• 31 jul 2015

  Thailand rundrejse: Tur/retur fly med Etihad Airways inkl. 2 overnatninger i Bangkok til kun 4.469 kr. – resten bestemmer du selv

  rsz_boats-854450_1280

  I dag har jeg fundet et super lækkert tilbud til Thailand. På airberlinholidays.com findes der lige nu en deal , hvor du får tur/retur-fly til Thailand og to overnatninger i Bangkok inklusive morgenmad på det meget lækre 3* hotel Tai Pan Hotel (4 ud af 5 på Tripadvisor ud af 382 anmeldelser) til kun 599 Euro (4.469 kr.). Men endnu bedre er, at du flyver med et af verdens bedste flyselskaber, Etihad Airways (inkl. 23 kg bagage).

  Der findes masser af datoer til denne pris fra september til december 2015. Du kan vælge imellem rejser fra 8 til 14 dage. Og til lidt flere penge kan du også rejse længere.

   

  thai

   

  Du flyver fra Berlin, men bliv ikke afskrækket af det, for der findes super billige måder at komme dertil fra Danmark. F.eks. kan du flyve med EasyJet fra København til Berlin til kun 326 kr. tur/retur. Ellers kan jeg anbefale at tage bussen. Hos busselskabet FlixBus findes der billetter til kun 328 kr. (tur/retur). Endnu billigere er det, hvis du kommer fra Jylland. Fra Aarhus kan du tage bussen til kun 300 kr. Jeg anbefaler at tage natbussen, her tager du f.eks. af sted lidt før midnat fra København og er i Berlin kl. 6 om morgenen.

  BOOK REJSEN HER

  Du bestemmer selv, hvad du vil lave de resterende dage i Thailand. Jeg anbefaler at rejse rundt i landet. Der findes rigtig billige indenrigsfly i Thailand. F.eks. kan du flyve til Krabi til kun 138 kr. tur/retur. Bare kig lidt rundt på Skyscanner.dk for at finde din drømmedestination.

  Eller oplev landet med en lejebil. På Skyscanner.dk findes der lejebil fra kun 638 kr. for en uge.

  De billigste hoteller i Thailand finder du på Trivago.dk. F.eks. har jeg der fundet det meget lækre 4* hotel "The Houben" til kun 192 kr. pr. nat.

   

  rsz_houben

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *