Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

fra 961 kr.
Weekendtur til Liverpool: 3 nætter på et centralt 3* hotel fra kun 961 kr. p.p. inkl. fly
Weekendophold

Weekendtur til Liverpool: 3 nætter på et centralt 3* hotel fra kun 961 kr. p.p. inkl. fly

Weekendophold |

Weekendtur til Liverpool: 3 nætter på et centralt 3* hotel fra kun 961 kr. p.p. inkl. fly

Rigtig mange mennesker tænker nok straks på enten fodbold eller The Beatles, når snakken falder på Liverpool. Og med god grund. For er der to ting, som Liverpool i særlig grad er berømt for, så er det netop byens lokale fodboldhold – Liverpool og Everton – og det legendariske band bestående af John Lennon, Paul McCartney, George Harrison og Ringo Starr. Har du interesser inden for disse felter, er en rejse til Liverpool derfor et absolut must! Byen rummer utallige Beatles-seværdigheder, og så er det f.eks. billigt at booke en stadionrundtur på Anfield! Herudover har Liverpool i det hele taget udviklet sig fra at være en lidt grå og industriel havneby til en moderne storby, så der er masser at se frem til! 🇬🇧🛍️

Forlænget weekend i Liverpool

november – marts

fra

961 kr.

København (og Billund) ✈ Liverpool (og Manchester)

Billige fly til Liverpool

147 kr.

Fra Billund

Hotel i Liverpool

814 kr.

Hotel

814 kr.

Fly

147 kr.

Total (pr. person):

961 kr.

Rejse til Liverpool – fly

En weekendrejse til Liverpool kræver først et par flybilletter tur/retur. Og her har du to muligheder:

Fra København kan du flyve direkte til Liverpool. Ryanair tilbyder ofte de billigste flybilletter. Fra november til marts har de to ugentlige afgange – alle lørdage og tirsdage –  så det passer glimrende til en forlænget weekend. Prisniveauet ligger uden for højsæsonen ofte under 800 kr. tur/retur.

Fra Billund kan du i stedet flyve direkte til Manchester. Det tager kun ca. 1 time at køre med bus til Liverpool fra Manchester, og busserne kører direkte fra lufthavnen. Igen er det Ryanair, som udbyder de billigste billetter.

Fra november til marts kan du finde direkte afgange på alle torsdage, lørdage og søndage, og prisniveauet for flybilletterne ligger uden for højsæsonen ofte under 800 kr. tur/retur.

I flyboksen ovenfor linker jeg – blot som et eksempel – til flybilletter fra København til Liverpool fra lørdag den 10. december til tirsdag den 13. december. På disse datoer koster flybilletterne kun 147 kr.

Hos Ryanair får du altid en mindre håndtaske inkluderet i billetten. Vil du gerne have mere bagage med, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

Eksempler på billige rejsedatoer

København – Liverpool

  • Lørdage og tirsdage fra november til marts

Billund – Manchester

  • Torsdage, lørdage og søndage fra november til marts

Rejse til Liverpool – hotel

I Liverpool har jeg fundet det budgetvenlige easyHotel Liverpool, som har en supercentral beliggenhed i Liverpool.

Især den fornemme beliggenhed er værd at fremhæve. Det trestjernede hotel ligger nemlig midt i centrum – kun 3 minutters gang fra den legendariske The Cavern Club, hvor Beatles spillede deres allerførste gig (mere om det senere)!

Herudover har du mindre end 10 minutter på gåben til det store butikscenter ONE og byens hyggelige havnefront.

I øvrigt har Liverpool den fordel frem for f.eks. London, at byens centrum er en del mere kompakt. Og fordi hotellet har så central en beliggenhed, kan du nemt gå til langt de fleste attraktioner.

Som med stort set alle easy-hoteller skal du være klar over, at du får et meget lille og kompakt værelse uden de store dikkedarer. Men selvom der ikke er mange kvadratmeter at boltre sig på, har værelserne de mest basale faciliteter. Og så er beliggenheden og prisen ikke til at klage over 😉

Apopros prisen, så har jeg i dette eksempel fundet et 3-nætters ophold fra lørdag den 10. december til tirsdag den 13. december. På disse datoer koster et topersoners ophold i alt 1.628 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 814 kr. pr. person.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Liverpool, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Rejse til Liverpool

Rejse til Liverpool – inspiration

Anfield

Banker dit hjerte for Liverpools største fodboldklub, er en tur forbi Anfield et absolut must! Det berømte stadion har været hjem for Liverpool FC siden 1892, og nogle af Europas mest vanvittige fodbolddramaer har udspillet sig på netop denne grønsvær. Man må også sige, at det lige for tiden går rimeligt godt for klubben.

Vil du gerne booke en museums- og stadiontur til Anfield, kan du gøre det billigt på getyourguide.dk (ca. 200 kr.).

The Cavern og andre Beatles-seværdigheder

Kan du ikke få nok af The Beatles’ utallige evergreens, så glæd dig til nogle enestående seværdigheder i Liverpool! Først og fremmest må du endelig slå et smut forbi The Cavern Club (som jo ligger tæt ved hotellet). The Cavern Club åbnede tilbage i 1957 som et jazzspillested, men blev senere centrum for Liverpools blomstrende rock’n’roll-scene. Faktisk var The Cavern det allerførste sted, hvor The Beatles optrådte sammen som band. Det var et lille gig ved frokosttid den 9. februar 1961. Som løn modtog de hele 5 pund for deres optræden den dag 😅

Rejse til Liverpool

Udover The Cavern Club bør du også besøge steder som Penny Lane og Strawberry Fields, hvis du er Beatles-fan.

Rejse til Liverpool

I Liverpool finder du (naturligvis) også verdens største permanente udstilling om The Beatles – The Beatles Story. Den kan du booke billet til på getyourguide.dk.

Shopping

Liverpool er faktisk en fantastisk by til en omgang shopping. Metquarter, Bold Street og Liverpool ONE er tre uundgåelige, hvis du har spenderbukserne på.

Rejse til Liverpool

Albert Dock

Albert Dock er det perfekte sted, hvis du gerne vil suge Liverpools maritime stemning til dig og se byens flotte, historiske havn. Det livlige område er desuden spækket med butikker og restauranter.

Rejse til Liverpool

Tate Liverpool

Ja, de fleste tænker nok på London, når de hører Tate. Men søger du moderne kunst, kan du også få dit behov opfyldt på Tate Liverpool, der er et af Englands mest besøgte kunstgallerier uden for London. Og at der er gratis entré, trækker bestemt ikke ned.

Vil du gerne inspireres yderligere, kan du smutte forbi GetYourGuide.dk 😉

Transport til/fra lufthavnen

LIVERPOOL: Selvfølgelig hedder Liverpools lufthavn John Lennon Airport – hvad ellers? Lufthavnen ligger ca. 7 km fra centrum, og der går regelmæssigt busser til og fra lufthavnen. Fra lufthavnen går busserne ind til centrum fra stand 3 eller 4. Du kan både tage bus er nr. 86 og 500, der begge forbinder lufthavnen med centrum på ca. 35 minutter. Busserne kører ca. hver halve time.

MANCHESTER: Du kan tit booke billige busbilletter hos National Express. Busserne kører direkte fra lufthavnen i Manchester til Liverpool centrum (Liverpool One Bus Station). Billetterne koster næsten altid under 10 pund hver vej, og turen tager kun ca. en time.

Hvis busafgangene ikke passer perfekt med dine flytider, kan du også altid tage toget. Togbilletter er typisk lidt dyrere, men der er en del flere afgange at vælge imellem. Og hvis du booker i god tid, kan du tit finde billige billetter til nedsatte priser. Du kan f.eks. booke togbilletter hos Northern Trains.

Corona

Der er p.t. ingen indrejserestriktioner, når du rejser til Storbritannien.

OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om corona-situationen på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Weekendtur til Liverpool: 3 nætter på et centralt 3* hotel fra kun 961 kr. p.p. inkl. flyWeekendtur til Liverpool: 3 nætter på et centralt 3* hotel fra kun 961 kr. p.p. inkl. fly

Denne artikel er ikke længere ny. Priser og tilgængelighed kan have ændret sig, siden artiklen blev offentliggjort.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar