• 20 jan 2019

  Udsøgt 4* hotelophold i Aarhus: overnatning, 3-retters middag og morgenmad til kun 630 kr.

  Trænger du til lidt selvforkælelse, hvor du kan slappe af i de smukkeste omgivelser? Så har jeg fundet det helt rigtige til dig! Med dette ophold kommer du til at bo på et superlækkert 4* hotel lige ved Aarhus, tæt på både skov, vand og storbyen. Perfekt for dig, der ønsker afslapning og velvære kombineret med lidt storbystemning og shopping! Du får morgenmad og 3-retters middag med i opholdet og så er det endda muligt at bruge opholdet i weekenden og i både vinter-, påske- og sommerferien – perfekt til en velfortjent pause fra hverdagen.

  Smuttur til charmerende Aarhus
  januar - august
  630 kr.
  4* hotelophold i Aarhus
  inkl. overnatning, middag og morgenmad
  630 kr.

  Hotelophold i Aarhus

  Hvis du længes efter et lille pusterum i den måske lidt trivielle hverdag, så er dette ophold helt perfekt til dig. Du kommer til at bo på det 4* Helnan Marselis Hotel (4 ud af 5 på TripAdvisor). Selvom hotellet ligger ganske få km fra Aarhus, så får du virkelig de mest naturskønne omgivelser. Hotellet har udsigt over Kattegat og så ligger skoven og Marselisborg Slot kun en kort gåtur derfra.

   

  På hotellet får du kaffe og sødt serveret ved ankomst, herefter kan du slappe af med sauna, et dyp i poolen eller et besøg i fitnesscenteret. Og aftenen står den på en udsøgt 3-retters middag og efter en god nats søvn, så venter der dig en overdådig morgenmadsbuffet.

   

  Har du lyst til at opleve lidt af Aarhus er der nok at tage fat i! ARoS, Tivoli Friheden, Den Gamle By, Botanisk Have, Latinerkvarteret, Aarhus Streetfood osv. Hvis du elsker natur og dyr lige så højt som jeg gør, så kan du roligt besøge Marselisborg Dyrehave, der ligger lige i nærheden – her kan du komme helt tæt på blandt andet hjorte og vildsvin. Et virkelig hyggeligt sted til en gåtur. Et andet sted, der er perfekt til en gåtur, er den uendelige bro 400 meter fra hotellet. Broen er cirkelformet og går fra stranden og ud i havet – det lyder måske meget simpelt, men det er sådan et smukt syn og bestemt et besøg værd.

   

  Pakken indeholder (pr. person)

  • Ophold på Helnan Marselis Hotel i Aarhus
  • Kaffe og sødt ved ankomst (ml. kl. 15-16)
  • 1 overnatning i flot dobbeltværelse med havudsigt
  • 3-retters middag på Restaurant Marselis (efter kokkens valg)
  • Lækker morgenmadsbuffet
  • Fri adgang til pool, sauna og fitness
  • Gratis Wi-Fi på hotellet

   

  Tilbuddet koster 630 kr. pr. person ved et ophold for 2 personer (1.259 kr. for 2 personer). Det er muligt at ankomme alle ugens dage indtil d. 31. august 2019 (med undtagelse af få dage, hvor der er lukket). Dette giver dig rig mulighed for at gøre brug af opholdet i både vinterferien, påsken, sommerferien og også tage på weekendophold – det er da for fedt! Du bør være opmærksom på, at dette tilbud er et værdibevis. Det vil sige, at du efter dit køb på takeoffer.dk modtager en bookingbekræftelse med et værdibevis, som også indeholder en vejledning til, hvordan du booker opholdet.

   

  Indtryk af hotel og omgivelser

   

  Vis dette opslag på Instagram

   

  Et opslag delt af Aarhus In Pictures (@aarhusibilleder) den

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Udsøgt 4* hotelophold i Aarhus: overnatning, 3-retters middag og morgenmad til kun 630 kr.

  1. Dorte says:

   Når jeg klikker på tilbuddet, står der, at det ikke længere er aktivt??

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Dorte,
    Det kan jeg godt se, det er da underligt! Jeg har lige prøvet at kontakte Take Offer, så jeg venter lige på svar fra dem og så skal jeg nok vende tilbage hurtigst muligt når jeg hører fra dem. Tak fordi du gjorde mig opmærksom på det 🙂

  Se hotel-tilbud her