedst mulige søvn til den overnattende. Livmoderværelserne er et samarbejde mellem et lejlighedshotel i Shoreditch i London og et madrasfirma og her er der virkelig blevet kræset for detaljerne. Belysningen på værelset er blid, der er indrettet med rolige farver, der er skabt til at virke beroligende og afslappende og så er sengen designet som en slags puppe, der skal efterligne en livmoder.

En anderledes hoteloplevelse: sov i en livmoder SWNS / Billy Bolton[/caption]

Og hvad koster sådan en god nats søvn så? 190 pund (1.578 kr.)! Det er noget af en pris for en enkelt nat, men som forælder til en 1-årig, så er jeg næsten selv klar til at betale sådan en pris for en hel uforstyrret nattesøvn, hvor man virkelig kan sove som en sten.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

En anderledes hoteloplevelse: sov i en livmoderEn anderledes hoteloplevelse: sov i en livmoder

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud