• 29 apr 2019

  Wellness i Hamborg: 2 nætter på et anmelderrost 4* hotel til kun 1.075 kr. inkl. middag, morgenmad og adgang til wellness

  Lige syd for den grænsen finder du Tysklands næststørste by, Hamborg, som fuldt fortjent fik en superflot 4. plads på Lonely Planets top 10-liste for 2018! Hamborg ligger kun et smut fra den danske grænse, så det er nemt selv at køre, tage en bus eller et tog hertil – det oplagte valg til en lille storbyferie! Og hvorfor ikke krydre det med lidt wellness og forkælelse? Jeg har nemlig fundet et superlækkert hotelophold lige ved Hamborg, hvor du både får middag, morgenmad og gratis adgang til hotellets wellness-afdeling. Og så er der endda også inkluderet et 3 dages first class offentlig transport-kort, så du nemt og gratis kan komme rundt i den spændende storby. Så hvis du trænger til et velfortjent getaway, der både byder på sightseeing, shopping og afslapning, så er dette det rette valg for dig! Og så kan det endda bruges både i weekender, helligdage og ferie 😍

  4* wellness og storbyferie
  april - december
  1.075 kr.
  4* wellness-ferie i Hamborg
  inkl. 2 nætter, morgenmad, middag og wellness-adgang
  1.075 kr.

  Hotelophold i Hamborg

  Så er det altså nu du skal slå til, hvis du både er til afslapning og storbyferie til en virkelig god pris! Jeg har nemlig fundet et super tilbud på et ophold i skønne Hamborg. Du kommer til at bo på det lækre og meget anmelderroste 4* Best Western Premier Alsterkrug Hotel. Hotellet ligger lidt udenfor Hamborg centrum, men det gør ingenting – for lige uden for døren finder du et busstoppested (og 15 minutter væk en metrostation), der på under en halv time tager dig til bymidten. Og så behøver du ikke en gang at tænke på småpenge til busbilletter osv., for med dette tilbud er der nemlig inkluderet et 3-dages transportkort – det er da for lækkert!

   

  Hotellet er et skønt 4* hotel, der er moderne indrettet med lyse rum og en 300 m2 stor wellness-afdeling. Du får fri adgang til afdelingen, hvor du blandt andet kan nyde finsk sauna, soft sauna, dampbad, afslapningsområde, fitnessfaciliteter eller booke en velfortjent massage eller behandling (mod ekstra gebyr). På værelset er der også lagt op til afslapning med både SKY-TV, espressomaskine, gratis WiFi og en skøn seng. Du starter dit ophold ud med en velkomstdrink og så er der ellers morgenmad og en 2-retters menu (den ene aften) inkluderet. Du har som sagt også adgang til hotellets fine wellness-afdeling, så du rigtig kan slappe af efter en hel dag med sightseeing og shopping.

   

  Tilbuddet inkluderer (pr. person):

  • 2, 3 eller 4 overnatninger på Best Western PREMIER Alsterkrug Hotel
  • Ophold i dobbeltværelse (comfort eller comfort +)
  • Gratis upgrade til premium-værelse (ved ledighed – kan ikke reserveres på forhånd)
  • Velkomstdrink på hotellet
  • Stor, daglig morgenmadsbuffet
  • 2-retters menu den ene aften (skal forudbestilles – reservation er nødvendigt)
  • 3 dages 1st class offentlig transport inkluderet (bus, tog og sporvogn)
  • Gratis adgang til wellness-afdelingen, AlsterSPA (finsk sauna, soft sauna, dampbad, afslapningsområde og fitnessfaciliteter)
  • Lån af badekåber under opholdet
  • Wi-Fi og SKY-TV
  • Espressomaskine på værelset
  • Gratis parkering ved hotellet (afhænger af ledighed)
  • Kultur- og turistskat er inkluderet
  • Ankomst er muligt alle dage resten af 2019. 

   

  Hele denne herlighed (2 overnatninger for 2 personer) koster 2.149 kr., dvs. 1.075 kr. pr. person. Opholdet kan benyttes på alle dage frem til d. 31.12. 2019. Det vil sige, at der er gode muligheder for at tage på et weekendophold til Hamborg eller bruge noget af sommerferien, efterårsferien eller julen i skønne Hamborg! Tilbuddet udløber om 20 dage og opholdet skal senest være booket d. 09.06. 2019.

   

  Hvis du synes 2 nætter er for lidt, så kan du også købe 3 eller 4 overnatninger for 2 personer til henholdsvis 2.739 kr. og 3.542 kr. Der kan bo op til 3 personer på samme værelse og du må have et barn (til og med 12 år) gratis med. Prisen for en ekstra voksen (med opredning) koster 61 euro (455 kr.) inkl. morgenmad.

   

  Transport til/fra Hamborg

  Hvis du selv kører, er der kun 160 km fra den danske grænse til Hamborg. Du skal sådan set blot indtaste adressen på gps’en og drøne derudaf.

   

  Har du ikke bil, kan du stadig nemt komme til Hamborg. Du kan f.eks. booke en busbillet på flixbus.dk, hvor priserne fra f.eks. Aarhus ligger fra 199 kr. Alternativt kan du også tage toget fra f.eks. Aalborg, Aarhus eller København. Rejsetiden fra Aarhus og København er ca. 4,5 time og fra Aalborg ca. 6,5 time. Prisen ligger fra ca. 300 kr. Du kan læse mere om togturen og købe billet på DSB’s hjemmeside.

   

  Best Western Premier Alsterkrug Hotel

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  4 kommentarer til Wellness i Hamborg: 2 nætter på et anmelderrost 4* hotel til kun 1.075 kr. inkl. middag, morgenmad og adgang til wellness

  1. Lone says:

   Vi er to veninder som ønsker at booke et værelse hver for sig. Betyder det, at den oplyste pris for 2 personer gælder kun hvis man deler samme seng/værelse?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Lone 🙂

    Ja, Takeoffer oplyser, at der ikke gives rabat for enkeltrejsende, da prisen kun gælder for 2 personer.

  2. Charlotte says:

   Hej,
   I tilbuddet skriver du at der kan bo op til 3 personer på samme værelse, men på hjemmesiden kan vi kun vælge 2 – kan du hjælpe med det?
   Hilsen
   Charlotte

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Charlotte 🙂

    Hvis du klikker på feltet, der hedder “Det med småt”, kan du læse helt præcist, hvordan du booker opholdet til tre personer 🙂 Opredningen til den 3. person skal nemlig bestilles direkte igennem et bookingsystem, som Takeoffer linker til 😉

  Se tilbud her