Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

Bedste-Rejsedestinationer-2024-Sydkorea-Sumba-Angola

Bedste rejsedestinationer 2024

I en verden, der konstant ændrer sig, og hvor rejselysten aldrig synes at aftage, er det altid spændende at se mod nye og unikke destinationer. Jeg har i denne artikel, inspireret af CNN’s omhyggeligt udvalgte liste over de bedste rejsedestinationer i 2024, samlet et udvalg af de mest betagende steder, som bør være øverst på alles ønskeliste i år. Fra skjulte perler i Asien til kulturelle højdepunkter i Europa og fra eventyrlige cykelruter til idylliske ø-getaways, afspejler denne liste en verden fuld af mangfoldighed og skønhed.

Så lad os tage et kig på de bedste rejsedestinationer i 2024, der lover eventyr og utallige nye minder.

Bedste rejsedestinationer 2024 – Sumba, Indonesien


Oplev Indonesiens skjulte perle, Sumba, hvor uberørt natur møder en rig kulturarv. Denne ø er et paradis for eventyrlystne sjæle, der søger en unik og autentisk oplevelse væk fra de overrendte turistdestinationer.

Sumba er kendt for sine traditionelle landsbyer og unikke Marapu-kultur. Besøgende kan opleve de spektakulære Pasola-festivaler, udforske skjulte vandfald og nyde de vidstrakte, uberørte strande. Sumba er et ægte paradis for surfere og naturelskere.

De bedste rejsedestinationer 2024 - Traditionel landsby på Sumba i Indonesien

Traditionel landsby på Sumba, Indonesien

Bedste rejsedestinationer 2024 – Tyrkiets Sortehavskyst

Udforsk den betagende skønhed langs Tyrkiets Sortehavskyst. Denne maleriske region er rig på historie med byzantinske og osmanniske ruiner, frodige teplantager og strande.

Besøgende kan nyde strandlivet i Amasra, udforske Sumela-klosteret og det grønne højland ved Trabzon, der tilbyder en fredfyldt flugt fra det travle byliv.

En getaway til denne kyst er perfekt for naturelskere og dem, der søger ro og fred.

De bedste rejsedestinationer 2024 - Amasra ved Tyrkiets Sortehavskyst

Amasra ved Tyrkiets Sortehavskyst

Bedste rejsedestinationer 2024 – Tartu, Estland

Tartu er blevet kåret som europæisk kulturhovedstad i 2024 og hylder kærligheden på en helt særlig måde. Med sin ikoniske kyssestatue og titlen som “De Gode Tankers By” inviterer Tartu besøgende til at opleve kærligheden og kulturen i en by, hvor tradition og innovation mødes.

Tartu byder på en række museer, deriblandt Estlands imponerende nationalmuseum. Byens gamle bydel og Toomemägi-parkområdet tilbyder en charmerende blanding af historie og natur.

De bedste rejsedestinationer 2024 - Den ikoniske kyssestatue i Tartu, Estland

Den ikoniske kyssestatue i Tartu, Estland

Bedste rejsedestinationer 2024 – Tainan, Taiwan

Tainan, der kan fejre sin 400-års jubilæum i 2024, er efterhånden blevet en must-see destination i Taiwan. Kendt for sin bæredygtige turisme og rige historie, tilbyder Tainan en unik blanding af gammelt og nyt, der fascinerer besøgende fra nær og fjern.

Besøgende kan udforske Tainans historie gennem byens velbevarede templer, gamle fæstningsværker og koloniale bygninger. Byens street food-scene er blandt Taiwans bedste, og besøgende kan nyde lokale delikatesser som kødsuppe og østersomeletter.

De bedste rejsedestinationer 2024 - Luermen Matsu-templet i Tainan, Taiwan

Luermen Matsu-templet i Tainan, Taiwan

Bedste rejsedestinationer 2024 – Nordvest Michigan

Nordvest Michigan er et paradis for naturelskere med sine krystalklare søer, frodige skove og charmerende småbyer.

Sleeping Bear Dunes National Lakeshore tilbyder betagende udsigter over Lake Michigan, mens byerne Traverse City og Charlevoix byder på charmerende butikker og spisesteder. Området er desuden kendt for sine vinmarker og bryggerier.

Nordvest Michigan er perfekt for dem, der søger en pause fra hverdagens travlhed og ønsker at nyde naturens ro.

