• 21 dec 2016

  Valentinsdag i Paris: 2 nætter på et dejligt 4* hotel til kun 885 kr. inkl. fly

  shutterstock_183968420

  Spadser rundt i de charmerende og hyggeligt gader i Paris hånd i hånd med den mest specielle person i dit liv. Et romantisk eventyr venter dig! Du kan nemlig opleve den franske hovedstad som er kendt for at være en af de smukkeste og – ikke mindst – mest romantiske byer i verden. I Paris er der mulighed for alt lige fra udsøgt mad, verdenskendt kunst og historisk arkitektur samtidig med du kan se nogle af de klassiske seværdigheder med din elskede såsom det ikoniske Eiffeltårn, Triumfbuen, Notre Dame og alle de berømte museer. Du kan f.eks. tage på Louvre og se det berømte Mona Lisa maleri af Leonardo da Vinci som bestemt er turen værd. Oplev den mest romantiske by i verden på den mest romantiske dag på året – der er ikke meget der kan gå galt!

  I dag har jeg fundet et lækkert tilbud på en romantisk rejse til Paris på Valentinsdag. Så hvis du mangler noget at give d. 14 feburar, så er en rejse den berømte hovedstad måske lige sagen. 

   

  Hotel

  Der er mange flotte hoteller i Paris og jeg har f.eks. fundet et lækkert 4* hotel, som kunne være en god mulighed! Hotellet Best Western Opéra Batignolles (3,5 ud af 5 på TripAdvisor) er beliggende i Paris, blot 15 minutters gang fra Saint-Lazare Station og ligger endvidere blot 600 m fra metrostationen Brochant. Der serveres dagligt morgenbuffet eller kontinental morgenmad i ro og mag på værelset, hvis du vælger at tilkøbe det. Prisen for et dobbeltværelse bliver 410 kr. på dette hotel.

  skaermbillede-2016-12-21-kl-10-02-50

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Der er mange andre muligheder, så kig endelig listen igennem for at se hvilke andre hoteller du kan finde i Paris.

  skaermbillede-2016-12-21-kl-10-08-22

  HOTELLER I PARIS

   

  Fly

  Jeg har fundet billige billetter til Paris d. 13.02. – 15.02. til kun 475 kr. så du kan have hele Valentinsdag i smukke Paris. Du flyver med easyJet fra København, hvor du nemt og billigt kan komme til fra Jylland med enten Rødbillet eller Rute1000. Der er ikke nogle ligeså billige alternativer fra Jylland, men du kan få en flybillet fra Billund til Paris for omkring 1.300 kr. (billigere hvis du ikke har noget imod lange mellemlandinger). Det bedste alternativ er at tage til Hamborg, hvor rejsen kun koster 441 kr. tur/retur til Paris.

  screenshot-www-momondo-dk-2016-12-21-10-06-24

  SE FLY-TILBUD HER

  FLY FRA HAMBORG

   

  Hotel

  410 kr.

  Fly (København)

  475 kr.

  TOTAL (pr. person)

  885 kr.

   

  • Fra: København (Hamborg/Billund)
  • Rejsedato: 13.02. – 15.02.
  • Rejselængde: 2 dage (2 nætter)
  • Flyselskab: easyJet (inkl. 10 kg håndbagage)
  • Til: Paris, Frankrig
  • Hotel: 4* Hotel Best Western Opéra Batignolles
  • Vurdering: 3,5 ud af 5 på TripAdvisor

   

  Transport til/fra hotellet

  Jeg anbefaler at tage toget (RER). Billetter (RER) koster 11 Euro og kan købes i lufthavnen. Der findes også forskellige busselskaber, der kører ind til byen til ca. 8 Euro, dog tager det noget længere tid.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *