• 18 Jun 2015

  Tyrkiet: 1 uge på et dejligt 4* hotel med all-inclusive inkl. fly til kun 2.896 kr. (fra Billund) **UDLØBET**

  blue star

  Den tyrkiske riviera rundt om Alanya er med sit solrige klima og sin venlige lokalbefolkning i de senere år blevet et af danskernes foretrukne feriesteder i Tyrkiet. Med sin spændende historie og mange kulturelle mindesmærker har området meget mere at byde på end blot de skønne sandstrande og rejsen inkluderer tre spændende udflugter.

  detur.dk har jeg fundet et rigtig godt tilbud til det dejlige 4* ”Blue Star Hotel” (78% på Holidaycheck.com ud af 1561 anmeldelser). Et stykke oppe fra hovedgaden og kun 200m fra stranden ligger dette store hotel, som består af to bygninger på hver sin side af en mindre gade, og som har hvert sit poolområde med poolbar. Hotellet har en god service, fin standard, mange faciliteter og aktiviteter som restaurant, billard, bordtennis, børneklub (ikke dansktalende), motionsrum, frisør, sauna og hamam. All inclusive-konceptet kan også benyttes på hotellets egen strand.

  Du rejser fra Billund d. 25.06. og tilbage igen d. 02.07.

  Blue star2

  Fly, hotel med all-inclusive

  2.896 kr.

  TOTAL (per person)

  2.896 kr.

   

  **UDLØBET**

  BESTIL REJSEN HER

  blue star3

  Resorthoppa.com kan du spare penge på din transfer til hotellet

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Webview: false