03 nov 2017

Forlænget weekend i Bologna: 3 nætter på et 4* hotel til kun 795 kr. inkl. fly

Bologna står en anelse i skyggen af Rom, Milano og Venedig – men byen er en skjult perle og et mekka af kultur, shopping og gastronomiske oplevelser. Bologna er kendt som La Rossa (The Red One), hvilket er tydeligt at se, når du spadserer rundt i den charmerende universitetsbys gader, hvor den røde farve spiller i solens stråler på mange af husenes facader. Hvis du ikke lider af højdeskræk, kan du komme op i et af de to tårne (Le Due Torri), der er en del af Bolognas vartegn. Men der er også mange muligheder for at blive på fast grund og nyde en god kop kaffe på en af de to storslåede pladser: Piazza Maggiore eller Piazza Nettuno. Skynd dig at pakke din taske, for denne by byder på unik arkitektur, fantastisk atmosfære og fremragende italiensk mad!

Forlænget weekend Bologna
januar - februar
795 kr.
København
Bologna
Hotel i Bologna
f.eks. det 4* Executive Suite Hotel
591 kr.
Billige fly til Bologna
inkl. 10 kg håndbagage
204 kr.
Hotel
591 kr.
Fly
204 kr.
Total (pr.person)
795 kr.

Hotel

Der er mange flotte hoteller i Bologna – på trivago.dk har jeg f.eks. fundet det superlækre 4* Executive Suite Hotel (4 ud af 5 på TripAdvisor), som ligger forholdsvist centralt i Bologna. Hotellet byder på rummelige værelser, der er indrettet med miljøvenlige materialer i neutrale farver. Alle værelserne har moderne hårde hvidevarer, fladskærms-tv og stort badeværelse, hvoraf nogle endda har dobbeltbruser. Med i prisen er inkluderet en daglig morgenbuffet, og du kan endda forhåndsbestille glutenfri produkter. Tidligere gæster roser hotellet for et hjælpsomt og høfligt personale, og stort set lige uden for hotellets indgang finder du stoppestedet for bussen til og fra Bolognas centrum.

Prisen for et dobbeltværelse i 3 nætter er 1.182 kr., dvs. 591 kr. pr. person ved en rejse for 2. Der findes mange andre gode hoteller i Bologna, så kig endelig listen igennem her. Så kan du finde det hotel, der passer allerbedst til lige præcis dine behov. Hvis du leder efter enkeltværelser, så finder du dem her.

 

Fly

skyscanner.dk er det lykkedes mig at finde nogle billige afgange til Bologna i januar og februar. Prisniveauet ligger på 200 til 360 kr. F.eks. kan du rejse med Ryanair fra København d. 18.01. til d. 21.01. til 204 kr. inkl. 10 kg håndbagage. Det er også muligt at finde rimeligt billige afgange i vinterferien. Jeg har desværre ikke kunnet finde billige afgange fra hverken Billund eller Aalborg.

Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 18.01. til d. 21.01. – her er nogle andre billige afgange.

Eksempler på billige rejsedatoer

 • 28.11. – 30.11.
 • 12.12. – 14.12.
 • 11.01. – 14.01.
 • 14.01. – 16.01.
 • 16.01. – 18.01.
 • 18.01. – 21.01.
 • 21.01. – 23.01.
 • 30.01. – 01.02.
 • 01.02. – 04.02.
 • Og flere

 

Transport til/fra lufthavnen

Der kører en express-bus fra lufthavnen ind til byen hver halve time, og den koster 6 Euro (ca. 40 kr.) – du bliver sat af på Bologna Centrale. Så det er ganske nemt at komme ind til centrum.

 

Rejsetips

I den historiske midtby finder du den lille gade Via Piella. Her finder du et lille hul i muren, hvorfra du kan betragte en miniudgave af, hvad der kunne ligne Venedig – et magisk lille udsyn. Fra San Michele i Bosco kan du nyde en fantastisk udsigt over byen. Fra Porto San Mamolo fortsætter du op af den lille panoramiske vej med sirligt arrangerede træer. For enden af vejen finder du en af de bedste udsigter i byen.

 

Hotel-indtryk

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

11 kommentarer til Forlænget weekend i Bologna: 3 nætter på et 4* hotel til kun 795 kr. inkl. fly

 1. B Hymøller says:

  Bor ikke v CPH!! Hvad m Aalborg elr Billund fly?

  • Rejsespejder_AP says:

   Hej Bjarne,
   Lige med denne rejse, så er det desværre ikke muligt at rejse billigt fra de andre lufthavne 🙂

 2. Ewa kwasna says:

  Hejsa, min pas er udløbet. Er der mulighed at med ID?

 3. Vivi says:

  Hvad med Hamborg? Jeg bor i Sønderborg.

 4. Erik says:

  Jeg benyttede mig af dit tips sidste år i december. Det er virkelig en dejlig by og jeg regner bestemt med at komme igen.
  Tak for alle de rejseforslag du finder.

 5. inge poulsen says:

  kan jeg booke 3 nætter på hotellet i bologna ellers får jeg stress

  • Rejsespejder_SB says:

   Hej Inge 🙂

   Beklager det sene svar.

   Det kan du godt, men sørg først for, at du kan finde billige flybilletter på de dage, du vil rejse 🙂

 6. Laura says:

  Hej
  Hvordan kommer man nemmest ud til lufthavnen igen – kører express-bussen også retur ud til lufthavnen? Hvis man fx skal flyve kl. 07.00 om morgen skal man jo tidligt afsted.

se fly se hotel