18 jul 2017

Wellness i Nordtyskland: 3 dage på et fantastisk 4* hotel fra kun 669 kr. inkl. morgenmad og fri adgang til wellness

Trænger du til ro og afslapning i naturskønne omgivelser, så er dette tilbud lige noget for dig. Et wellnessophold i Nordtyskland, hvor du kommer til at bo i helt fantastiske omgivelser med 1 minuts gang til en smuk sø med egen privat badeplatform, golfområde og en skøn nationalpark under 1 times kørsel væk. Hvis du bare gerne vil flade helt ud, så får du rig mulighed for det i hotellets 950 m2 store wellnessafdeling. Her er der både indendørs pool, fitnesscenter og spaområde med blandt andet boblebad, urte-dampbad, afslapningsrum og saunaer. Så hvis du trænger til et par dage væk fra hverdagens stress og jag, så er dette det rette for dig!

Wellness-ophold
august - marts
669 kr.
4* Tui Blue Fleesensee
inkl. morgenmad og fri adgang til wellness
669 kr.

travelbird.dk har jeg fundet et fedt tilbud på det 4* Tui Blue Fleesensee (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og ”Certificate of Excellence”). Hotellet ligger som sagt i de skønneste omgivelser – lidt midt i naturen ned til en smuk sø og har det lækkerste wellnessområde, hvor du får rig mulighed for at geare helt ned. Et dobbeltværelse med udsigt til søen i 2 nætter koster fra 669 kr. pr. person ved en rejse for 2. Med dette tilbud får du:

  • 2 (eller 3) nætter på 4* Tui Blue Fleesensee
  • Morgenmadsbuffet
  • Fri adgang til wellnessområde (10% rabat på behandlinger)
  • Gratis lån af badekåbe og tøfler
  • 20% rabat til den nærliggende golfbane
  • Gratis parkering
  • Gratis WiFi

 

Tilbuddet kan benyttes fra august til marts 2018 – hvilket vil sige, at du også kan booke opholdet i f.eks. efterårsferien og vinterferien. Priserne kan variere fra måned til måned, den billigste pris finder du fra november – marts og i de øvrige måneder finder du priser fra 819 kr. pr. person ved en rejse for 2. Bemærk, at der betales et bookinggebyr på 150 kr. til Travelbird og et mindre turistskat-gebyr til hotellet.

 

Transport til/fra hotellet

Hotellet ligger ca. 3 timer og 45 minutters kørsel fra grænsen (364 km), så med dette tilbud vil det helt klart være nemmest at køre derned i bil, hvilket også giver dig en større frihed til at opleve det omkringliggende område. Fra hotellet har du ca. 2 timer og 20 minutter til Hamborg centrum, hvis du nu skulle trænge til at opleve lidt storby og måske få shoppet lidt.

 

Rejsetip

Hotellet ligger som sagt i skønne omgivelser, der giver rig mulighed for f.eks. vandreture og cykelture – Tui Blue Fleesensee har deres egen app (Blue App), hvor du kan få forskellige ideer og inspiration til, hvad du kan opleve i området og som giver dig et overblik over, hvad der sker på hotellet.

 

Hotel-indtryk

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se tilbud her