• 20 apr 2018

  Vietnam: Billige fly til Ho Chi Minh til kun 2.819 kr. inkl. bagage – f.eks. 11 nætter på et 3* hotel i strandparadiset Nha Trang til kun 4.863 kr. inkl. morgenmad og fly

  Vietnam er et eventyrligt smukt land med frodig natur, en lang s-formet kyststrækning med lokkende hvide sandstrande og ikke mindst et hav af utroligt spændende seværdigheder og oplevelser. Se den overvældende smukke natur i Halong Bay, prøv nye kulinariske oplevelser i gadekøkkenerne i Hoi An, nyd de smukke strande i Nha Trang og prøv at forsvinde ned i de underjordiske Cu-Chi-tunneller fra Vietnam-krigen tæt på Ho Chi Minh City. Vietnam er helt sikkert et af de asiatiske lande, du bare skal besøge – især når du kan få billige flybilletter som her!

  Nedenfor får du også mit bud på en superlækker strandrejse til Nha Trang!

  Billige fly til Vietnam
  maj - oktober
  2.819 kr.
  København
  Ho Chi Minh
  Billige fly til Vietnam
  inkl. 32 kg bagage
  kr.

  Fly

  skyscanner.dk har jeg i dag fundet superbillige billetter til skønne Vietnam. Du flyver med Qatar Airways fra København til Ho Chi Minh via Doha. I eksemplet ovenfor har jeg fundet billetter i sommerferien (for dem, der har fri i august) fra den 21.08. – 03.09. til kun 2.819 kr. inkl. 32 kg bagage.

  Du kan finde de billige fly fra maj til oktober (med undtagelse af juli). Selv i august er det muligt at finde superbillige fly, som du kan se ovenfor.

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 11.05. – 21.05.
  • 13.05. – 21.05.
  • 20.05. – 02.06.
  • 21.05. – 04.06.
  • 23.05. – 04.06.
  • 03.06. – 14.06.
  • 13.08. – 27.08.
  • 15.08. – 29.08.
  • 19.08. – 29.08.
  • 21.08. – 03.09.
  • 02.09. – 12.09.
  • 09.09. – 19.09.
  • 16.09. – 26.09.
  • 30.09. – 10.10.
  • 07.10. – 15.10.
  • 14.10. – 24.10.
  • 21.10. – 31.10.
  • og flere

   

  Strandferie i Nha Trang

  Nha Trang er en vidunderlig stranddestination, der ligger ved Vietnams østkyst ca. 430 km nordøst for Ho Chi Minh. Nha Trang er perfekt, hvis du elsker palmestrande og turkisblåt havvand!

  Billige fly til Nha Trang
  OBS! Sørg for at vælge flytider, der passer med din ankomst til Ho Chi Minh

  Som du kan se ovenfor, er det ret billigt at flyve fra Ho Chi Minh til Nha Trang – så det vil klart være min anbefaling. Flybilletterne her er fra den 22.08. – 02.09., så du skal have en enkelt overnatning i Ho Chi Minh fra den 02.09. til den 03.09. Det kan du læse mere om lidt senere.

  Billetterne her er kun med håndbagage, men for ca 99 kr. hver vej kan du få 15 kg bagage med. Du kan vælge mellem flere forskellige flytider – bare sørg for at vælge billetter, hvor du ikke flyver alt for tidligt fra Ho Chi Minh til Nha Trang. Dit fly fra København til Ho Chi Minh ankommer nemlig kl. 07.30 om morgenen. Her har jeg fundet billetter, hvor du har omkring 6 timer fra du lander, til du skal flyve videre.

   

  Hotel

  Hotel i Nha Trang
  f.eks. det budgetvenlige 3* Dendro Hotel tæt på stranden
  1.375 kr.

  Fordi Nha Trang er en af Vietnams allerbedste stranddestinationer, har jeg på skyscanner.dk sørget for at finde et hotel tæt på stranden i form af det 3* Dendro Hotel (4 ud af 5 på TripAdvisor).

  Her får du god valuta for pengene og en superplacering helt tæt på stranden (hvor du nok kommer til at tilbringe meget af din tid!). Hotellet har dog også en elegant indendørs pool med liggestole og en poolbar, hvis du får brug for en pause fra stranden! Hotelværelserne er naturligvis også udstyret med gratis wi-fi og aircondition.

  Prisen for et dobbeltværelse i 11 nætter er 2.750 kr. inkl. morgenmad. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 1.375 kr. pr. person.

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Nha Trang, kan du finde et nyt hotel her. Og leder du efter et enkeltværelse eller et større værelse, kan du ændre antallet af personer i søgefeltet.

   

  Overnatning i Ho Chi Minh

  Hotel i Ho Chi Minh
  f.eks. det 3* og billige Khach San Airport
  92 kr.

  Du får som tidligere nævnt også brug for en enkelt nat i Ho Chi Minh. Og her kan du vælge mellem en lang række billige hoteller tæt på lufthavnen. Jeg har f.eks. fundet det 3* Khach San Airport (4 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence) til kun 92 kr. pr. person inkl. morgenmad.

   

  Pris

  • Fly tur/retur til Ho Chi Minh: 2.819 kr.
  • Fly tur/retur til Nha Trang: 577 kr.
  • Hotel i Nha Trang: 1.375 kr.
  • Hotel i Ho Chi Minh: 92 kr.
  • I alt: 4.863 kr.

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Lufthavnen ligger ca. 40 km syd for Nha Trang. Der kører dog jævnligt shuttle-busser fra lufthavnen til Nha Trang. Sådan en bustur tager ca. 1 time og koster under 30 kr. Fra stoppestedet i Nha Trang har du kun omkring 600 m til hotellet.

   

  Rundrejse

  Går du i stedet og drømmer om at rejse hele Vietnam rundt, kan du finde inspiration i en af mine tidligere artikler om rundrejse i Vietnam.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  5 kommentarer til Vietnam: Billige fly til Ho Chi Minh til kun 2.819 kr. inkl. bagage – f.eks. 11 nætter på et 3* hotel i strandparadiset Nha Trang til kun 4.863 kr. inkl. morgenmad og fly

  1. Pingback:Billige flybilletter til Vietnam: tur/retur til kun 2.758 kr.

  2. Pingback:Rejsespejder – Danmarks rejsetilbudsblog

  3. Mette says:

   Tusind tak for din tilbagemelding, så vil jeg til at planlægge 🙂

  4. Mette says:

   Hej Rejsespejder,
   Jeg vil først sige at jeg elsker din hjemmeside. Kigger ofte efter inspiration. Jeg bor I hamburg og vi er nogle piger der gerne vil til Vietnam engang i oktober.
   Vi har kigget efter billetter fra Berlin men det er kun flyselskabet Scoot der har billige billette. Er det et flyselskab du har hørt om?
   Deres reviews er ikke særlig gode, hvilket gør mig en smule nervøs.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Mette 🙂

    Tak for din kommentar!

    Scoot kan I sagtens stole på 🙂 Scoot er Singapore Airlines’ lavprisselskab – og Singapore Airlines regnes som et af verdens bedste flyselskaber! 😉 At de måske får lidt lunkne anmeldelser, er faktisk meget almindeligt inden for rejsebranchen. Hvis man fx på trustpilot kigger på SAS, Norwegian – ja, selv store, anerkendte selskaber som Emirates – så får de alle ret dårlige anmeldelser (det samme gælder i øvrigt ofte for bookingsider og rejsebureauer). Så jeg vil anbefale dig at tage anmeldelserne med et gran salt – folk er tit hurtige ved tasterne, når noget går galt 😉

    I skal dog være opmærksomme på, at billetter hos Scoot som udgangspunkt kun inkluderer håndbagage – ligesom man ser det hos andre lavprisselskaber som Norwegian og Ryanair. Så hold endelig øje med prisen for bagage 😉

  Se fly-tilbud her