• 21 maj 2018

  Tower Bridge og Gin & Tonic i London: 2 nætter på det 4* The Tower Hotel fra kun 1.399 kr. inkl. fly, morgenmad og billet til Beefeater Gin Destillery

  En kold gin & tonic i sommervarmen er bare et “match made in heaven”! Hvis du er enig, og hvis en god G&T også din go-to drink, når du frit kan vælge fra baren, så har jeg fundet en rejse lige for dig! Du kan nemlig komme på en lækker, lille London-visit, hvor du får billet til det kendte engelske gin-destilleri Beefeater. Herudover får du endda lov til at nyde din ferie i den engelske hovedstad på det 4* The Tower Hotel, der kan prale af en ualmindelig flot udsigt over Tower Bridge!

  Kender du mon én, der skal med til London og drikke lidt gin & tonic?

  Besøg Beefeater Gin Destillery i London
  maj - september
  fra1.399 kr.
  Aalborg, Aarhus, Billund, København, Hamborg
  London
  Gin & tonic-tur til London
  inkl. 4* hotel, fly, morgenmad og billet til Beefeater Destilley

  travelbird.dk faldt jeg i dag over et af deres nyeste tilbud. Og har man bare en lille forkærlighed for gin & tonic og/eller London, så får man helt lyst til at pakke tasken med det samme! Du kan nemlig få 2, 3 eller 4 overnatninger på det anmelderroste 4* The Tower Hotel (4 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence).

  Som jeg fik løftet sløret for allerede i introduktionen, så kan man fra hotellet se lige over på Londons nok mest berømte bro og et af byens fremtrædende vartegn – Tower Bridge. Hotellets beliggenhed fejler således ikke noget! Undergrundsstationen Tower Hill ligger desuden kun 600 m fra hotellet, og derfra kan du nemt og hurtigt nå alle Londons største seværdigheder.

  Under turen til London får som sagt også mulighed for at komme ind og besøge det kendte Beefeater Gin Destillery. Her vil du få et fascinerende indblik i produktionen af gin, mens du bliver vist rundt på destilleriet. Og som afslutning på rundvisningen får du naturligvis lov til at smage på ginen!

  OBS! Bemærk venligst, at børn under 18 år skal ledsages af en voksen under rundvisningen og ikke vil blive tilbudt en alkoholisk drink ved afslutningen.

  Du kan booke rejsen fra maj til september, og det er muligt at flyve fra stort set alle danske lufthavne plus Hamborg. Jeg har f.eks. fundet rejsen med afgang fra Aalborg den 10.06. – 12.06. til kun 1.419 kr. pr. person (i alt 2.838 kr.). Denne pris inkluderer både fly med 10 kg håndbagage, hotel, morgenmad og billet til Beefeater-destilleriet.

  Som med ethvert andet travelbird-tilbud kommer der et bookinggebyr oveni (150 kr.).

   

  Rejsen inkluderer

  • The Tower Hotel: 2, 3 eller 4 overnatninger
  • Med morgenmad
  • Fly fra Hamborg, Aalborg til London-Gatwick tur-retur
  • Fly fra Aalborg, København, Hamborg til London-Luton tur-retur
  • Fly fra København, Aalborg, Hamborg til London-Luton tur-retur
  • Fly fra Hamborg, Aarhus, Aalborg, København, Billund til London-Stansted tur-retur
  • Fly fra Billund, Hamborg, Aalborg, København, Aarhus til London-Stansted tur-retur
  • Håndbagage
  • Billet til Beefeater Gin Destillery

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her