• 05 dec 2016

  Wellness ved Østersøen: 2, 3 eller 4 dage på dejligt centralt hotel til kun 399 kr. inkl. morgenmad og en dags adgang til et af Tysklands største wellness-centre

  rsz_shutterstock_227547844

  Vover du at tage en dukkert i Østersøens forfriskende vand, eller er du mere til spa, velvære og ren afslaping? På dette ophold er der mulighed for begge dele. Tag væk fra hverdagens stress og jag, og lad dig forkæle i Lübeck, hvor du tilbringer 2, 3 eller 4 dage på et centralt beliggende hotel og samtidig får en dags adgang til et af Tysklands største wellness-centre, Ostsee-Therme! Dette er en sand afslapningsferie for både krop og sjæl.

   

  travelbird.dk har jeg fundet et super tilbud om at komme til Lübeck til kun 399 kr. i 2, 3 eller 4 dage. Tilbuddet gælder fra januar til maj, så der er utrolig mange muligheder for at komme af sted. Hotellet Ibis Lübeck City (4 ud af 5 på TripAdvisor og "Certificate of Excellence") er centralt beliggende og i gåafstand til hovedbanegården. Her kan du glæde dig til et dejligt og komfortabelt ophold. Om morgenen står du op til en morgenbuffet, og det historiske centrum af Lübeck med den berømte Holstentor kan nemt nås på en gåtur. Desuden har du en dags adgang til et wellness-centre. Direkte ved Østersøens bred ligger Ostsee-Therme, en 14.000 m² stor wellness-oase! Her kan I tage den med ro og nyde at være væk fra den hektiske hverdag. Slap af i den varme saunahave, eller benyt jer af wellness-centerets direkte adgang til stranden og få et koldt gys i Østersøens kolde vand.

  zz2016-12-05-19-21-08SE TILBUD HER

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Wellness ved Østersøen: 2, 3 eller 4 dage på dejligt centralt hotel til kun 399 kr. inkl. morgenmad og en dags adgang til et af Tysklands største wellness-centre

  1. Mike Dejworek says:

   2, 3 eller 4 dage for 399???
   Ja, per dag. Det giver ingen mening at skrive at man kan booke flere dage, det giver sig selv at man kan det. Men sætningen er forkert og bondefangeri. Plus 150 kroner i "bookinggebyr" = skjult fortjeneste!

  2. Jannick says:

   Du mangler lige at nævne at der kommer et booking gebyr på 150kr oven i? Dvs. Den billige pris slet ikke holder.