• 15 aug 2017

  Udforsk både Porto og Azorerne: til kun 867 kr. inkl. alle fly

  I dag har jeg prøvet at lege lidt med billige enkeltbilletter og ud af det har jeg sammensat en rejse, hvor du både kommer til at besøge Porto og Azorerne, endda hen over noget af efterårsferien! Porto er lidt af en perle med charmerende arkitektur, spændende kultur og masser af oplevelser. Byen rummer en gammel bydel, der findes på UNESCOs verdensarvsliste og det er umuligt ikke at forelske sig i de farverige huse, der ligger som perler på en snor. Byen er desuden også hjemby for portvinen, så gå endelig på opdagelse i hyggelige vinkældre og smag på de våde varer. Azorerne byder på den smukkeste natur, der byder op til både vandre- og klatreture, måske en kanotur og det er også ved denne dejlige øgruppe, at du har mulighed for at spotte hvaler, spækhuggere og delfiner. Et virkelig unikt sted, der også er blevet kåret flere gange af National Geographic til at være et af de mest besøgsværdige steder.

  Som altid med sådan en rundrejse, så er det dig, der bestemmer, hvor længe du vil opholde dig de forskellige steder osv. – dette er blot inspiration og du kan frit lege lidt med rejsedatoerne, så du finder den perfekte tur for dig.

  Oplev Porto og Azorerne
  oktober
  867 kr.
  København
  Porto og Azorerne

  Fly

  Turen starter i København, hvor du tager mod Porto. De billige enkeltbilletter findes i oktober og jeg har f.eks. fundet en afgang d. 18.10. til kun 214 kr.

  Fly fra København - Porto

   

  Du lander rimelig sent d. 18.10., men jeg har alligevel valgt en afgang videre fra Porto til Azorerne næste dag (d. 19.10.), men du flyver først om eftermiddagen, hvilket giver mindst 6 timers til sightseeing i Porto. Jeg har som sagt fundet en afgang d. 19.10. til kun 240 kr.

   

  På Azorerne har du en hel uge inden du flyver tilbage til Porto. Jeg har f.eks. fundet en afgang d. 26.10. til kun 200 kr. og du lander i Porto om eftermiddagen, så du har tid til at nyde storbyen om aftenen også.

  Fly fra Azorerne - Porto

   

  Efter en dag i Porto, så går turen hjem mod København igen. Du kan f.eks. rejse d. 27.10. til kun 213 kr. – igen så flyver du først op ad eftermiddagen, hvilket giver dig lidt tid til at suge det sidste af Portos hyggelige stemning til dig.

  Fly fra Porto - København

   

  Med disse 4 enkeltbilletter til kun 867 kr. i alt inkl. 10 kg håndbagage er du i stand til at opleve både charmerende storbystemning og betagende natur!

   

  Hoteller

  Du kan se en oversigt over hoteller i Porto her – det er måske meget rart at have booket hjemmefra, da du lander ret sent om aftenen. Ligeledes kan du se en liste over hoteller på Azorerne her, så har du mulighed for at danne dig et overblik og finde præcis det hotel, der passer bedst til dig.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Et svar på Udforsk både Porto og Azorerne: til kun 867 kr. inkl. alle fly

  1. Kenny Mencke says:

   fed hjemmeside:-)