• 31 mar 2016

  Vanvittig Airbnb-konkurrence! Overnat blandt 35 hajer i verdens ældste akvarium i Paris

  rsz_whale-shark-281497_1280Overskriften siger vist det hele. Er du blandt dem, som får et gys bare ved tanken om hajer, så vil jeg råde dig til ikke at læse videre her.

  Læser du videre nu, så har jeg fundet den vildeste konkurrence, jeg til dato har set! Som de selv beskriver det, er det her vist noget man roligt kan kalde en "once-in-a-lifetime"-oplevelse.

  Den verdensomspændende udlejningsservice Airbnb, har i samarbejde med Aquarium de Paris lavet en konkurrence, hvor nogle få heldige kan få lov til at overnatte i deres haj-akvarium for en enkelt nat. Mere præcist bliver du og en du inviterer med, placeret i en cylinderformet og gennemsigtig plexi-kuppel, som er sænket 10 meter ned i de 3 millioner liter vand, som til dagligt er hjem for 35 hajer. Her overnatter du så blandt hajerne, og man får oveni købet en guidet tur i akvariet samt et indblik i hajernes færden og vigtighed, fortalt af en af verdens bedste fridykkere og haj-entusiast, Fred Buyle.

  2016-03-31 16_50_45-Capture

  SE KONKURENCE HER

   

  De heldige vindere får endda betalt transporten til og fra Paris og en middag serveret for næsen af jeres "fiske-venner" i bassinet. Det kræver selvfølgelig noget af en og du kan på siden se, hvilke krav der er til den ansøgning du skal lave om, hvorfor det lige præcis er dig, der skal være den heldige vinder af det her vanvittige tilbud.

  Det hele finder sted mellem d. 11 – 13. april, og ansøgningsfristen er midnat d. 3 april, så det er med at komme igang med ansøgningen. Du kan på siden også se hvordan du laver ansøgningen og hvordan den skal sendes.

  hai-1-707x474

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *