• 08 feb 2017

  Weekendtur til Bruxelles på lækkert 4* hotel til kun 346 kr. inkl. fly

  Bruxelles er måske den mest undervurderede storby i Europa. Besøg Europas hovedstad med sine iskolde special-øl og lækre chokolade, mens du har al mulighed for en rigtig storbyferie. Der er mange politiske institutioner du kan besøge, men tro mig – det er også en fantastisk by at spadsere rundt i med masser at opleve og se. Derfor skal du endelig ikke holde dig tilbage, hvis du har brug for et afbræk i hverdagen, da det altid er en god ide at tage ud på en weekendtur til en af Europas hippe hovedstader. At rejse er at leve, ikke sandt? Så hvis du vil på en weekendtur til Bruxelles har jeg fundet tilbuddet til dig – og det bedste er, at du kan komme afsted til under 500 kr.!

  Jeg har taget udgangspunkt i en tur fra lørdag morgen til søndag aften men du kan også sagtens tage afsted fra fredag til søndag eller fra lørdag til mandag til næsten samme pris (se eksempler nedenfor).

   

  Hotel

  Der er mange flotte hoteller i Bruxelles, men jeg har f.eks. fundet det 4* hotel New Hotel Charlemagne (3,5 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet ligger i hjertet af det europæiske kvarter i Bruxelles. 300 meter fra Europa-Kommissionen samt metrostationen Schuman.  Du kan få et dobbeltværelse i 1 nat for kun 394 kr. Dvs. 197 kr. pr. person ved en rejse for to.  Der findes desværre ingen enkeltværelser på netop dette hotel, men kig listen igennem her. Som skrevet ovenpå kan du også sagtens rejse fra fredag til søndag til kun 385 kr. pr. person. (bare ændre datoerne inde på trivago).

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Der er mange andre hoteller i Bruxelles, så kig listen igennem for at danne dig et overblik.

  HOTELLER I BRUXELLES

   

   

  Fly

  Du kan flyve billigt med Ryanair fra Hamborg til Bruxelles. Priserne er vildt billige, da du i februar og marts faktisk kan komme tur/retur til kun 75 kr. Jeg har kigget på datoerne fra d. 22.04. – 23.04. til kun 149 kr. Du kan finde billige flybilletter helt frem til juni på stort set alle dage, så kig på Ryanairs lavpriskalender for at danne dig et overblik. Der er også billige datoer i påsken. Fra København kan du komme afsted til kun lidt flere penge, hvor du kan finde billetter til omkring 300 kr. frem til juni. Du kan også flyve direkte fra Billund for omkring 500 – 700 kr. med Brussels Airways.

   

  FLY FRA KØBENHAVN

  FLY FRA HAMBORG

  FLY FRA BILLUND

   

  Eksempler på rejsedatoer

  Næsten alle datoer fra februar til juni 2017

   

  Hotel 

  197 kr.

  Fly

  149 kr.

  TOTAL (per person)

  346 kr.

   

  Hotel 

  197 kr.

  Fly (fra Kbh.)

  291 kr.

  TOTAL (per person)

  488 kr.

  Sammen med det ovennævnte kan du også få en forlænget weekend (fredag til søndag) i Bruxelles til kun 534 kr. (fra Hamborg) og 603 kr. (fra København)

   

  • Fra: Hamborg, København, Billund
  • Rejsedatoer: februar – juni
  • Rejselængde: 2 dage
  • Flyselskab: Ryanair
  • Til: Bruxelles, Belgien
  • Hotel: 4* New Hotel Charlemagne
  • Anmeldelser: 3,5 ud af 5 på TripAdvisor

   

  Transport fra lufthavnen

  Der kører shuttle-busser fra Charleroi lufthavn hver 30. minut fra lufthavnen ind til byen til kun 14 Euro (ca. 104 kr.) og du kan købe billetter i lufthavnen. Hvis du lander i Bruxelles lufthavn kører der busser ind til byen. Her koster en billet 6 Euro (44 kr.).

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler. 

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *