• 13 dec 2017

  Vintersol på smukke Fuerteventura: 1 uge på et 3* hotel til kun 1.674 kr. inkl. fly

  De Kanariske øer er oplagte vinterdestinationer. De ligger nemlig tilpas langt sydpå til at forkæle besøgende med temperaturer på 20-25 grader, selvom kalenderen siger december eller januar. Og så er de tit superbillige alternativer til andre vintersolsdestinationer som f.esk. Thailand. Jeg har her fundet en lækker rejse til smukke og solrige Fuerteventura – en perle af en ø, der med garanti vil feje benene væk under dig! Det vil prisen uden tvivl også!

  ** OPDATERING ** Denne artikel har tidligere henvist til et andet hotel på Fuerteventura (Royal Suite Hotel). Efter artiklen blev published, begyndte Expedia af en eller anden mystisk grund at henvise til et andet hotel (som ligger i Tyrkiet), når man klikkede sig videre. Fordi flypriserne stadig holder, har jeg opdateret artiklen med et meget lignende 3* hotel på Fuerteventura, som koster ca. 300 kr. mere. Jeg beklager fejlen – men jeg må også sige, at jeg aldrig har set noget lignende før – og jeg er ret sikker på, at det skyldes en systemfejl hos Expedia. Hvis du har booket det forkerte hotel, kan du gøre brug af Expedias gratis afbestilling (skriv en besked nedenfor, hvis du har brug for hjælp vedr. dette).

  15.12. Flyeksemplet i artiklen er desuden udsolgt nu, men du kan stadig finde fly i december/januar til 998 kr.

  Vintersol på Fuerteventura
  december - januar
  1.674 kr.
  Billund, Aalborg eller København
  Fuerteventura
  Hotel på Fuerteventura
  f.eks. det 3* Apartmentos Dunas Club
  1.376 kr.
  Billige fly til Fuerteventura
  inkl. 5 kg håndbagage
  298 kr.
  Hotel
  1.376 kr.
  Fly
  298 kr.
  Total (pr.person)
  1.674 kr.

  Hotel

  Trivago har jeg fundet det budgetvenlige og meget fine 3* Apartmentos Dunas Club (4 ud af 5 på TripAdvisor). Dunas Club ligger 5 minutters gang fra stranden – tæt ved havet og den smukke Corralejo-strand. Derfor byder hotellet på en imponerende udsigt til øen Lobos. Naturligvis har hotellet en lækker udendørs swimmingpool og gratis wifi.

  Herudover kan du benytte dig af et gratis fitnesscenter, som er åbent hele dagen, og så er der en squashbane, du kan benytte dig af mod et tillægsgebyr. Der tilbydes desuden gratis dykker-undervisning 1 gang om ugen.

  Apartamentos Dunas Club ligger 3 minutters gang fra centrum af Corralejo og 100 m fra resortets lystbådehavn, hvorfra der sejler færger til Lanzarote. Dunas de Corralejo Naturreservat med dets sandklitter ligger omkring 5 km derfra.

  Prisen for en hel uge på dette Apartmentos Dunas Club er 2.751 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 1.376 kr. pr. person. Vil du gerne selv se, hvad du kan finde af hoteller på Fuerteventura, skal du også være velkommen til det. Du kan finde en hoteloversigt her – og enkeltværelser her.

   

  Fly

  Engang imellem har man lov at være heldig. I dag faldt jeg over fly til Fuerteventura til under 300 kr. på Monondo! Faktisk kan du finde billige fly fra både Billund, Aalborg og København til under 1.000 kr. F.eks. har jeg fundet billetter fra Billund den 17.12. – 24.12. til kun 298 kr.

  Det er Apollo, der udbyder rejsen, og du flyver med Danish Air Transport. Derfor har du 5 kg håndbagage inkluderet i prisen. Er det ikke nok, kan du for bare 295 kr. tilkøbe 20 kg indtjekket bagage.

  Det er som sagt muligt at finde billige fly fra Billund, København og Aalborg. Her får du et overblik over de billigste afgange til Fuerteventura plus et par af de andre skønne Kanariske Øer.

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Fra Billund

   

  Fra Aalborg

   

  Fra København

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Der er 43 km fra lufthavnen til Costa Calma, hvor hotellet ligger. Du kan godt komme dertil med offentlig transport, men det er meget nemmere, hurtigere og mere komfortabelt at leje en bil. Og så er det tilmed billigt. På rentalcars.com kan du f.eks. leje en Ford Ka en hel uge til kun 230 kr. pr. person. På den måde kan du også udforske lidt mere af den smukke ø!

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  3 kommentarer til Vintersol på smukke Fuerteventura: 1 uge på et 3* hotel til kun 1.674 kr. inkl. fly

  1. Nayef says:

   We are 3 person , how we can reserve it . Send me all details
   Regards
   Nayef

   • Rejsespejder_SB says:

    Dear Nayef 🙂

    Rejsespejder is not a travel agency. It’s a travel blog. So I don’t sell any travels – I only write about the best and cheapest travel offers I can find online.

    If you wish to book a travel you find on my blog, you can book it through the links in the article 🙂

    Best regards
    Rejsespejder

  se fly se hotel