• 15 okt 2018

  Weekendtur til Nice: 3 dage på et centralt 3* hotel til kun 968 kr. inkl. fly

  Hvem vil med til Den Franske Riviera? Bare lige en 3-dages weekendtur til den charmerende by Nice, som har en fabelagtig beliggenhed ved den franske middelhavskyst. Nice er nok det ideelle sted at nyde Sydfrankrig og Rivieraens lune efterår og milde vinter. Hele regionen er malerisk smuk, men samtidig byder Nice også på klassiske storbyaktiviteter som shopping, god mad og masser af kunst og kultur!

  Storbyferie ved Rivieraen
  november - december
  968 kr.
  København
  Nice
  Hotel i Nice
  f.eks. det 3* Hotel du Midi
  370 kr.
  Billige fly til Nice
  inkl. 10 kg håndbagage
  598 kr.
  Hotel
  370 kr.
  Fly
  598 kr.
  Total (pr.person)
  968 kr.

  Hotel i Nice

  Nice har som så mange andre storbyer et rigtig pænt udvalg af hoteller i alle prisklasser. I dette eksempel har jeg fundet et budgetvenligt hotel i mellemklassen i form af det anmelderroste 3* Hotel du Midi (4 ud af 5 på TripAdvisor) med en superlækker beliggenhed.

   

  Du får et ganske fint hotel med døgnåben reception og lydisolerede værelser med aircondition og wi-fi. Men nok vigtigst af alt så får du en supercentral beliggenhed i Nice – tæt på hovedbanegården, den charmerende gamle bydel, shopping og kun 12 minutters gang fra strandpromenaden! Det kan vist ikke gøres meget bedre.

   

  Prisen for 2 nætter på et dobbeltværelse er 740 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 370 kr. pr. person. Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Nice, skal du være velkommen til at finde et andet hotel selv.

   

   

  Billige fly til Nice

  I november og december sælger Norwegian en masse billige flybilletter fra København til Nice til ca. 600 kr. Og som en bonus er der også rigtig mange weekenddatoer til billige penge!

   

  Ovenfor har jeg f.eks. taget udgangspunkt i datoerne lørdag den 10.11. til mandag den 12.11., hvor jeg har fundet billetter til kun 598 kr. inkl. 10 kg håndbagage (og lækre flytider). Der er dog rigtig mange andre datoer til lignenede priser. Fra starten af 2019 stiger priserne til ca. 800 kr. for tur/retur-billetter.

   

  OBS! Er du interesseret i shopping, kan du også finde billige fly til Black Friday den 23.11. Selvom man i Frankrig ikke rigtigt har haft tradition for den amerikansk inspirerede udsalgsdag, så er Black Friday efterhånden også ved at gøre sit indtog her.

   

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Som du kan se på billedet herunder, så har Norwegian rigtig mange billige datoer i f.eks. november 😉. Jeg vil anbefale dig at tjekke deres lavpriskalender for at finde de billigste datoer. Bagefter kan du så se, om du kan finde billetterne billigere inde på travelmarket (OBS! Hvis du vil tilkøbe bagage, så er det næsten altid billigere at gøre det direkte gennem Norwegian).

   

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Du kan sagtens tage bussen fra lufthavnen og ind til Nice centrum. Fra lufthavnen kan du både hoppe på bus 98 og bus 99 – en enkeltbillet koster 6 euro (ca. 45 kr.).

   

   

  Rejsetip

  Der kører busser hvert 20. minut fra Nice til Monaco, og sådan en tur koster kun 1,50 euro (ca. 10 kr.). Du kan købe billetterne hos chaufføren i bussen. Jeg anbefaler, at du sidder i højre side af bussen, når du kører østpå til Monaco (og i venstre side, når du kører hjem igen). Så får du nemlig den storslåede udsigt med! Og den kan du nyde i de 45 minutter, som turen tager. Jeg anbefaler også, at du tager bus nummer 100 og ikke 100X, da ekspresbussen ikke kører langs kysten. Og det ville være en skam at gå glip af den vidunderlige udsigt. Desuden er bus 100X kun 10 min. hurtigere.

   

  Monaco, som i øvrigt er verdens næstmindste land, er hjemby til nogle af verdens største stjerner, kasinoer og selvfølgelig det mest prestigefyldte Formel 1-løb på F1-kalenderen. Når det så er sagt, behøver du overhovedet ikke være millionær for at opleve det lille fyrstedømme.

   

  Monaco

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  se fly se hotel