De bedste rejsedestinationer 2024 - Sleeping Bear Dunes National Lakeshore i Nordvest Michigan, USA

Sleeping Bear Dunes National Lakeshore i Nordvest Michigan, USA

Bedste rejsedestinationer 2024 – Trans Dinarica-cykelruten

For de eventyrlystne er Trans Dinarica-cykelruten en ny og enestående måde at opleve det vestlige Balkan på. Ruten lanceres i juli 2024, og undervejs på cykelturen kommer du til at opleve Albanien og Kroatiens spektakulære kystlinjer, Kosovos nationalparker, Montenegros bjerge og frodige skove og de brusende floder, der løber igennem Slovenien, Bosnien og Herzegovina, Nordmakedonien og Serbien.

Ruten skulle efter sigende være 4.000 km lang og være for alle niveauer.

De bedste rejsedestinationer 2024 - Triglav Nationalpark, Slovenien

Triglav Nationalpark i Slovenien

Bedste rejsedestinationer 2024 – Culebra, Puerto Rico

Culebra er kendt for sine hvide sandstrande, krystalklare vand og afslappede atmosfære. En ideel destination for dem, der søger et fredeligt ø-paradis.

Culebra er mest kendt for Flamenco Beach – ofte rangeret som en af verdens bedste strande. Øen tilbyder også gode muligheder for at vandre, snorkle og dykke samt sejle i kajak.

Culebra er et fredeligt alternativ til Puerto Ricos mere befærdede destinationer.

De bedste rejsedestinationer 2024 - Flamenco Beach, Culebra, Puerto Rico

Flamenco Beach på Culebra, Puerto Rico

Bedste rejsedestinationer 2024 – Angola

Angola byder på en utrolig mangfoldighed af landskaber, fra ørkener til skove, samt en rig kulturel arv.

Angola tilbyder en blanding af naturvidundere og kulturelle seværdigheder – fra den dramatiske Tundavala-kløft og det storslåede Calandula Falls til den imponerende Kristusstatue i Lubango og det historiske fort i Luanda. Kissama Nationalpark er desuden et must-see for dyrelivsentusiaster, der ønsker at opleve Afrikas vilde dyr i deres naturlige habitat.

Landet er stadig en lidt ukendt rejsedestination men er ideelt til dem, der ønsker en autentisk rejseoplevelse.


De bedste rejsedestinationer 2024 - Calandula Falls, Angola

Calandula Falls i Angola

Bedste rejsedestinationer 2024 – Saint John, New Brunswick, Canada

Saint John, med sin historiske charme og naturskønhed, inviterer rejsende til at udforske Canadas ældste by. Byen er et vidunderligt mix af kultur, historie og naturoplevelser.

Havnebyen er kendt for sine historiske bygninger, det livlige Saint John City Market fyldt med boder og madsteder og de omkringliggende naturvidundere som f.eks. Bay of Fundy – berømt for at have verdens højeste tidevand.

De bedste rejsedestinationer 2024 - Hopewell Rocks, New Brunswick, Canada

Hopewell Rocks i New Brunswick, Canada

Bedste rejsedestinationer 2024 – Sydkorea

Sydkorea fortsætter med at fascinere besøgende med sin dynamiske blanding af tradition og modernitet. Fra pulserende byliv til rolige tempelbesøg og spektakulære landskaber -Sydkorea byder på noget for enhver smag.

Sydkorea tilbyder en utrolig blanding af historiske steder som Gyeongbokgung-paladset, futuristiske bylandskaber som Seoul’s Dongdaemun Design Plaza, og naturskønne vidundere som Jeju-øen. Landet er også kendt for sin popkultur og innovative madscene.

I 2024 er det desuden lettere end nogensinde før at rejse til Sydkorea, da regeringen, i forbindelse med en kampagne for at tiltrække flere turister til landet, har ophævet kravet om visum for 22 lande frem til den 31. december 2024 – herunder Danmark.

De bedste rejsedestinationer 2024 - Gyeongbokgung-paladset, Seoul, Sydkorea

Gyeongbokgung-paladset i Seoul, Sydkorea

Disse destinationer, udvalgt af CNN, lover en mangfoldighed af oplevelser – fra kulturelle skatte til naturskønne vidundere. Hver destination har sin egen unikke charme og inviterer rejsende til at udforske og opleve verden på nye måder. Uanset om du er til kultur, natur eller aktive eventyr, byder 2024 på uforglemmelige rejsemål, der venter på at blive udforsket.

Du kan se den fulde liste over de bedste rejsedestinationer i 2024 på CNNs hjemmeside.

Du kan også læse min artikel om Europas bedste strande i 2024 og min artikel om de mest sikre flyselskaber i verden i 2024.