01 sep 2016

Weekend i Berlin på et lækkert 4* hotel til kun 630 kr. inkl. fly

rsz_shutterstock_314149679

Berlin er hip, historisk og fyldt med muligheder. Den tyske hovedstad byder dig velkommen med sin brede vifte af museer og attraktioner på den ene hånd og barer og restauranter på den anden. Uanset om du vil shoppe løs på Kurfürstendamm eller dykke ned i historien ved Checkpoint Charlie, kan du gøre det her, og du kan endda kombinere de to og få det bedste af begge verdener. Berlin skuffer aldrig, så glæd dig til at komme en tur til den pulserende hovedstad, der giver dig både gammelt og nyt i en skøn og spændende blanding.

I dag har jeg fundet et rigtig godt tilbud på en weekendtur til herlige Berlin!

 

Hotel

På trivago.dk har jeg fundet det lækre 4* ”Leonardo Hotel Berlin City West” (4 ud af 5 på TripAdvisor) med overnatning fra lørdag til søndag til kun 410 kr. Dvs. hver enkelt kun betaler 205 kr. ved en rejse for to. Hotellet ligger 5 minutter fra Ku’damm og Zoologischer Garten. Metrostatioen Güntzelstrasse ligger lige udenfor hotellet, hvorfra man i få minutter kan komme til alle store seværdigheder i Berlin. Og hvis en nat ikke er nok så koster 2 nætter kun 360 kr. pr. person (lørdag til mandag).

2016-09-01 17_16_16-Capture SE HOTEL-TILBUD HER

Husk priserne på trivago og deres partnere er pr. værelse

 

Der findes masser af andre lækre hoteller i Berlin. F.eks. det lækre ”Andy Worhol”-hotel art’otel berlin. For at få et overblik kan du kigger videre her

2016-09-01 17_17_14-Capture HOTELLER I BERLIN

 

Fly

Lige nu kan du finde meget billige fly fra København til Berlin med easyJet og Norwegian. Der findes billige billetter på næsten alle datoer fra september til marts. Jeg har f.eks. fundet fly i weekenden fra d. 12. til d. 13. november, men som skrevet kan du finde billetter til omkring 400 kr. på mange andre datoer. Priserne fra Billund og Aalborg er betydeligt større – så turen til København kan betaler sig.

2016-09-01 17_19_23-Capture SE FLY-TILBUD HER

Lør – Søn

Hotel

205 kr.

Fly

425 kr.

TOTAL (pr. person)

630 kr.

 

Lør – Man

 • Hotel

  360 kr.

  Fly

  425 kr.

  TOTAL (pr. person)

  785 kr.

 •  
 •  
 • Fra: København
 • Rejsedatoer: Juli – oktober
 • Rejselængde: 3 dage (2 nætter)
 • Flyselskab: Norwegian (inkl. 10 kg. håndbagage)
 • Til: Berlin, Tyskland
 • Hotel: 4*  Leonardo Hotel Berlin City West
 • Vurdering: 4 ud af 5 på TripAdvisor

 

 

Transport til/fra lufthavnen

Fra lufthavnen er den billigste og letteste måde at komme frem til hotellet, at tage s-toget S9 til Berlin Ostkreuz og så videre med S7 til station Tiergarten.

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at downloade appen og tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

** INFO ** Jeg kan pt desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *