• 13 jan 2018

  Wellness ved Østersøen: 3, 4 eller 5 nætter på et dejligt 4* hotel til kun 799 kr. inkl. morgenmad, middag og adgang til spa-område

  Har du brug for lidt selvforkælelse, fred og ro, så har jeg måske fundet det rigtige til dig! Ca. 70 km fra grænsen kan du nemlig komme til et af Tysklands største ferie-resorts – lige ned til Østersøen. Resortet er egent til både de store og de små fordi udover at have et wellness-center med alt det der følger med (dvs. dampbad, sauna, osv.). Så er der nemlig også et stort legeland til børn med et hav af forskellige aktiviteter.

  Selvforkælelse ved Østersøen
  hele 2018
  799 kr.
  Afslappende ophold på Ostsee Resort
  inkl. morgenmad, 1 x middag, havvandspool, fun & sport-center mm.
  799 kr.

  Travelbird har i dag fundet et herligt tilbud på et wellness-ophold. Her kan du få 3, 4 eller 5 dage på det dejlige 4* Ostsee Resort Damp (3,5 ud af 5 på TripAdvisor). Opholdet er bl.a. inklusive morgenmad, middag og adgang til deres kæmpestore wellnessområde til kun 799 kr. pr. person ved en rejse for to (3 dage).

  Hotellet ligger mindre end en times kørsel fra den dansk-tyske grænse – mellem Kiel og Flensborg – og lige ud til en dejlig strand og smuk udsigt. Området er dejligt fredeligt, og tæt på hotellet finder du den hyggeligste havn. Med et spa-område på 4.000 kvm, har du ingen undskyldninger for ikke at få slappet af! Herudover tilbydes et udvalg af wellnes-behandlinger, som du får 20% rabat på. Vil du være mere aktiv, er der også fitness-faciliteter tilknyttet hotellet. Tidligere gæster roser især området og den dejlige udsigt.

  Det er i skrivende stund muligt at booke opholdet hele 2018 fra januar til december! Som med ethvert andet Travelbirdtilbud kommer der et gebyr oven i prisen (150 kr.).

   

  Tilbuddet inkluderer

  • Ostsee Resort Damp: 2, 3 eller 4 overnatninger, med morgenmad
  • 1 middag inkl. udvalgte drikkevarer
  • Entré til havvands-swimmingpool (1 entrébillet per person per ophold)
  • 1 entrébillet til hotellets fitness-område
  • Lån af badekåbe og håndklædesæt
  • 20% rabat på udvalgte wellness-behandlinger
  • Fri adgang til hotellets Fun & Sport Center
  • Rabat på entré til sauna-området Mare Mara (13 € per person)

   

  Transport til Damp

  Fra den danske grænse er der mindre end 70 km til Damp, så du finder næppe en mere oplagt kør-selv-ferie end denne!

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Wellness ved Østersøen: 3, 4 eller 5 nætter på et dejligt 4* hotel til kun 799 kr. inkl. morgenmad, middag og adgang til spa-område

  1. Hugo le Fevre says:

   Jeg ønsker at få nyhedsbrevet tilsendt på mail. Vh.Hugo