Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 1.379 kr.
Cypern-ski
Pakkerejser

Ski + Strand i Cypern: 1 uge med hotel og fly til kun 1.379 kr.

Pakkerejser |

Ski + Strand i Cypern: 1 uge med hotel og fly til kun 1.379 kr.

Stå på ski om morgenen og lig ved stranden om aftenen – drømmescenariet for alle dem, som simpelthen ikke kan finde ud af, hvilken slags ferie man skal tage på i vintermånederne! Men vil du høre noget sjovt? Det kan faktisk lade sig gøre! Du kan nemlig stå på ski i Cypern. Ja, den er faktisk god nok! I Cypern finder du nemlig Troodos-bjergene, som med en højde på knap 2.000 meter får ganske fine skiforhold om vinteren, mens det sagtens kan være omkring 20 grader ved øens kystområder. Og selvom det selvfølgelig langt fra er på niveau med skiferie i alperne, så er det alligevel en oplevelse i sig selv, hvor du måske bruger et par dage på ski og ellers bare nyder resten af ferien med at opleve smukke Cypern i dejligt lune temperaturer! Sidste år lå temperaturerne på de fleste dage i januar og februar omkring eller over 20 grader!

Sol og ski i Cypern

november – februar

1.379 kr.

København ✈ Cypern

Hotel i Cypern

565 kr.

Billige fly til Cypern

814 kr.

Hotel

565 kr.

Fly

814 kr.

Total (pr. person):

1.379 kr.

Lejebil i Cypern

Som sagt, så vil jeg klart anbefale dig at leje en bil og det er heldigvis hamrende billigt. En lejebil i hele perioden koster 324 kr., dvs. 162 kr. pr. person ved en rejse for 2. Bilen får 9,8 ud af 10-rating og der er gratis forbindelsesbus, gratis aflysning og ubegrænsede kilometer inkluderet i tilbuddet. Herudover har den også forsikring (dog med selvrisiko – så tjek om din rejseforsikring dækker den).

Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i Cypern (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

Lejebil i Cypern

Troodos bjergene

Når du skal til Troodos bjergene og allerede har en lejebil, så er det jo helt oplagt at køre selv. Fra hotellet, som jeg anbefaler tager det ca. 1 time og 20 minutters til bjergene. Men uanset, hvor man befinder sig i Cypern, så tager det aldrig mere end 2-3 timer. Hvis ud ikke vil eller kan køre selv, så kører der også busser til Troodos. Det er bus nummer 64, som kører fra Limassol.

Hvis du vil have en reel chance for at stå på ski her, så er det bedst at besøge Troodos bjergene fra midt januar til midt marts, da det er her der er størst chance for sne. Et andet tip er at tage afsted i løbet af hverdagene, da de lokale tager afsted i weekenderne, hvilket kan give længere transporttid og kø ved selve pisterne.

Der er 4 “hovedpister” med egen skilift ved hver enkelt pist. På sydsiden af Mount Olympus finder du Aphrodite (begynder niveau), en pist på 150 meter og Hermes (mellem-begynder niveau) på 150 meter. På nordensiden af bjerget kan du tage begynder-pisten Hera på 350 meter eller prøve kræfter med Zeus (en pist for øvede) på 500 meter.

Du lejer ski osv. i Sun Valley, der ligger tæt på Aphrodite-pisten. Det er også muligt at stå på langrendsski. Og så kan du jo altid slutte dagen med at hoppe i havet, hvis du tør 😉

Title

Period

prefix

Price

Total (pr. person):

0 kr.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Ski + Strand i Cypern: 1 uge med hotel og fly til kun 1.379 kr.Ski + Strand i Cypern: 1 uge med hotel og fly til kun 1.379 kr.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud