• 09 feb 2020

  Weekendtur til Liverpool: 3 nætter på et centralt 3* hotel fra kun 965 kr. inkl. fly

  Rigtig mange mennesker tænker nok straks på enten fodbold eller The Beatles, når snakken falder på Liverpool. Og med god grund. For er der to ting, som Liverpool i særlig grad er berømt for, så er det netop byens lokale fodboldhold – Liverpool og Everton – og det legendariske band bestående af John Lennon, Paul McCartney, George Harrison og Ringo Starr. Har du interesser inden for disse felter, er Liverpool derfor nødt til at få en plads på din bucket list! Byen rummer utallige Beatles-seværdigheder, og så er det f.eks. billigt at booke en stadionrundtur på Anfield! Herudover har Liverpool i det hele taget udviklet sig fra at være en lidt grå og industriel havneby til en moderne storby, så der er masser at se frem til!

  Forlænget weekend i Liverpool
  februar - maj
  fra965 kr.
  København (og Billund)
  Liverpool (og Manchester)
  Hotel i Liverpool
  f.eks. det centrale 3* easyHotel Liverpool
  794 kr.
  Værelse uden vindue
  Værelse med vindue
  Billige fly til Liverpool
  171 kr.
  Fra København til Liverpool
  Fra Billund til Manchester
  Hotel
  794 kr.
  Fly
  171 kr.
  Total (pr.person)
  965 kr.

  Billige fly til Liverpool

  Efter Ryanair åbnede en rute fra København til Liverpool, er det blevet superbilligt at flyve til den engelske storby. Der er direkte afgange hver mandag og fredag, så det passer glimrende til en forlænget weekend. Prisniveauet ligger generelt under 400 kr. i langt de fleste måneder (men forvent prisstigninger på datoer, hvor Liverpool spiller hjemmekampe). Jeg har i dette eksempel fundet billetter fra fredag den 28. februar til mandag den 2. marts til kun 171 kr. tur/retur.

   

  Vil du hellere flyve fra Jylland, kan det bedre betale sig at flyve fra Billund til Manchester. Det tager kun ca. 1 time at køre med bus til Liverpool fra Manchester, og busserne kører direkte fra lufthavnen. Igen er det Ryanair, som udbyder de billigste billetter. Du kan finde direkte afgange fra Billund til Manchester på mandage og fredage. Fra april kan du dog finde afgange på både mandage, onsdage, fredage og søndage. Prisniveauet for flybilletterne ligger mellem 150 – 550 kr.

   

  Hos Ryanair får du altid en mindre håndtaske inkluderet i billetten. Vil du gerne have mere bagage med, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  København – Liverpool

  (afgange mandage og fredage)

  • 14.02. – 17.02. – WE
  • 13.03. – 16.03. – WE
  • 27.03. – 30.03. – WE
  • 03.04. – 06.04. – WE
  • 17.04. – 20.05. – WE
  • 01.05. – 04.05. – WE
  • 22.05. – 25.05. – WE
  • Og flere

   

  Billund – Manchester

  (afgange mandage og fredage)

  • 14.02. – 17.02. – WE
  • 28.02. – 02.03. – WE
  • 13.03. – 16.03. – WE
  • 27.03. – 30.03. – WE
  • 03.04. – 06.04. – WE
  • 17.04. – 20.04. – WE
  • 15.05. – 18.05. – WE
  • 22.05. – 25.05. – WE
  • Og flere

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hotel i Liverpool

  I Liverpool har jeg fundet det budgetvenlige 3* easyHotel Liverpool, som har en supercentral beliggenhed i Liverpool.

   

  Især den fornemme beliggenhed er værd at fremhæve. Hotellet ligger nemlig midt i centrum – kun 3 minutters gang fra den legendariske The Cavern Club, hvor Beatles spillede deres allerførste gig (mere om det senere)! Herudover har du mindre end 10 minutter til det store butikscenter ONE og havnefronten. I øvrigt har Liverpool den fordel frem for f.eks. London, at byens centrum er en del mere kompakt. Og fordi hotellet har så central en beliggenhed, kan du nemt gå til langt de fleste attraktioner.

   

  Jeg har i dette eksempel fundet et 3-nætters ophold fra fredag den 28. februar til mandag den 2. marts til 1.588 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 794 kr. pr. person. Denne pris er for et værelse uden vindue. Vil du gerne have et værelse med vindue, bliver prisen 857 kr. pr. person. Prisniveauet for lignende ophold ligger i skrivende stund ret stabilt mellem 500-750 kr. pr. nat i de fleste måneder (forvent igen prisstigninger ifm. LFC-hjemmmekampe).

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Liverpool, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Selvfølgelig hedder Liverpools lufthavn John Lennon Airport – hvad ellers? Lufthavnen ligger ca. 7 km fra centrum, og der går regelmæssigt busser til og fra lufthavnen. Fra lufthavnen går busserne ind til centrum fra stand 3 eller 4. Du kan både tage bus er nr. 86 og 500, der begge forbinder lufthavnen med centrum på ca. 35 minutter. Busserne kører ca. hver halve time.

   

  Flyver du fra Billund, ankommer du til Manchester. Herfra kører der busser direkte fra lufthavnen i Manchester til Liverpool centrum (Liverpool One Bus Station). Billetterne koster mellem 3 og 10 pund (ca. 25 – 84 kr.), og turen tager kun 1 time. Du kan købe billetter hos National Express.

   

   

  Rejseinspiration

  Anfield

  Banker dit hjerte for Liverpools største fodboldklub, er en tur forbi Anfield et absolut must! Det berømte stadion har været hjem for Liverpool FC siden 1892, og nogle af Europas mest vanvittige fodbolddramaer har udspillet sig på netop denne grønsvær. Man må også sige, at det lige for tiden går rimeligt godt for klubben.

   

  Vil du gerne booke en museums- og stadiontur til Anfield, kan du gøre det billigt på getyourguide.dk (179 kr.).

   

   

  The Cavern og andre Beatles sites

  Kan du ikke få nok af The Beatles’ utallige evergreens, så glæd dig til nogle enestående seværdigheder i Liverpool! Først og fremmest må du endelig slå et smut forbi The Cavern Club (som jo ligger tæt ved hotellet). The Cavern Club åbnede tilbage i 1957 som et jazzspillested, men blev senere centrum for Liverpools blomstrende rock’n’roll-scene. Faktisk var The Cavern det allerførste sted, hvor The Beatles optrådte sammen som band. Det var et lille gig ved frokosttid den 9. februar 1961. Som løn modtog de hele 5 pund for deres optræden den dag 😅

   

   

  Udover The Cavern Club bør du også besøge steder som Penny Lane og Strawberry Fields, hvis du er Beatles-fan.

   

   

  I Liverpool finder du (naturligvis) også verdens største permanente udstilling om The Beatles – The Beatles Story. Den kan du booke billet til på getyourguide.dk (152 kr.).

   

   

  Shopping

  Liverpool er faktisk en fantastisk by til en omgang shopping. Metquarter, Bold Street og Liverpool ONE er tre uundgåelige, hvis du har spenderbukserne på.

   

   

   

  Albert Dock

  Albert Dock er det perfekte sted, hvis du gerne vil suge Liverpools maritime stemning til dig og se byens flotte, historiske havn. Det livlige område er desuden spækket med butikker og restauranter.

   

   

  Tate Liverpool

  Ja, de fleste tænker nok på London, når de hører Tate. Men søger du moderne kunst, kan du også få dit behov opfyldt på Tate Liverpool, der er et af Englands mest besøgte kunstgallerier uden for London. Og at der er gratis entré, trækker bestemt ikke ned.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  se fly se hotel