• 03 okt 2016

  Weekendtur til Paris med lækkert 3* hotel og fly til kun 846 kr.

  rsz_shutterstock_111362132Hvis du har lyst til at spadsere ned af Champs Elysées, spise éclair eller måske gå hele vejen op i Eiffeltårnet, så har du muligheden nu! Den mest romantiske by kan du nemlig billigt komme til, da der er udsalg på Norwegian. Hold dig endelig ikke tilbage, da Frankrigs hovedstad altid er en fantastisk og uforglemmelig oplevelse.

   

  Hotel

  Trivago.dk kan du få et overblik over alle hoteller i Paris. F.eks. har jeg fundet det lækre 3* Hotel Trema (4,5 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet ligger direkte ved metro-stationen Crimee, hvorfra du kan komme til de vigtigste seværdigheder i kort tid. Lige nu kan du få 2 nætter til kun 788 kr. Det vil sig at hver enkelt kun betaler 394 kr. ved en rejse for to. 

  skaermbillede-2016-10-03-kl-12-52-48

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

   

  Fly

  momondo.dk findes der meget billige billetter til Paris fra oktober til marts. Desværre er priserne fra Billund og Aalborg meget dyre end fra København, så det kan betale sig at tage turen til hovedstaden. Alternativt kan du flyve fra Hamborg, hvor der findes billetter til kun 335 kr. Der er mange muligheder, så får du kan få et overblik over hvilke datoer, der passer dig bedst kan du finde i Norwegians lavpriskalderen. Med mit eksempel rejse du fra d. 04.02 – 06.02 2017. 

  skaermbillede-2016-10-03-kl-12-59-08

  SE FLY-TILBUD HER

  FLY FRA HAMBORG

   

  • Fra: København
  • Rejsedatoer: oktober til marts
  • Rejselængde: 3 dage (2 nætter)
  • Flyselskab: Norwegian (inkl. 10 kg. håndbagage)
  • Til: Paris, Frankrig
  • Hotel: 3* Hotel Trema
  • Anmeldelser: 4,5 ud af 5 på Tripadvisor

   

  Hotel

  394 kr.

  Fly

  452 kr.

  TOTAL (per person)

  846 kr.

   

  Transport til/fra hotellet

  Jeg anbefaler at tage toget (RER). Billetter (RER) koster 11 Euro og kan købes i lufthavnen. Der findes også forskellige busselskaber, som kører til inde til byen til ca. 8 Euro, dog tager det meget længere tid.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *