• 18 mar 2019

  Udsøgt 4* hotelophold i Aarhus: overnatning og morgenmad til kun 450 kr.

  Trænger du til lidt selvforkælelse, hvor du kan slappe af i de smukkeste omgivelser? Så har jeg fundet det helt rigtige til dig! Med dette ophold kommer du til at bo på et superlækkert 4* hotel lige ved Aarhus, tæt på både skov, vand og storbyen. Perfekt for dig, der ønsker afslapning og velvære kombineret med lidt storbystemning og shopping! Du får morgenmad med i tilbuddet, og så er det endda muligt at booke opholdet i weekenden og i noget af påskeferien og hele sommerferien – perfekt til en velfortjent pause fra hverdagen.

  Smuttur til charmerende Aarhus
  hele året
  450 kr.
  4* hotelophold i Aarhus
  inkl. overnatning og morgenmad
  450 kr.
  OBS! Sørg for at klikke på "søg datoer" - så kan du nemlig se alle de ledige datoer 😉

  Hotelophold i Aarhus

  Hvis du længes efter et lille pusterum i den måske lidt trivielle hverdag, så er dette ophold helt perfekt til dig. Du kommer til at bo på det 4* Helnan Marselis Hotel. Selvom hotellet ligger ganske få km fra Aarhus, så får du virkelig de mest naturskønne omgivelser. Hotellet har udsigt over Kattegat, og så ligger skoven og Marselisborg Slot kun en kort gåtur derfra.

   

  På hotellet får du kaffe og sødt serveret ved ankomst, herefter kan du slappe af med sauna, et dyp i poolen eller et besøg i fitnesscenteret. Og efter en god nats søvn venter der dig en overdådig morgenmadsbuffet.

   

  Har du lyst til at opleve lidt af Aarhus, er der nok at tage fat i! ARoS, Tivoli Friheden, Den Gamle By, Botanisk Have, Latinerkvarteret, Aarhus Streetfood osv. Hvis du elsker natur og dyr lige så højt som jeg gør, så kan du roligt besøge Marselisborg Dyrehave, der ligger lige i nærheden – her kan du komme helt tæt på blandt andet hjorte og vildsvin. Et virkelig hyggeligt sted til en gåtur. Et andet sted, der er perfekt til en gåtur, er den uendelige bro, der kun ligger 400 meter fra hotellet. Broen er cirkelformet og går fra stranden og ud i havet – det lyder måske meget simpelt, men det er sådan et smukt syn og bestemt et besøg værd.

   

  Tilbuddet koster kun 899 kr. for et dobbeltværelse, hvilket altså giver en pris på kun 450 kr. pr. person. Der er endda en del ledige datoer i løbet hele året (især i juli!) – så det burde være muligt at finde en dato, der passer ind i kalenderen.

   

   

  Helnan Marselis Hotel

   

  Vis dette opslag på Instagram

   

  Et opslag delt af Aarhus In Pictures (@aarhusibilleder) den

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  5 kommentarer til Udsøgt 4* hotelophold i Aarhus: overnatning og morgenmad til kun 450 kr.

  1. Pingback:Billige rejser, fly og all-inclusive ferier – Rejsespejder

  2. Dorte says:

   Når jeg klikker på tilbuddet, står der, at det ikke længere er aktivt??

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Dorte,
    Det kan jeg godt se, det er da underligt! Jeg har lige prøvet at kontakte Take Offer, så jeg venter lige på svar fra dem og så skal jeg nok vende tilbage hurtigst muligt når jeg hører fra dem. Tak fordi du gjorde mig opmærksom på det 🙂

  Se hotel-tilbud her