• 30 okt 2018

  Weekendtur til Alicante: 3 nætter på et 3,5* hotel til kun 714 kr. inkl. fly

  Alicante er et fremragende rejsemål, hvis du leder efter en billig forlænget weekend i november, december og januar. Den kendte spanske kystby ved Costa Blanca disker selvfølgelig ikke op med 30 grader – men her i vintermånederne kan mindre bestemt også gøre det! Og solen skinner altså stadig, Middelhavet er lige så smukt som om sommeren og hele byen er generelt mindre turistet! Det er bare om at komme afsted!

  Vintertur til Alicante
  november - januar
  714 kr.
  København og Billund
  Alicante
  Billige fly til Alicante
  290 kr.
  Fra København
  Fra Billund
  Hotel i Alicante
  f.eks. det 3,5* Hotel Castilla Alicante
  424 kr.
  Hotel
  424 kr.
  Fly
  290 kr.
  0 kr.
  Total (pr.person)
  714 kr.

  Hotel i Alicante

  I Alicante har jeg fundet det 3,5* Hotel Castilla Alicante (4 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet ligger kun 50 meter fra San Juan-stranden i et område, hvor der er et bredt udvalg af barer og restauranter. Der er ca. 8 km ind til centrum i Alicante, men hotellet ligger kun 70 meter fra et sporvognsstoppested, hvorfra der regelmæssigt er afgange ind til byen – så transport til og fra Alicante centrum bliver ikke noget problem.

   

  Prisen for 3 nætter i et dobbeltværelse er 848 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 424 kr. pr. person. Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Alicante, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Billige fly til Alicante

  Lige nu kan du finde en masse billige fly fra både Billund og København til solbeskinnede Alicante. Du finder de billigste billetter i november, december og januar. F.eks. har jeg fundet billetter til en lækker forlænget weekend fra fredag den 30.11. til mandag den 03.12. til kun 290 kr. fra København. Du flyver med Ryanair, hvor du som udgangspunkt kun må medbringe en mindre håndtaske. Hvis du vil have 10 kg håndbagage med, skal du booke billetterne med prioritet. Dette koster ca. 45-75 kr. ekstra pr. flyvning.

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København den 30.11. – 03.12. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan variere afhængig af datoerne).

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 23.11. – 26.11.
  • 30.11. – 03.12.
  • 07.12. – 10.12.
  • 14.12. – 17.12.
  • 11.01. – 14.01.
  • 18.01. – 21.01.
  • 25.01. – 28.01.
  • Og mange flere

   

   

  Rejsetips til Alicante

  Når du alligevel ikke kun skal ligge på stranden, har du i stedet tid til at opdage, at Alicante faktisk er en enormt spændende by. Hvis du er madinteresseret, bør du bl.a. bruge dine 3 dage på at udforske det smagfulde spanske middelhavskøkken! Retten Paella stammer faktisk fra den spanske sydøstkyst – så de ved uden tvivl, hvordan man bikser sådan én sammen i Alicante!

   

  Du bør også besøge Castillo de Santa Barbara, der er en af Spaniens ældste middeladerborge. Nogle af scenerne fra Game of Thrones er blevet optaget her. Og så er udsigten fra toppen helt fantastisk!

   

   

  Herudover bør du også gå en skøn tur ned ad den populære havnepromenade Explanada de Espana, hvor du vil komme forbi en masse hyggelige cafeer og restauranter. Selvfølgelig bør du også gå en hyggelig tur eller to langs stranden ved det smukke azurblå Middelhav! Det er jo fuldstændig oplagt, nu hvor alle sommerturisterne er væk! Går du efter de bedste shoppingmuligheder, så kig også forbi området ved Avenida Maisonnave.

   

   

   

  Lejebil

  Hvis du vil leje en bil, så du kan udforske lidt af det øvrige Costa Blanca, så behøver det slet ikke at være dyrt. Jeg har f.eks. fundet en bil i hele rejseperioden til kun 35 kr. pr. person.

   

  Bilen får tilmed en flot 10 ud af 10-rating på skyscanner og kommer med fri kilometer, fair brændstofpolitik og kan afhentes i lufthavnsterminalen. Herudover har den også forsikring (dog med selvrisiko – så tjek om din rejseforsikring dækker den).

   

  Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i Spanien (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Lejebil
  inkl. fri kilometer, fair brændstofpolitik og afhentning i lufthavnsterminalen
  35 kr.

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Den billigste måde at komme fra lufthavnen til Alicante er med bus. Du kan tage bus C-6 fra lufthavnen ind til Plaza Puerta del Mar I. Det tager ca. 15 minutter og koster omkring 20 kr. (husk at have lige penge eller småpenge/mønter med).

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  se fly se hotel