15 maj 2018

Weekendtur til Berlin: 2 nætter på et lækkert 4* design-hotel midt i byen til kun 686 kr. inkl. fly

Tysklands hovedstad er uden tvivl en af de hippeste storbyer i verden – derfor er det næsten oplagt at bo på et “hipt” design-hotel, som jeg har fundet i dag. Så pak din take og tilbring en sommerweekend i Berlin. Her kan du fordrive tiden med shopping, sightseeing, restaurant- og cafébesøg og meget, meget mere. Desuden er Berlin en af de større europæiske hovedstader, hvor du virkelig får value for money. Og det er rejseeksemplet nedenfor et rigtig godt eksempel på! 

Billig weekendtur til berlin
maj - juni
686 kr.
Billund og København
Berlin
Hotel i Berlin
f.eks. det 4* Hotel Berlin, Berlin
568 kr.
Billige fly til Berlin
inkl. 10 kg håndbagage
118 kr.
Fra Billund
Fra København
Hotel
568 kr.
Fly
118 kr.
Total (pr.person)
686 kr.

Hotel

Berlin er mildest talt godt forsynet med hoteller. Denne gang har jeg på skyscanner.dk fundet det anmelderroste 4* designer-hotel “Hotel Berlin, Berlin” (4 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence).

Hotellet har en fremragende placering centralt i Berlin – kun 5 minutters gang fra KaDeWe på Tauentzienstraße! Og med metro har du kun 5 minutter til bl.a. Berlin Zoo og Kurfürstendamm. Hotel Berlin, Berlin er et flot og stilfuldt hotel med nydeligt indrettede værelser. Herudover er der også et spa-område med sauna, fitnesscenter og gratis wi-fi.

Prisen for et standardværelse i 2 nætter er 1.135 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 568 kr. pr. person.

 

Fly

skyscanner.dk har jeg netop fundet billige fly fra både Billund og København til Berlin. Du kan finde billige fly til Berlin stort set hele året, men særligt maj og juni er billige måneder lige nu. Selv i weekenderne kan du finde billetter til mellem 120 og 370 kr.

I eksemplet ovenfor har jeg f.eks. fundet weekendbilletter fra Billund den 08.06. – 10.06. til kun 118 kr. hos Ryanair inkl. 10 kg håndbagage. Og fra København kan du flyve på de samme datoer med easyJet til kun 343 kr. inkl. 10 kg håndbagage.

Eksempler på billige rejsedatoer

  • 25.05. – 27.05.
  • 01.06. – 03.06.
  • 08.06. – 10.06.
  • 15.06. – 17.06.
  • 22.06. – 24.06.
  • Og mange flere

 

Transport til/fra lufthavnen

Schönefeld Lufthavn har en tilhørende togstation (5 minutters gang fra hinanden), der er velforbundet til det meste af Berlin – og naturligvis også centrum. Herudover har du adskillige busruter, der også forbinder lufthavnen og midtbyen.

Skal du ind til centrum, vil jeg anbefale dig at tage et af Airport Express-togene. RE 7, RB 14 og RB 22 kører alle til Berlin Hauptbahnhof på ca. 30 minutter. Berlin er inddelt i forskellige zoner, og Schönefeld ligger i zone C (centrum er zone A). Derfor skal du have en såkaldt ABC-billet – sådan en koster ca. 25 kr. for en enkeltbillet og kan købes på stationen.

Fra Tegel Lufthavn kan du nemt tage bussen ind til Berlin. Tegel Lufthavn ligger i zone B, og der kører BVG-busser fra både terminal A og B.

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

se fly se hotel