Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 1.422 kr.
Design-uden-navn
Weekendophold

Valentinsdag i Paris: 3 romantiske dage på 3* hotel fra kun 1.422 kr. p.p. inkl. fly

Weekendophold |

Valentinsdag i Paris: 3 romantiske dage på 3* hotel fra kun 1.422 kr. p.p. inkl. fly

Et romantisk eventyr venter dig og din elskede – I kan nemlig tilbringe Valentinsdag i Paris! ❤ Sammen kan I opleve den franske hovedstad, som er kendt for at være en af de smukkeste og – ikke mindst – mest romantiske byer i verden. I Paris er der mulighed for at opleve alt lige fra udsøgt mad, verdenskendt kunst og historisk arkitektur, samtidig med at du kan se nogle af de klassiske seværdigheder med din elskede såsom det ikoniske Eiffeltårn, Triumfbuen, Notre Dame og alle de berømte museer. I kan f.eks. tage på Louvre og se det berømte Mona Lisa-maleri af Leonardo da Vinci, som bestemt er turen værd.

Oplev den mest romantiske by i verden på den mest romantiske dag på året – der er ikke meget, der kan gå galt! I dag har jeg fundet et lækkert tilbud på en rejse til Paris, hvor du kan tilbringe Valentinsdag med din elskede. Så hvis du mangler en gave til Valentinsdag den 14. februar, så er en rejse til den berømte hovedstad måske lige sagen

Hvis du bare er på jagt efter en almindelig forlænget weekend til Paris, kan du smutte ind forbi min artikel om en weekendtur til Paris.

Valentinsrejse til Paris

februar

fra

1.422 kr.

København ✈ Paris

Fly til Paris

609 kr.

Hotel

813 kr.

Fly

609 kr.

Total (pr. person):

1.422 kr.

Valentinsdag i Paris – hotel

Paris lokker hvert år millioner af turister til fra nær og fjern, så hoteller er der nok af i den franske hovedstad.

Jeg har denne gang fundet et ophold på det trestjernede Midnight Hotel Paris (4 ud af 5 på Tripadvisor).

Dette skønne hotel ligger meget centralt, og du har derfor ikke langt til eksempelvis Champs-Elysees og Louvre-museet. Hotellets beliggenhed gør det således nemt at tage ud og se Paris’ utallige attraktioner. Du kan enten vælge at tage offentlig transport eller slentre ned af de charmerende brostensgader hånd i hånd med din elskede ❤

Værelserne er nydelige og har fladskærms-tv, aircondition, lydisolering og gratis wi-fi.

Jeg har som sagt lavet et eksempel på en valentinsrejse fra tirsdag den 13. februar til torsdag den 15. februar. På disse datoer kan du få et værelse til i alt 1.626 kr. Ved en rejse for to personer bliver prisen således kun 813 kr. pr. person.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Paris, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Valentinsdag i Paris

Valentinsdag i Paris – fly

Vil du på storbyferie til den franske hovedstad, kan du flyve direkte fra både København og Billund. Jeg har i dette eksempel fokuseret på valentinsdag den 14. februar, men du kan finde billige afgange til Paris alle ugens dage.

Fra København har du det største udvalg af afgange. Det skyldes bl.a., at du fra hovedstadslufthavnen finder en række lavprisflyselskaber, der alle opererer direkte ruter til Paris – bl.a. Vueling, easyJet og Norwegian. Hertil kommer også selskaber som SAS og Air France. Prisniveauet ligger fra januar til marts et sted mellem ca. 450 og 800 kr. med easyJet.

Fra Billund opererer Air France direkte ruter til Paris. I de fleste måneder (med undtagelser af højsæsonperioder) kan du som regel finde returbilletter fra 1.100-2.000 kr.

I flyboksen ovenfor har jeg – blot som et eksempel – fundet en afgang fra København tirsdag den 13. februar til torsdag den 15. februar. På disse datoer koster flybilletter kun fra 609 kr. tur/retur.

Returbilletter fra Billund fra den 13. februar til den 15. februar er markant dyrere og koster over 2.000 kr.

Hos både Vueling, easyJet og Norwegian må du som udgangspunkt medbringe et stykke mindre håndbagage, der kan placeres under sædet foran dig. Vil du gerne have ekstra bagage med (f.eks. håndbagage til bagagehylden eller indtjekket bagage), vil det som regel altid være billigst at købe direkte gennem flyselskabet.

Eksempler på billige rejsedatoer

Fra København

  • Direkte afgange alle uges dage

Fra Billund

  • Direkte afgange alle ugens dage med Air France

Valentinsdag i Paris – romantiske oplevelser

Paris bliver ikke kaldt kærlighedens by for ingenting! Der er nemlig en hel masse, der er oplagt at se og opleve med sin elskede.

I kan for eksempel besøge den berømte Love Lock Bridge, som er en bro fyldt med hængelåse, som par igennem tiden har hængt der som symbol på deres ubrydelige kærlighed til hinanden. I dag er det dog ulovligt at hænge hængelåse på broen.

Valentinsdag i Paris

I kan også se the Wall of Love, som kan findes i Montmartre-distriktet, hvor der står skrevet “Jeg elsker dig” 311 gange på 250 forskellige sprog. De røde stænk på muren skal forestille dele af et hjerte, som sammensat forestiller et helt hjerte.

Valentinsdag i Paris

Og så er der selvfølgelig Eiffeltårnet! Der er bare noget særligt over at opleve et af verdens mest ikoniske monumenter i verdens mest romantiske by med den, man elsker. Af denne grund er der også rigtig mange, der frier til deres elskede foran Eiffeltårnet. Så skal du erklære din evige kærlighed, er Eiffeltårnet (men også Paris generelt) et oplagt sted at gøre det

Valentinsdag i Paris

Vil du gerne vide mere om, hvad man kan opleve i Paris, kan du hoppe ind på GetYourGuide’s side nedenfor og udforske mulighederne.

Transport til/fra lufthavnen

Når du flyver til Paris, kan du enten flyve til Charles de Gaulle Airport eller Orly Airport.

Ankommer du til Orly Lufthavn, kan du både tage bus og tog/metro ind til centrum. Orly-bussen er nok den billigste løsning. Den forbinder lufthavnen med Denfert-Rochereau-stationen. Bussen kører ca. hvert 15.-20. minut, og en billet koster 9,5 euro (ca. 71 kr.). Turen tager ca. 30minutter.

Fra Charles de Gaulle kan du nemt komme ind til centrum af Paris ved f.eks. at køre med RER B fra lufthavnens terminal 1 og 2 til bl.a. Gare du Nord. Togene kører med 10-15 minutters mellemrum. Togturen tager ca. 30 minutter og koster 12,50 euro (ca. 93 kr.). Vil du læse mere om transporten til og fra Charles de Gaulle, kan du gøre det på lufthavnens hjemmeside.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Valentinsdag i Paris: 3 romantiske dage på 3* hotel fra kun 1.422 kr. p.p. inkl. fly

Valentinsdag i Paris: 3 romantiske dage på 3* hotel fra kun 1.422 kr. p.p. inkl. fly

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud