• 07 jul 2018

  Weekendophold i verdens bedste gå-i-byen-by: 3 dage på et 4* hotel centralt i Hamborg til kun 616 kr.

  Sidste år præsenterede HostelWorld resultaterne fra en omfattende undersøgelse, som skulle udpege “best night out in the world“. Konklusionen var klar! Hamborg er verdens bedste gå-i-byen-by! Undersøgelsen tog udgangspunkt i en række forskellige kategorier – f.eks. kvaliteten af nattelivet, sikkerhed, transportmuligheder og prisniveau. Og ud af i alt 41 byer – fordelt på 27 lande – vandt Hamborg den ærefulde titel foran andre storbyer som Berlin, Dublin, San Fransisco og vores egen København. Jeg har derfor fundet et lækkert hoteltilbud i Hamborg, så du selv kan komme ned og efterprøve undersøgelsens resultater!

  Er du klar til en våd weekend i Hamborg?! (Eller bare en smadderhyggelig weekend i en fantastisk by!).

  Weekend(druk)tur til Hamborg
  hele året
  616 kr.
  Hotel i Hamborg
  f.eks. det 4* Park Hotel Am Berliner Tor
  616 kr.

  Hotel

  Som Tysklands næststørste by er der rigeligt med hoteller i Hamborg. Lige fra de helt dyre 5* luksushoteller til de mere skrabede budget-hoteller. På skyscanner.dk har jeg dog fundet et ret lækkert 4* hotel i form af Park Hotel Am Berliner Tor (3,5 ud af 5 på TripAdvisor).

   

  Hotellet ligger midt i Hamborg ved metrostationen Berliner Tor, som sikrer dig direkte forbindelse til butiksstrøget Mönckebergstrasse og Reeperbahns farverige natteliv. Og Hamborgs hovedbanegård ligger kun 1,4 km væk. Så alt i alt en superlækker beliggenhed!

   

  Park Hotel byder bl.a. på komfortable, lydisolerede værelser, der er elegant indrettet. Herduover finder du også en skøn terrasse og en bar på hotellet.

   

  Prisen for et economy-dobbeltværelse i 2 nætter fra fredag den 20.07. til søndag den 22.07. er 1.232 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 616 kr. pr. person. Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Hamborg, kan du finde et nyt hotel her. Og leder du efter et enkeltværelse eller et større værelse, kan du ændre antallet af personer i søgefeltet.

   

   

  Hvor skal man gå i byen i Hamborg?

  Reeperbahn er selfølgelig det sted man skal hen, hvis man vil feste i Hamborg! Jeg vil anbefale at starte aftenen ved Hamburger Berg. Her finder du masser af barer, som er perfekt til at starte en legedær party-aften! To jeg kan anbefale er Barbaraber og Rosi’s bar, hvor du kan få en “Mexikaner”, som er en shot der smager af pizza – og det lyder måske rigtig ulækkert men den smager faktisk udmærket! Herfra kan du går videre til “Grosse Freiheit”, som er Reeperbahnens mest kendte party destinationer. Her findes der rigtig mange natklubber med gode drinks og endnu bedre musik!

  Vil man opleve tysk schlager musik – så kan man gå til Hans Albert Platz, som ligger lige ovenfor “Grosse Freiheit”. Her findes der en del natklubber og barer, som spiller schlager 🙂 !

  Hvis du vil have endnu mere inspiration, så kigge forbi denne artikel fra The Culturetrip. Her kan du nemlig læse lidt om de bedste barer i og omkring Reeperbahn. Og hvis du gerne vil inspireres yderligere – også ift. alkoholfrie oplevelser – så har The Guardian har lavet en top 10 over ting du skal opleve i Hamborg.

   

  Hvordan kommer jeg til Hamborg

  Fra Danmarks grænse tager det mindre end to timer i bil. Alternativt kan du tage bussen – du kan f.eks. bestille billet på flixbus.dk

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se hotel-tilbud her